Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten saolun flash get sorununu çözdüm şimdi indiriom çok saolun seleric kardeşim çok guzel anlatmış Allah razı olsun
  • arkadaşlar ben her dediğinizi yaptim hattta rapidshare den o dosyayi indirip system in icine bile attm ama yine su hatayı veriyor kafayı yicem lutfen burdan yardimci olamasaniz bile msn den biriniz le irtibata geçeyim please işte resim

• arkadaşım bende de aynı hatayı vermişti
    oyunu komple kaldırıp yeniden kurdum ekran kartı sürücümü değiştirdim
    birde bu forumum içinde bulduğum user.ini diye bir dosyayı sistem klasörünün içine kopyaladım
    şimdi işte olduğum için dosyayı gönderemiyorum mail adresini bildirirsen sana akşam gönderirim
    (ya da forumun için de ara o dosyayı bulabilirsin)
    kolay gelsin
  • bykezza@gmail.com eğer sorunumu cozebilrsen ne kdar mutlu olacagimi bilmezsin
  • he bide baştan neler yapcağmi yazarsan tam düzgün bi r şekilde cok guzel olur
  • kardeş o şey ilk bendede çıktı ben bilgisayara bir res çektim oldu şimdi lvl 12 elf var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_SADULLAH -- 6 Ocak 2006 17:30:51 >
  • ya arkadaşlar tmm oynuorum ama şu kısa yol yerlerini yapamadım nası açioz die hani numaralandırdığımız yer nasıl yapcam orayı o konuda yardım istiorum
  • arkadaşm ne restart ne baştan yükleme hepsini yaptim ama olmadi nedendir acaba siz ne yaptinizda oldu bana bi anlatrmsnz bakin burdan cok zor kkonusuluyo isterseniz bykezza@gmail.com a gelin ordan konbuslm msn den ricaaaa
  • arkaşarl bu arda ben bu nickin asil sahibi deüili m bu arkaşn nicki ona gore ben ByKeZzA
  • option
    game
    initialize diye bir buton var ona bas çıkması lazım kısayol tusları
  • saolasin kardeş Allah razı olsun
  • ya allah gurkandan razı olsunda ben şimdi girdim id sorun yere kadar geldim şimdi sizin dediğiniz gibi accaount aldim ama id eror diyor yani boyle bir kullanici adi yok gibi bir mesaj şimdi ne yapmam gerek etkinleştirme falan da yaptim acc ye ama anlamadm bi yardm cı olrtsaniz sevinirim
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    forumunuzdan cok memnunum cok teşekkürler
  • tmm oyuna girdm
  • ya ben oynuorum çok iyi ama bu oynadığım server 15 dk bir down oluo lvl 15 human fighter ım var en iyi itemler ve çok iyi guçlerim var ama oynadığım sever 35x acayip fazla down oluo sinir oldum server adı kastien
  • benim karşıma da bu hata çıktı ne yapmalıyım pm den ulaşın pls
    ardından bir pencere çıkıp tamama tıklayına acma işlemini iptal ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Scorpion -- 9 Ocak 2006 3:04:01 >
  • arkadşm o hatayi cozmek istiyorsan gel benim msn adrese atim sana ayni sorun bende de cikti bi dosya war onu yolladi biri system dosyasinin icine kopyaliycaksin o kadar gel bykezza@gmail.com
    ekle atim sana sorunun cozlsn
  • aga nerden dowland etcez sitesinde bulamadım
  • Arkadaşlar seleric kardeşim herşeyi anlattı eğer hata çıkarsa şunu yapin dedi ama yinede çıkıosa çözmeye çalışıoruz bende çomk çıktı o hata tekrar tekrar yukleyip yaptım oldu
  • KARDES COK GUZ<EL ANLATMISSIN ELINE SAGLIK ZATEN BILIYORDUM BENDE ICIMDEN GELDI YAZMAK COK IYI OLMUS
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.