Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol seleric bende nası kayıt olunuo die düşünüyodum çok yardımcı oldun tekrar teşekkür ederirm. bide sen hangi serverdesin
  • seleric abi kayıt yaptım. e- mail gelecek aktive etm. için sence ne kadar sürer .

bi de gerçekten çok iyi anlatmışsın tebrikler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbagislar -- 10 Şubat 2006 22:00:57 >
  • kim L2 extremede Titanda oynuyo ?
  • bu oyunu nereden indirecez_????????????????
  • bu aralar bi sorun mu var accaunt almakta game cp ye tıklayınca sayfa açılmıo ve şu yazı çıkıo Gamecp Is down for coding - Shmee
  • ya kardeşş çokkkkkkkkkkkkkkkkkk karışıkkk buuuu yaaa olmuyorrr lütfennn yardımmmmmmmmmmmmmmm
  • kardeş şimdi üye oldu ve aktif ettim sonra siteye girdimmm gibiiiiiiiiiiii

Game Cp bastım ve böyle bir hala verdiii

Gamecp Is down for coding
    - Shmee

ilerlyedimmmmmm b u hatayı verinceeeee kardeş lürfen yardımmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKCCELL -- 23 Şubat 2006 21:33:46 >

• kardeşşşşşşşşş bunu indirmiz şart mııı heeee

ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip (yaklaşık 1.8GB)
  • türkcell o dosya oyunu kurmak için gereken setup dosyası oyun sende kuruluysa çekmene gerek yok tabi
  • yahuuuuuuuuuuuu milletttttttttttttttttttttttttttttttt bu oyunu download edemiyorum iyi bir link adresi verin plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • ne kadar komik:-)
  • ya bunu http//:www.linege.com dan indirsek olmazmı?
  • Hala Game Cp hallında Bi Bilgisi Olan yok mu Arkadaşlar Plz ya Oyunu yükledik Acc yok Oynuyamıyorum HelpPPPPPPPppppPPPP
  • :):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKCCELL -- 24 Şubat 2006 19:15:07 >
  • ok kardeşşş şimdi bu link indiriyomçünkü ben yeniyimm pc yok oyun bu link indiriyommmm

ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip
  • İşin Kötü Tarafı Herşey Hazır sadece Acc Yok Bende Sorun o Yoksa Herşey Tmm Yani Neyse Bilgisi Olanlar Game Cp Ye Ne Olmuş Bana Haber Verebilir mi ?
  • Denilenleri sırası ile yaptım fakat şöyle bir hata mesajı alıyorum ve oyun kesinlikle açılmıyor...

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme

Bir kaç saniye sonra da şu ünlü hata mesajı :

Yardım edin lütfen...

Saygılar,

• Tamam az önceki kısmı atlattım... Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için anlatıyorum... Masaüstümde gördüğünüz ikonların en sağ üstünde 'Lineage II' diye bir ikon var. O ikon sizde de olmalı. Ona çift tıklayın ve gerekli updatelerin yapılmasını bakleyin... Daha sonra bir kez daha 'lineage II' ile 'Update L2eXtreme' ikonlarını çalıştırın ve tüm update lerin yapıldığından emin olun.

Buraya kadar her şey harika gitti ama sonra daha da değişik bir hata ile karşılaştım:

Bir kaç saniye bekleyince ise tekrar:

Fakat şöyle bir şey de var... Eğer şu ilk mesajda 'Tamam' ya da 'X' e tıklarsam oyun yükleniyor... Oyun yüklendikten sonra ise ikinci ekrandaki hata geliyor ama oyun açıldıktan sonra...

Loader ı kullanmadan direk Lineage in 'system' klasöründeki L2.exe yi çalıştırırsam yine ilk ekrandaki mesaj geliyor ama 'Tamam' a basınca oyun hata vermeden çalışıyor. Tabi bu sefer orijinal oyun açıldığı için L2eXtreme accountumu kullanamıyorum...

Yardımcı olursanız sevinirim...

• kardeş ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum fakat kendi bilgisayarıma yükleyemedim saolasın güzel olmuş ama ama hayla yükleyemedim oyunu indirme bölümü biraz daha ayrıntılı olsaydı daha güzel olurdu ama yinede çok güzel lütfen arkadaşlardan birisi yardım etsin bana
    yüklemesini bilmiyorum bir çok mesaj yazdım kimse yardım etmedi
  • arkadaşlar şuanda bana yardım etcek kimse varsa yardım etsin lütfen liniageyi oynamayınca deliriyom lütfen biri oyunu indirmeme yardım etsin aydeeli_92@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.