Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun..
    daha önce aynı sorun söylenmişti ama yanıtlayan olmamış..
    bu game cp ye ne olmuş bole...hata veriyooor...

yada account nasıl alınır..bilen bir arkadaş lütfen cevab yazıversin...1 ayddır oyunu indirdim ama accountum yok..
    oyuna giremiyorum....

pls pls
  • arkadasim tamam eline saglık guzel ve anlaşılır bir şekilde anlatmışsın sağolasın ama ben şu regiser işini yapamadım hobby de hemen aldım accountu ama bunda alamıyom YAW yardım edin da bende extreme oynıcam

ayrıca bi sorum var şimdi oyunun ana klasörünü kopyaladıktan sonra hobby serverida o kopyaladıgın klasör e yükleleye bilirmiyim yani bir bilgisayarda hem extreme hemde hobby oyanaya bilirmiyim hobbyde baya bi charım var da kaybetmek istemiyom cafede yapıyolar hem beyond hem hobby yardım pls
  • ya beyler linkte bi sorunmu var bi türlü çekemedim alternatif linkler yokmu acaba?
  • bi ilgilenen yokmu yaw flashget ile deniorum ama bi türlü başlamadı yüklemeye alternatif bi link yokmu acaba?
  • kankalar saolun çok teşekkür ederim ama oyunu indireceğim siteye tıklıyorum sunucu bulunamıyor diyor bu durumda napıcam bi yardımcı olabilirmisiniz
  • öncelikle lineage 2 bölümü eskiye göre çok daha güzel olmuş.İki üst konu, yeni başlayanların işini kolaylaştırıyor.Bu topiclari açan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Ben de oyunu indiricem fakat yukarıda verilen linkler çalışmıyor (şu an itibariyle).Yalnızca bende değil diğer arkadaşlara da yolladım linkleri indirilemiyor (kastettiğim link :ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip ya da sitesindeki C4 installer.).Acaba bu geçici bir sorun mu yoksa bu aralar o linlkler çalışmıyor mu?

ayrıca C4 ü indirmeliyim değil mi???

cevaplar için şimdiden saolun...

• Selamlar,

Bildiğim kadar yardımcı oliim...

LineageII artık C4 e geçiyor,yani ilk verilen link i indirmeyin...L2_C3 yazan yani..

C4 üacilenindirmeye başlamalısınız veya indiren biri varsa ondan amanız daha mantıklı olacakçünküyaklaşık2,5Gb..
    Zaten henüz C4 e tam geçiş yapılamadı,bu arada sizde C4ü indirin veya bi yerden bulun...
    Ama sabırlı olmayı unutmayın çünkü sabrettiğinize değecek bir oyun .
    Kolay gelsin..

• saolda c4 ün sitesini öğrenip verebilirmisin bize sizdede oldu demi l2c3 clientine tıklıyorum sunucu bulunamıyor diyor sizdede öylemi acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

saolda c4 ün sitesini öğrenip verebilirmisin bize sizdede oldu demi l2c3 clientine tıklıyorum sunucu bulunamıyor diyor sizdede öylemi acaba ?

www.lineage2.com adresinden dowload bölümünde var C4...

• evet şu anda bazı linklerin çalışmadığı doğru fakat bunları geçici bir süreliğine yenilememeyi düşünüyorum. Sabrınız için teşekkürler...
  • ya seleric
    banadownload link ini bir daha verebilir misin!
    veya söyle
    siteden nereye girecem
    bi türlü bulamadım download edeceğim yeri

LÜTFEN YARDIM ET
  • ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip c4 linki bu arkadaşlar...ancak çok yoğun ben 1 saattir uğraşıyorum hala download başlamadı....

bu arada gameGP deki sorun konusuna gelince biraz ısrarcı olun 10-15 kere kadar deneyin (FireFox la deneyin derim) bi şekilde giriyo ve account alınıyo....şahsen bende account sorunu yok şu an....oyunu çekmek için sabırsızlanıyorum....elinde C4 olan warsa parası neyse veririm benle temasa geçsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 11 Mart 2006; 20:43:21 >
  • slm..bn l2 ana sitesindn indirdm su anda auto update yapıo bitmk uzere.bn oyuna grdimmde bedavamı oynıycm paralımı.onu bi acıklasrsan ii olr.bide l2extreme dn ıd aldm oyuna o aldıım ıd le grrsm bedavamı olck yoksa oıuyunu uninstalll edip l2extreme tekrr mı yulıycm..son olarak us patch mi ne warya oyunu yukledktn sonra onuda yuklein demistin.bn ole brsey goremedm...simdiden saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrecariouS -- 12 Mart 2006; 12:24:16 >
  • YYAAA inanamıyrm son updatei yaparken yukleme durdu!!!!!!!!!!!!!!!!!nolck hpsini tekrrmı yulıycm???!!!
  • tek kelime ile süper oyuna daha yeni başlıyorum bakalım ne olcak
  • arkadaslar bn yanlısıkla lineage 1 indirmsn nese zaten update i yukleemedii için sildim.ama simdi googleda veya lineagen ana sitesnden download edemiyorm(google da download edbileceim bi sayfa cıkmıo)bana bi link werrsenz sevinrim.yada bi arkadaswww.es-12.comdan indirebilrisn dedi fakat bn download kısmını bulamadm nbese yardımlarnz için simdiden tesekkrlr.ama cevabı bugune werrsnz bu aksamdn baslasam bi bakn plsss.
  • Oncelikle herkese merhaba arkadaslar. Butun yazilan mesajlari okuyamadim ama gozume carpan bi kac sey oldu. Staris ve Tempest 7x , Kastien ve Titan serverlari 35x olmak uzere 2 tane low rate 2 tane de high rate server var Extremede. Oyuna baslamak isteyen veya oynayanlarinizwww.lineage2tr.com sitesine girebilirler. Sitenin admini Staris'te bulunan ve sadece türklerden olusan ( lvl siniri yok turk olmak yeter;maksat beraber olmak ) HordeOfEslant claninin sahibidir. Sitede oyuna yeni baslayacaklar icin bir cok bilgi mevcut. Forumlarida okuyup bazi seyleri ogrenebilirsiniz. Sitede Newbieler buraya basligi altinda oyunun kurulumu be uyelik hakkinda bilgiler mevcut. Bu konuda sorun yasayanlar burdan yararlanabilirler ve yine bir sorun halinde forumlardan bize ulasabilirler. Extreme / Staris te oyuna baslarsaniz elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz
    İyi eglenceler...

• Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. yaptığınız yorumları şimdiye kadar hep uzaktan takip ettim çok işime yaradılar. bunun için çok teşekkür ederim ama şu an yeni bi sorunum var ve üstesinden gelemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. oyunu çok begendim ve gidip orjinalini zar zor bulup bi avuç para bayıldım ama c1 versiyonu ve oyunu ilk çalıştırmaya başladığım anda upgrade etmeye başladı büyük bir sabırla bekledim ve bitirdi. oyunu orjinal serverde oynamak istiyorum üyede oldum ama malesef oyuna giremedim hala yardımcı olan olursa cok sevinirim.
  • Merhaba Arkadaslar Ben Araniza Yeni KatiLdim.
    ßen Oyunu Indirdim ve Yükledim Baslattim Fakat Bir Türlü Acc Giremiyorum KabuL Etmiyor Fakat Üye oLdum Mail'e de Aktivasyon Geldi Aktif Ettim Fakat Yinede Kullanici Adi yada Sifre Yok Diyor Delirtti Beni Tam 20 saat bekledim Bu Oyun için Bilen Yada yapiLmasi Gereken Birsey Varsa ve SöylerSeniz Sevinirim.
  • coooooooook gözel xbir oun a benziyor ben im oynadığım online oyun thang ongameport.com dan indiriliyor isteyen dowland dan indirsin ama ben i sıkmaya basladı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.