ama sonra tekrar critical error verdi dediğin yol işe yaramadı nasıl düzeltcem sölermisin lütfen
OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1835 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5655)
Insufficient Memory. Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space. You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.
ben bu hatayı alıyorum.söylenenleri yaptım.bu hata için verilen link açılmıor.yardım ederseniz sevinirim
Bu hata bendede çıkıyor nasıl düzeltçemi sölermisiniz cwp lar teşekkürler
yaa system klasörüne kopyalıyorum.herşeyi yapıyorum.ama gene aynı hata çıkıo. KO yu bıraktım şu oyuna bi giremedim kafayı yicem.....
Ya arkadaşlar ben Temp Patch i indirdim lineage2 nin içine kurdum c: ye exe geldi acc aldım herş güzel login oldum server listeleri geldi 3 tanesi full girmiyo zaten girer girmez disconnect ediyo bi tanesi normal gözüküyo ona zar zor girdim char oluşturcam ne isim yazdıysam kullanılıyor dedi ya "kjsadlasl" bunu yazdım yine kullanılıyo dedi abuk sabuk adam akıllı ne dediysem kullanılıyo dedi deli oldum Temp Patch dan yükledim diyemi oluyo???
Can not resolve hostname hatası alıyorum önceden giriyordum sorunsuz şekilde lanet olsun ne yapacağımı bilmiyorum
slmlar seleric senin gösterdigin yoldan lineage e kaydoldum ama oyun açmak için ID yi ve pasword u girince does not match dio s1f bu yüzden bi kere daha farkli isimle kaydoldum ama hala ayn1 sorunu veriyo napabilirim yardim edermisin?
Selamlar,
Forumlara ilk yazısım.Oncelikle herkese selamlar....
Senin problemine gelince.O hatayı bende yasıyorum,anlami internet baglantının kopmus olmasıdır. Adsl kullanıyorsan bu tur zaman zaman ufak ufak kesintiler olabiliyor. Ya da evde paralel telefon kulaniyorsaniz paralel tel icinde siplitter kullanman gerekli. büyük ihtimal sebep bu. Nedenini bilmiyorum ama benimde uzman bi abiden aldigim cevap buydu..
Kolay gelsin,umarim derdine care olur..
Selamlar,
Forumlara ilk yazisim.Oncelikle herkese selamlar....
Senin sorununa gelince,o hata internet baglantının kopuk oldugunu,baglantinin saglanamadıgını gosterir.
2 tür sorun olabilir. 1-İnternet baglantın kopuk. 2-Evde isen adsl için soyluyorum,paralel telefon baglantınız varsa bundan dolayıda olabilir. Cozüm:paralel telefon a ayri bir siplitter takman bu problemi cozer sanırım.
Selamlar....
Tamam sorunu çözdüm Meğer Dns Numarası Atamamışım unutmuşum ulan bizde kafamı kaldı ya
yaww beyler ben oyunu kurdum bınbır zorlukla actım sımdıde kullanıcı adımı we sıfremı kabul etmıoo bana yardım edın lutfen oyunun sıtesındeyken kulanıcı adımı we sıfremı kabul ettı fakat oyun ıcınde kabul etmıoo nedır bu sorun bılgısı olan warmı acaba
beyler yardım edıcek kımse yokmu yawww
beyler barı su soruma cewap werın yaww anlatılan herseyı yaptım fakak oyun ıcınde kullanıcı adımı ne sıfremı kabul etmıoo napıcam ben yaww bır kısı yardım etsın bana lutfen
Aynı hata bende de var yardım edin şu dosya kimde varsa gönderinde açalım lütfen yaa...
quote:
Orjinalden alıntı: He Man
Arkadaşlar şu hatayı düzelticek dosyayı rapide gibi bi siteye atsanız da bizde msn de sizi bulucaz diye kafayı sıyırmasak. Lütfen bu hata nasıl çüzülür diye ufak bir anlatımda bulunsanız. İstirham ediyoruz. LÜTFEN!!!
Arkadaşlar ben bu oyunuwww.lineage2.com adresinden indirdim 256k ile 20 saatii aldı.herneyse patchleride bitirdik ama oyuna girince bi hata mesajı ok e tıklayıncada windows a şutluyo. uyarı şu türkçe meali;Gameguard upgrade i iptal edilmiş.Virüs taraması yaptıktan veya ayarlarını değiştirdikten sonra tekrar deneyin.Gameguard bu şartlarda çalışamas die mal bi uyarı delirecem okadar çok bekledim ki bana yardımcı olun pls
arkadaslar ben account aldım ama gırısı ve kurulumuda yaptım genede aldıgım accountu yazdıgımda bana yanlıs pasaport dıor
uc kez sıfremı resetledım ama genede basaramadım lutfen yardım
ARKADASLAR TERECİ NIN SOLEDIGI PATCI INDIRDIM
AMA SITEDEN ALDIGIM ACCOUNT CALISMIO
CELERIC LUTFEN YARIMIN GEREKLI BANA YARDIM EDI EK PAYLASIMCI ARKADASLAR VARMI LUTFEN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM