Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçeriği yakın bir zamanda yenileyeceğim. L2extreme de yaşanan patlamaların çoğalması ve oyunun oynanamaz
    duruma gelmesi nedeniyle daha stabil bir server arayışı içindeyim. Arayışım hem PvP hemde low rate server barındıran ve
    lag ın az olduğu, server down ların sık olmadığı bir server dır. Böyle bir server biliyorsanız lütfen PM yoluyla bana ulaşın.
    Sabrınız için teşekkürler...

önbilgi: oyunun orjinal serverıyla oynamak paralı olduğu için bele$ bir server olanhttp://www.l2extreme.com/
    ile kurulum anlatacağım. genel olarak yaqpacaklarımızı sıralarsak oyunun orjinal halini çekeceğiz ardından
    yamalarla oyuna öbür server dan bağlanacağız.

besmele çekerek (flashget ile) oyunun client dosyasını çekiyoruz
    ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip (yaklaşık 1.8GB)
    oyunu çekerken hepinize sabır diliyorum ben indirdim yaklaşık 10saat sürüyor[512kb/s ADSL]

siz oyunu çeke durun bi yandan da diğer işlemlerimizi halledelim. şimdi oyunu oynayacağımız
    server a üye olalım...

• http://www.l2extreme.com/ adresine giriyoruz. site bizden oyun için account almamız için
    ilk olarak foruma üye olmamızı isteyecek resimde gördüğünüz gibi "Register" yazan yere tıklayın

• kutucuğu işaretleyin Register tuşuna basın

• Sayfadaki bilgileri resimdeki gibi doldurun ve "Complete Registration" tuşuna tıklayın.

• resimdeki gibi bir uyarı alırsanız doğruca mail adresinize gidin onay mesajına bakın

• resimdeki yere tıklayıp forum üyeliğinizi aktif hale getirin

• resimdeki gibi bir pencere açılınca ilk önce ilgili yerden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin
    ardından da "Game Cp" ye tıklayın

• Açılacak olan pencerede "Registration" a tıklayın

• Kutuyu işaretleyip "Registration" a tıklayın. Bu işlemle oyun içinde
    kullanacağımız Account u kaydeceğiz

• resimdeki gibi doldurun. ve "Register" a tıklayın.

• Herşey tamamsa resimdeki gibi bir uyarı alacaksınz. artık oyuna üyelik işlemlerimiz tamamlandı.

şimdi yaklaşık olarak 1.8GB olan oyunun client dosyasını indirmiş olduğunuzu varsayarak devam ediyorum

• indirmiş olduğunuz zip dosyasını bir klasöre açın ve içindeki setup dosyasını çalıştırın

• kuruluma resimlerdeki gibi devam edin

• burda oyunu hangi klasöre yükleyeceğinizi unutmayın daha sonra yamaları bu klasöre yükleyeceksiniz

• sonunda install a tıklayın ve oyun yüklensin

• install bitince kutuları boş bırakın (eğer directx sürümünüz düşükse o kutuyu işaretli
    bırakabilirsiniz)

• şimdi yapmamız gereken oyunu patch lamak.http://www.l2extreme.com/ adresinden
    resimdeki "U.S. Mirror" yazan yere tıklayıp "patchlight" dosyasını çekin ve çalıştırın

• birazcık next e tıklayacaksınız (oyunun bulunduğu klasörü doğru girmeyi unutmayın)
    patcher kendi kendine oyunu patchlicek ve masaüstüne 2 tane simge atacak.

bu işlem bittiği zaman bütün kutucukları kontrol edin eğer boş kutucuk varsa patcher ı tekrar çalıştırın.
    yoksa herşey hazır demektir.

• oyununuz yüklendi ve çalışmaya hazır. resimdeki simgelerden "Play L2extreme" oyuna girmenize yarıyor.
    eğer bir gün oyuna girdiğinizde server listesini görüyorsanız fakat oyuna bir türlü bağlanamıyorsanız
    "Update L2eXtreme" i çalıştırın. Sorununuzu çözer

• L2extreme i çalıştırınca açılcak programda "Run Lineage2" ye tıklayın

• böyle bir hata mesajıyla karşılaşırsanız sakın panik yapmayın. bu aradasırada olur. hiç bişi olmamış
    gibi Tamam a tıklayın ve tekrar "Run Lineage2" ye tıklayın. aynı hatayı tekrar verirse kapatın patcher ı tekrar
    "Play L2eXtreme" e tekrar tıklayın. bu sefer açılacaktır

• oyunumuz açıldııı, şimdi ilgili boşlukları dolduralım. kullanıcı adı ve şifre

• burda server listesi var. şimdi bunlarda seçim yapmak çok önemli Staris ve Tempest ın xRate leri biraz düşük.
    Level atlamak ve para kazanmak daha zor. PvP ler ve PK lar daha az. Oyun biraz daha sakin ve yeni başlayacaklar için
    daha uygun. yok ben hemen level atlıcam diyorsanız TITAN veya KASTIEN i seçin. daha çabuk level atlarsınız. ama
    PK lar belli yerlerde çok fazla. hemen indirebilirler Serverınızı seçin OK e tıklayın.

• şimdi karakter yaratıcaz. Create e tıklayın

• sırayla seçimlerinizi yapın.

• karakterinizin üstüne tıklayın ki öne çıksın 2 adım

• start a tıklayın oyun başlasıın

• Bir karakter yarattınız ve oyuna başladınız. Burda Elf SeLeRiC karakteriyle
    anlatmaya devam ediyorum[Male, Fighter]. Oyuna başladığınız zaman üzerinizde hiç
    bir şey olmaz. Tamamen çıplaksınızdır. Hemen resimdeki çantaya tıklayıp çantanızda
    ne olduğuna bir göz atın

• Bu server ın rate i biraz yüksek olduğu için üzerinizde başlangıç için oldukça
    güzel 2 zırh ve sizin yöneliminiz doğrultusunda 1 yay 1 dagger 1 de kılıç var.
    Hemen kullanmak istediğiniz şeylerin üzerine sağ tuşla 1 kere tıklayın

• Çantanızda bulunan bir item in üzerine sol tuşla tıklarsanız onun özelliklerini görebilirsiniz.
    Bu arada çantanızda 1 harita varmı?? Kontrol edin. Eğer yoksa aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz...
    Default olarak l2extreme serverlarda haritanız yok.

• Şimdi 1 haritaya sahip olmak için başladığınız bölgeden fazla uzaklaşmadan "Newbie Helper"
    isimli NPC yi arayacaksınız. Farklı ırklarda başlangıç şehriniz farklı olacağı için "Newbie Helper" ın yeri
    oyuna başladığınız yerden daha uzak veya daha yakın olabilir. Siz yine de başladığınız yeri gözden
    kaçırmayarak arayın. Sonunda "Newbie Helper" ı bulduğunuzda Quest e tıklayın.

• Sizden "Newbie Helper" keltirleri avlamanızı ve 4 adet bu yaratıklardan düşecek keltir fang
    getirmenizi istiyor.

• Şimdi sağ alt menüdeki karakter resminin üzerine tıklayın. Açılacak olan pencerede yumruk şeklinde
    simgeye tıklayın. ve ardından resimdeki kılıç şeklinde olan simgeyle el şeklinde olanı aşağıdaki menüye maus
    yardımıyla sürükleyip bırakın. Kılıç şeklinde olan simge saldırı kısayolu, diğeri yaratıklardan düşen item ve paraları sizin
    yorulmanıza gerek kalmadan cebinize indirmeye yarayan kısayoldur. Bu kısayolları F1, F2, F3.... F12 ye kadar doldurabilirsiniz.
    Diğer simgeleri de isterseniz ne olduğunu bu yolla öğrenebilirsiniz.

• Şimdi bir "Bearded Keltir" in üzerine tıklayın ve F1 e basın. Bu şekilde karakteriniz "Bearded Keltir" in üzerine doğru koşup
    saldıracaktır. F2 ye bi kaç kere basarsanız teker teker size en yakın olan item veya parayı toplarsınız. Bu şekilde biraz
    "Bearded Keltir" öldürün. her Keltir Fang bulduğunuzda sol alttaki dialog penceresinde bunu göreceksiniz.
    Ne kadar topladığınızdan emin değilseniz eğer, çantanızı açın ve Quest üst başlığına tıklayın. Burda kaç tane
    toplamış olduğunuzu göreceksiniz.

• 4 tane topladığınızdan emin olunca tekrar "Newbie Helper" a gidin. Sizin Nerupa isimli bir NPC nin yanına
    gitmenizi istiyor(bu sadece elfler için geçerlidir farklı ırklarda hangi NPC ye gitmeniz gerektiğini sarı renkle belirtir).

• NPC yi bulduk ve konuştuk. çantanıza "World Map" in eklediğini göreceksiniz.

• NPC nin yanından ayrılın, Çantanızı açın. ve haritanızı kısayol tuşlarından birine ekleyin.

Not:
    eğer oyuna girerken
    quote:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2408 MHz with 511MB RAM
    Video: ASUS A9550 Series (6542)

Insufficient Memory.
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

tarzı bir hata mesajıyla karşılaşırsanız
    http://rapidshare.de/files/7039593/system.rar.html
    dosyasını indirip oyun klasörü içindeki system klasörüne boşaltın.
    Not: dosya güncel olmayabilir. Bu link alıntıdır ve denenmemiştir. Eğer link güncel değilse lütfen
    buraya bildirin. hata mesajını alıyorsanız yüklerken izlediğiniz adımları kontrol edin...

quote:

Tereci
    http://www.lineage2tr.com/extreme.rar

buyrun hazır system klasörü

patch işleminde sorun yaşarsanız linkteki dosyayı doğrudan system klasörüne atın. işe yarıyor. Tereci ye teşekkürler.

iyi oyunlar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleric -- 10 Mart 2006; 9:23:06 >

• cok guzel olmus kardes saolasin
  • oyunda bende aslında daha yeni sayılırım fakat deneyim kazandıkça bu başlık altında yavaş yavaş dolduracağım.
    oyuna yeni başlayanların üst konu olan
    http://forum.donanimhaber.com/m_4688458/tm.htm
    bu yazıyı okumaları iyi olur çünkü o yazı en az 1 saatlik deneyerek bulma mantığından kurtarıyor. oyundaki bütün kritik noktalar
    ve bilinmesi gerekenler var. burdan gansh a tekrar teşekkürler
  • Üst konu olmuştur...
  • Yapamadım...
  • aga saolsın beeea cok iii eline salık iii anltmışsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmelih77

aga saolsın beeea cok iii eline salık iii anltmışsn

daha ii şeylerde yazcam işallah

quote:

Yapamadım...

nereyi yapamadın sölersen yardım edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fullwww.lineage2tr.com dan almışşın be abi hatta linkte ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tereci

Fullwww.lineage2tr.com dan almışşın be abi hatta linkte ordan

ordan almadım. bütün ss ları ben çektim ve teker teker upload ettim ve bu yazıya yaklaşık 1 saat uğraştım ayıp oluyo ama iftira atmayın ulen
    linkin 1 tanesini ordan aldığım doğru. ama altına da yazdım DENENMEMİŞTİR ALINTIDIR DIYE.
    bu arada

www.lineage2tr.com sitesi gerçekten çok güsel. yeni baslayanlar uğrayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleric -- 25 Aralık 2005 19:37:31 >

• kardeş suan sitede bi sorun war o mirro işini yapamdım ama. Oyun yüklü ama sınır oldm kaç saat walla grmde birzck çoşam aga tkkr saol bn we bnm gibi lol lara yrdım ediosn

• aha patchlight da tmm da bi sorun werio next derkn anlamı ne cwp yazzz cok aciiLLLllll
  • quote:

aha patchlight da tmm da bi sorun werio next derkn anlamı ne cwp yazzz cok aciiLLLllll

nasıl bi sorun verio? verdiği sorunu açıkca anlatırsan belki yardımcı olabilirim
  • pardon alın terine laf yok sadece anlatım ordakine çok benziyo bide link aynı olunca doğal olarak öyle algılanıyo
  • aga next derken update yaparken download faild fln yzıo gıcık oldm
  • şu anda update serverı kapalı extreme in.patchlight ile yapamazsınız bende şimdi denedim.size tavsiyem

http://www.lineage2tr.com/extreme.rar

bu dosyayı alın ve system klasörü ile değiştirin.ama update server açılınca update inizi yinede yapın.extreme de zırt pırt update oluyo çünkü eklentiler falan.bu verdiğim linkteki dosyanında çok güncel olduğunu sanmıyorum ama oyuna girersiniz.
  • saolasn kardşş zmn ayırdıgım içn bn ztn o yzdıgın sitedn aldm patch i eksik diosn bişi olmz dimi
  • quote:

aga next derken update yaparken download faild fln yzıo gıcık oldm

şimdi bu resimdeki "Lineage II" yi çalıştırırsan oyunu update eder ama orjinal server için eder o yüzden onu hiç çalıştırmıosn.

patcher ı yükleyince "Play L2eXtreme" ve "Update L2eXtreme" gelir. burda doğrudan "Update L2eXtreme" i çalıştıracaksın. ondan sora da "Play L2eXtreme" i. hata almaya devam ediosan ya server la ilgili bir problem var ya da yukardaki adımşlardan birisini atladın.
    olmazsa LineageII yi uninstall et tekrar yükle. adımlarına dikkat et

kolay gele

• eksik değildirde bazı grafikler değişiyo sadece şekil yapıyolar zamanla.örneğin archerların kullandığı okların şekli değişmişti bi kere, sırf bu tarz değişikliler oluyo çoğu zaman.yani bi eksiklik olmaz çok ufak farklar.bende notebook tada yüklü oyun ordakini bu dosyadan kurdum hiç bi sorun yok.
  • saol karedş sana kolay glsn

bi sorun olunca ilk sana glcm
    bu arda oyunda bana yrdım edrsn demi hangi serverdasın baba
  • eywallah SELERİC aga cok saol iyi yazmıssın bnce msn ini werseydin senle aynı serwere grerdik bzi biraz kasardın ama ynede saol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.