Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nahre534

quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

http://www.fileplanet.com/160491/160000/fileinfo/Lineage-II-Chronicle-4:-Scions-of-Destiny---Game-Client

Bu linkten C4 indirebilirsiniz arkadaşlar yalnız indirmeden önce siteye üye olun (ücretsiz) sonra sitenin kendisine özel dowloand programı var onu indirin (Dowloand Manager) sonrası artık size kalmış

tesekkurler

EVEEEEEEEET GÜZEL

herşey iyi de

bunu indirdim DE indirdikden sorası Ya sorası

lineage 2 extreme Patch falanda oldu sonunda ama Şimdi BU 2 tane melet warya onun biri nde RUN çıkmadan girio ama sora kendiliğinden oyundan çıkıor
    Ya biri msn e gelsin Ordan görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KriZz -- 24 Ekim 2006; 14:50:43 >

• KOnuyu kapatsak mi ?
  • :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: smallol

:S

e yuh yani sana bunu yazmak için mi hortlattın topic i , topic aralık 2005 de yazılmıs , senden onceki son msj kasım 2006 , ya mantıklı bişey yazsan için yanmıcak valla , ki bu kacıncı hortlattıgın post
  • bence bu topic silinmeli artık:(((((((
  • Abidik gubidik şeyleri üst konu yapacaklarına bunu yapsalarmış, 20 dk. zamanımı aldı böyle birşeyi bulmam. Teşekkürler dostum çok güzel hazırlamışsın ben de yeni başlıyorum bu oyuna çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinendal Elensar

Abidik gubidik şeyleri üst konu yapacaklarına bunu yapsalarmış, 20 dk. zamanımı aldı böyle birşeyi bulmam. Teşekkürler dostum çok güzel hazırlamışsın ben de yeni başlıyorum bu oyuna çok sağol

bu sitede bu tarz üyelik sistemide tarihe karışalı yıllar oldu o yüzden ............
  • can sıkıntısı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.