Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw sıteden acc aldıktan sonra active e-maili gelmio yaw anlamadım bir kac tane acc aldın yyıne gelmı bılgınız warsa lutfen yardıncı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

arkadaşlar o affetmez ben değildim arkadaş girmiş benim acc den yazdıkları için özür emeğe sağlık ama sizce sorun nedir?

sana 1 kaç sorum olacak.

--->bilgisayarında deepfreeze tarzı bir program yüklümü?
    --->hangi programla 1.88 GB lık ana dosyayı indirdin?

Ben bu dosyayı indirirken deepfreeze açıktı fakat dosyayı deepfreeze tarafından korunmayan bir bölgeye atıyordum. Download içinde Getright ı kullanıyordum. Sonra ne oldu biliyormusun?

1.5 GB indirdikten sonra elektrik kesildi. Elektrik gelince Getright ı çalıştırdım. Bir de baktım dosya gözükmüyor(deepfreeze sayesinde)
    Sonra dosyanın indirdiğim parçasını açtım, linki girdim. Birde baktım anında download bitti. VE O DOSYANIN IÇINDEKI DATA KLASÖRÜ BOZUK ÇIKTI.
    ve şunu da belirteyim ben de kotalı internet kullanıyorum.
    Daha sonra Flashgeti yükledim ve tekrar indirdim.

Sorun linkten kaynaklanmıyor. Bunu doğrudan söyleyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Twinssoul

seleric kardes emeklerin için teşekkürler bendede bir sorun var onu nasıl çözerim....

oyun C3 çalışıyor açılan dos penceresi dosya bulunamadı diyor upgrade yapmıyor ve şimdi oyunda hiç birşey gözükmüyor herkes beyaz oldu giysi görünmüyor silah görünmüyor skinler kayboldu. C4e nasıl gecerim sorunları nasıl çözerim...

siteden oyunu indirdim kurdum uzerine patch1.4ü yaptım o uprade yapıyor oda tamam sonra cıkan dos ortamı hiç birşey bulamıyor kapatıyor oyun açılıyor ama C4 olmadım...

simdi yeni baktım temp.patch gelmis sistemi sildim yerine temp.patchı kurdum üzerine patch.1.4ü kurdum upgrade ettim dosta yine sorun var.... C4 olamıyor bunun başka bir yolu mu?

extreeme server için... system klasöründe sorun yok oyun C4 olarak çalışıyor diyen arkadaş varsa "rar" şeklinde bir upload sitesinden link verirse sevinirim. ama mümkünse kendi system olsun çünkü diğer bulduklarım hep sorun çıkardı...

bu arada C4 ü sorunsuz gecebilen varmı??? fark nedir değermi?

valla oyundan sogudum her zaman sorun...

sıbnavlarda bitti 1 ay boş vaktım var oyun oynayayım dedim ama bilgisayar karşısına gaçtime pişman oldum....

dostum o dos ekranı ile ilgili benimde kafamda soru işaretleri vardı. Çünki söylemiş olduğun şeyler aynen bende de tekrarlanıyor. O dos ekranını hiç sallamamanı öneririm. Çünki o söylediğin problemle yakından uzaktan ilgisi yok onun.

Bi kere l2extreme zaten C4 te çalışmıyor.

Yaptığın şeyleri dikkatlice gözden geçir. Mesela oyunu ana serverından kesinlikle update etmemen gerekir. Buna dikkat et. Patch dosyalarını da düzagün bi şekilde yükle. Hala bir sorun varsa son çare olarak hazır sistem klasörünü dene. Bi şekilde probelemin içinden çıkacaksın eminim.

Bol şans...

• quote:

Orjinalden alıntı: Marool

yaw sıteden acc aldıktan sonra active e-maili gelmio yaw anlamadım bir kac tane acc aldın yyıne gelmı bılgınız warsa lutfen yardıncı olun

şimdi Kosp kullananlar bilir. Eğer yeni bir mail adresi almışsan ve o mail adresine hemen üye olmuşsan kosp un şifreni içeren mail i bazen 1 ay bile gecikebiliyor. Benim uzun zamandan beri kullandığım bir mail adresim vardı onunla onay mesajını 4-5 sn içinde aldım. Belki sorunun bu olabilir. Eğer sorunun bu eğilse mail adresini değiştir. örneğin hotmailse yaho ya geç, ya da onun gibi bişiler yap. Sonunda onay mesajını yakalarsın.

Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

arkadaşlar bendede herşey tamam ama karatter yaratımında yarattığım karakteri göremiyorum ve oyuna giremiyorum bu sorun nasıl çözülür acaba bana bi yerdım edim

eğer sorun oyunun kurulumu sırasında patcherın veya senin bir hatandan kaynaklanıyorsa hazır klasörü dene.
    eğer sorun serverdan kaynaklanıyorsa hazır klasör bi işe yaramayacaktır. yeni bi acc. al. Modemini aç kapa(ki ip numaran değişsin).
    hala sorun devam ediyorsa (ve cenabetsen ilk önce tertemiz bi duş al) bilgisayarından LineageII yi komple kaldır. Yeniden kur. Adımlarına dikkat et. Bi yede yapacağın ufak bi hata sadece zaman ve can sıkıntısına mal olur. Dikkatle kurulumu gerçekleştir.

Bol şans...

• quote:

Orjinalden alıntı: Seleric

quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

arkadaşlar o affetmez ben değildim arkadaş girmiş benim acc den yazdıkları için özür emeğe sağlık ama sizce sorun nedir?

sana 1 kaç sorum olacak.

--->bilgisayarında deepfreeze tarzı bir program yüklümü?
    --->hangi programla 1.88 GB lık ana dosyayı indirdin?

Ben bu dosyayı indirirken deepfreeze açıktı fakat dosyayı deepfreeze tarafından korunmayan bir bölgeye atıyordum. Download içinde Getright ı kullanıyordum. Sonra ne oldu biliyormusun?

1.5 GB indirdikten sonra elektrik kesildi. Elektrik gelince Getright ı çalıştırdım. Bir de baktım dosya gözükmüyor(deepfreeze sayesinde)
    Sonra dosyanın indirdiğim parçasını açtım, linki girdim. Birde baktım anında download bitti. VE O DOSYANIN IÇINDEKI DATA KLASÖRÜ BOZUK ÇIKTI.
    ve şunu da belirteyim ben de kotalı internet kullanıyorum.
    Daha sonra Flashgeti yükledim ve tekrar indirdim.

Sorun linkten kaynaklanmıyor. Bunu doğrudan söyleyebilirim.

valla arkadaşa indirttim ben flashget ile indirdi deepfreeze varmı bilmiyom bi msne gelsin dediklerinizi yaptırcam teşekkür ederim..

• yaw arkadaşlar oyunu o kadar indirdm tam 1,89 gb ama sonra oyuna girerken
  • yaw arkadaşlar oyunu o kadar indirdm tam 1,89 gb ama sonra oyuna girerken
    ((( the game may not be consıst because agp deactivated.pls activate agp for consistancy....)))
    dio daha sonra ise oyuna girer girmez
    (((The gameguard update was cancelled pls check your network connection status or firewall)))
    dio neler yapmam lazım Lutfen Yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marool

yaw arkadaşlar oyunu o kadar indirdm tam 1,89 gb ama sonra oyuna girerken
    ((( the game may not be consıst because agp deactivated.pls activate agp for consistancy....)))
    dio daha sonra ise oyuna girer girmez
    (((The gameguard update was cancelled pls check your network connection status or firewall)))
    dio neler yapmam lazım Lutfen Yardım

bu sorunu buraya yazmanin aslinda pek bi mantigi yok. ilk önce çok sağlam 1 şekilde hata mesajını oku ANLA. ingilizcen azsa çevrende çevirecek eleman da yoksa yaz buraya elbet çeviren bir hayırsever çıkacaktır. Hata mesajı sana donanmsal bir hatadan bahsediyorsa korkarımki önünde fazla bir seçenek yok.

Benim bilgisayarım:
    Celeron D 2.4Ghz
    512 DDR400 Ram
    Geforce FX5200 128MB ekran kartı
    MSI (ses o/b)
    80GB HDD

bu ve hiç bi donanımsal sorun yaşamadan yükledim.

Belki son bi şansını denemek istersin. Oyunu burdaki resimlere bakarak kur. En sondaki patcher ı yükledikten sonra şu linki al LineageII klasörü altındaki system klasörüne boşalt.

quote:

Tereci
    http://www.lineage2tr.com/extreme.rar

buyrun hazır system klasörü

Kolay gelsin

• Arkadaşlar tmm o sorunu hallettım patch le alaksı warmıs.Fakat sımdıde Oyuna gırınce id le ilgili problem verio ve bana hala active e-maili gelmedi.Tekrar active msj ı yolla dıorum bu seferde sayfa bulunamadı dıyor .bir turlu oyuna giremedim yaw kafayı yıyycem
  • ya aga ben üye olamıyorum nasıl olcak bu iş üye oldum aktivasyon kodu gelmiyor gönder seçeneğine tıklıyorum bu sefer sayfa bulunamadı(the page cannot be found)diyor ben nasıl üye olcam
    ????????

• yaw ne tegmeni, general general
    usta sen kalp naklini anlatsan boyle onuda yapar1k
    üyelik islemini bitirdim simdi bekliyom download bitsin b1rakacam ko yu
    tabi beni b1rak1rlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: musev

yaw ne tegmeni, general general
    usta sen kalp naklini anlatsan boyle onuda yapar1k
    üyelik islemini bitirdim simdi bekliyom download bitsin b1rakacam ko yu
    tabi beni b1rak1rlarsa

teşekkür ederim. herkes bildiği şeyi yazsa bu forum süppppper olurdu...

işte bir pm:
    quote:

alıntı: pc oyuncu
    selam ya dediklerini okudum yaptım ama oyuna girerken error veriyor önce karmaşık bir yazı sonrada anlatığın gibi error veriyor ama her denememde 1,88 indirene kadar canımcıktı ve bu oyunu oynamak istiyorum ex üyede oldum ama oyuna almıyor oyunu kendi sitesinden indirdim ondanmı?yada benmi beceremedim söylersen sevinirim iyi yıllar arkadaşım

bu da cevabım:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    dostum bak bu oyunu kurmak gerçekten karmaşık ve uzundur.

öncelikle şunu söyleyeyim. 1.88GB lık ana dosyayı indirip bir klasöre rar dosyasını açabiliyorsan bir daha o 1.88GB lık dosyayı indirmene gerek kalmaz. hatta mümkünse o ana dosyanın yedeğini al cd lere veya dvd ye çek. O ana dosyayı kaybetme altın değerinde o.

ondan sonra, asla oyunu kendi ana server ından update etme. yani
     LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme

bu resimdeki "LineageII" dosyasını asla çalıştırmıyorsun. hatta mümkünse sil. Oyunu yükledikten sonra

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme

böyle bir şey çıkacak bu resimde kesinlikle "Launch the Lineage II Setup" kutucuğunu boş bırak. Dolu olursa oyunu çalıştırır.

Server la ilgili bir problemle karşılaşırsan işte hazır sistem klasörü var. indir. bi klasöre aç. *:\Program Files\Lineage II\system\ klasörüne boşalt. Böylece patcher ın indiremediği dosyaları indirebilirsin.

bir de server a almamasının 2 ana sebebi oluyor. 1. ya oyunu patcher la uptdate etmen lazım.
    ya da oyun kapalı. update dede sorun varsa hazır sistem klasörünü deneyebilirsin.

Bunun dışında sorununu daha ayrıntılı ekran görüntüleriyle gösterirsen ve nerede ne yaptığını adım adım anlatırsan sana çok daha ayrıntılı yardım edebilirim.

bu arada bu pm i foruma atıorm çok güsel bi mesaj oldu

sana da ii yıllar arkadaşım. umarım sorunlarını halledersin.

dediğim gibi bi yerde takılırsan mutlaka ayrıntılı bi şekilde nasıl yüklediğini yaz. 1 hata mesajıyla nerde ne hata yapıldığını kestirmek çok zor çünkü...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• iste geldim burday1m
    bende ekleme yapay1m
    üyelikte sorun yasad1m act1ve degil diyodu
    gelen mailde b1r yerdaha var ama hat1rlam1yom o linkede t1klayacakm1s1z
    b1de ko cular oyun nickinizde _ olmas1n sonra niye charecter olmuyo d1ye ben1m g1b1 ugras1rs1n1z
    Mesral
    kaste1n
  • mrblr herkese lineage 2 yi indirdim yükledim buraya kadar sorun yok register olayınıda ingilizcem el verdiğince hallettim hatta 3 tane hesap açtım,ama oyuna girerken password does not match dio yani benim hesabı tanımıo 3 tane hesab aldım olmuo-
    e-mailden register onayını falan yaptım ama olmuo-başka bi arkadaşın id ve passwordu ile giriom oluo ama benim aldığım hesaplardan hiçbirini kabul etmiyor.extreme.com a giriom login oluom soora game cp diom yine tanımıo ?? sıtkım sıyrıldı bi, el atında zıplayalım bizde :)=
  • arkadaslar ben yukarıdaki islemlerin aynısını yaptım fakat oyuna girince

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2408 MHz with 511MB RAM
    Video: ASUS A9550 Series (6542)

Insufficient Memory.
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::I......................fln fln

gibisinden bir hata veriyor http://rapidshare.de/files/7039593/system.rar.html i
    indirmeyi denedim fakat inmiyor bu sorunla nasıl basa cıkabilirim lutfen bir yardım eli uzaın

SELERİC NE OLUR ANLAT BU İS NASIL OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peredhil -- 3 Ocak 2006 15:46:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Peredhil

arkadaslar ben yukarıdaki islemlerin aynısını yaptım fakat oyuna girince

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2408 MHz with 511MB RAM
    Video: ASUS A9550 Series (6542)

Insufficient Memory.
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::I......................fln fln

gibisinden bir hata veriyor http://rapidshare.de/files/7039593/system.rar.html i
    indirmeyi denedim fakat inmiyor bu sorunla nasıl basa cıkabilirim lutfen bir yardım eli uzaın

SELERİC NE OLUR ANLAT BU İS NASIL OLACAK

http://rapidshare.de/files/7039593/system.rar.html

yerine

http://www.lineage2tr.com/extreme.rar

bu dosyayı kullanabilirsin. ikiside aynı işleve sahip. Bunu indirip system klasörüne atarsan sorunların bitecektir.

• ARKADAŞLAR BEN HER DEDİĞİNİZİ YAPTIM SAOLUN AMA BEN FLASH GET İLE OYUNU İNDİRİRKEN HATA VERİO İNDİRMİO YARDIMINIZI İSTLİORUM
  • arkadaşlar bu oyun çok güzel knight o0nline daha iyi herkes gelsin.
  • yardım edin arkadaşlar ex dosyasında hata verdi ama seleric arkadaşım yardım etti ex olmayınca tamp.patch i indirdim ama mağlesef hesabım olduğu halde şifre yannış diyor bana yardım edin nasıl bunu yapacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.