Şimdi Ara

lineage2 yi yanliz evimde nasil single oynayabilirim..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadaşlar.biliyorsunuz bugun itibariyle benim oynadiğim dragon-network serverida kapanmiş bulunmakta.1 yıllık emeğimde sizlere ömür.cok ama cok uzugunum.ama yapacak birsey yok...sizden bir ricam var.bilen biri varsa yanıtlarsa cok sevinir.evimde yanliz lineage 2 oynamak istiyorum.ne bileyim tek basima gm olmak istiyoeum iste.merak ediyorum nasil biser sey oldugunu.bunu nasil yapabilirm.bir programmi var.benim client c4.eger yardim ederseniz cok ama cok sevinirim.saygilarimla....

• Bir sunucu kurarak bunu gerçekleştirebilirsin. Fakat evinde bir tane bilgisayarın varsa aynı bilgisayar üstünde hem sunucu hemde client olman çok zor. Rahat oynayabilmen için bir kutuyu sunucuya çevirip diğer kutudan istemci olman gerekli. İki kutu sahibi olduğunu ve ingilizce bildiğini varsayarak çalınmış resmi sunucu dosyalarını ve tamamen yasal emulator java dosyalarını kullanarak sunucu açabileceğini söyleyebilirim. (Önerim Java'dır çünkü resmi sunucu dosyaları kadar kurulum karmaşası yaşamassın. google'da l2j araması yaparak ilgili web sitesine ulaşabilirsin.)
  • ben daha kolay oldugunu zannediyodum bayagi zormus.yuani evimde bile tek basina gm olmayacam :(.cok saol yardimlarin icin....
  • kardeşim cok kolay ben tek bilgisayardan hem java sunucu çalıştırıp hemde kendim lagsız ve bi sıkıntı olmadan rahat oynuyorum

ve java server kurmak kadar kolay bişey yokhttp://forum.ragezone.com/ şurayı incele aşağılarda l2 java serverlarla ilgili sürü ile topic var kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 22 Kasım 2006; 22:51:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.