Şimdi Ara

LineageII download, kurulum, üyelik[RESIMLI ANLATIM] Server: L2eXtreme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
54.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardeş oyun kurulu ama aldığım pw ve id lerin tamamı güncellediğim halde çalışmıyor bana 1 çalışan id ve pw alıp aşağıya yazdığım adrese atarmısın bunuda yaparsan sen bi tanesin derim lütfen bana bu iyiliği yaparsan sevinirim kordonziraat@hotmail.com şimdiden teşkkürler
  • ya arkadaşlar bana c3 clienti lazım c4 clienti zaten çalışmıor c4 gerekmior c3 clientide uzun zamandır siteden kaldırdılar lütfen bilen warsa c3 ün linkini werebilirmi yada bulmam mümkünmü

lütfeennn
  • zewzek kardeş sen c3 clienti unut tabi uzun süreli zor olsun maksat c3 olsun diyosan bnb serverlar var onlar senin işini görür

ziraatim arkadaş eğer l2exe üye isen pw id olayı onda biraz farklı siteden aldığın forum id ve şifre ile oyuna giriş yapamazsın oyuna girebilmen için l2extreme.comdan forum üye adını ve şifrenle giriş yaptıktan sonra açılan sayfada üstte "GameCp" diye bir yer görecen işte ordan üyelık alabilirsin

Sensuality arkadaş bu açıklamama dikkat et

başka sorusu olan??

• http://www.fileplanet.com/160491/160000/fileinfo/Lineage-II-Chronicle-4:-Scions-of-Destiny---Game-Client

Bu linkten C4 indirebilirsiniz arkadaşlar yalnız indirmeden önce siteye üye olun (ücretsiz) sonra sitenin kendisine özel dowloand programı var onu indirin (Dowloand Manager) sonrası artık size kalmış
  • oyuna ve foruma yeteri kadar zaman ayıramadığım için üst konunun down olması rica olunur
  • bende sitesinden indirdiğim bir sürüm var 2,341 gb lik bir dosya onun üzerine kuracam patch ı olurmu birde bu yaptığımız giriş free giriş doğrumu
  • Bende de karakterleri göstermiyor. npc leri gösteriyor. create ekranında da yok. sorun ne olabilir.
  • Ekran kartınıda değiştirdim. Sorun ondada değil.
  • l2 c3 dio download linkinde ama orjinal sitesinde l2 c4 dio bu eskimi ?
  • YAW LİNEAGE2 Yİ ARKADAŞLAR OYUNU YÜKLEDİM KURDUM AMA ID: WE PASWORD ALAMIYORUM SİTEYE ÜYEDE OLDUM ŞU DENEME ŞİFRESİNİ:ID:ssmbilgi PASWORD:123123 YAZIYOM OYUNA GİRİYO OYUNDA Bİ HATA YOK AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMİYOM BİLEN Bİ ARKADAŞ RESİMLİ WEYA RESİMSİZ ID WE PASWORD ALMAYI TARİF ETSİN LÜTFEN
  • YAW LİNEAGE2 Yİ ARKADAŞLAR OYUNU YÜKLEDİM KURDUM AMA ID: WE PASWORD ALAMIYORUM SİTEYE ÜYEDE OLDUM ŞU DENEME ŞİFRESİNİ:ID:ssmbilgi PASWORD:123123 YAZIYOM OYUNA GİRİYO OYUNDA Bİ HATA YOK AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMİYOM BİLEN Bİ ARKADAŞ RESİMLİ WEYA RESİMSİZ ID WE PASWORD ALMAYI TARİF ETSİN LÜTFEN
    FORUMA ÜYEDE OLDUM GÖSTERİLEN BÜTÜN ADIMLARI YAPTIM EN SON ACCOUNT NAMEYİ YAZDIM PASWORDU MEİL ADRESİNİ GİZLİ SORUYU YAZDIM WE REGİSTER DEDİM GENE MESAJ GELDİ
    YOUR GAME ACCOUNT is: buraya oyuna girimek için yazdıgım ıd eyi koymuşlar
    YOUR AKTİWATİON ID is:burayada bikaçtane rakam koymuşlar
    peki bundan sonra ne yapacam

• YAW SELERİİİİİİİİİÇ AGAAAAA 24 Aralık 2005; 17:30:17

--------------------------------------------------------------------------------

İçeriği yakın bir zamanda yenileyeceğim. L2extreme de yaşanan patlamaların çoğalması ve oyunun oynanamaz
    duruma gelmesi nedeniyle daha stabil bir server arayışı içindeyim. Arayışım hem PvP hemde low rate server barındıran ve
    lag ın az olduğu, server down ların sık olmadığı bir server dır. Böyle bir server biliyorsanız lütfen PM yoluyla bana ulaşın.
    Sabrınız için teşekkürler...
    önbilgi: oyunun orjinal serverıyla oynamak paralı olduğu için bele$ bir server olanhttp://www.l2extreme.com/
    ile kurulum anlatacağım. genel olarak yaqpacaklarımızı sıralarsak oyunun orjinal halini çekeceğiz ardından
    yamalarla oyuna öbür server dan bağlanacağız.

besmele çekerek (flashget ile) oyunun client dosyasını çekiyoruz
    ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle03/L2_C3_Installer.zip (yaklaşık 1.8GB)
    oyunu çekerken hepinize sabır diliyorum ben indirdim yaklaşık 10saat sürüyor[512kb/s ADSL]

siz oyunu çeke durun bi yandan da diğer işlemlerimizi halledelim. şimdi oyunu oynayacağımız
    server a üye olalım...

http://www.l2extreme.com/ adresine giriyoruz. site bizden oyun için account almamız için
    ilk olarak foruma üye olmamızı isteyecek resimde gördüğünüz gibi "Register" yazan yere tıklayın

kutucuğu işaretleyin Register tuşuna basın

Sayfadaki bilgileri resimdeki gibi doldurun ve "Complete Registration" tuşuna tıklayın.

resimdeki gibi bir uyarı alırsanız doğruca mail adresinize gidin onay mesajına bakın

resimdeki yere tıklayıp forum üyeliğinizi aktif hale getirin

resimdeki gibi bir pencere açılınca ilk önce ilgili yerden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin
    ardından da "Game Cp" ye tıklayın

Açılacak olan pencerede "Registration" a tıklayın

Kutuyu işaretleyip "Registration" a tıklayın. Bu işlemle oyun içinde
    kullanacağımız Account u kaydeceğiz

resimdeki gibi doldurun. ve "Register" a tıklayın.

Herşey tamamsa resimdeki gibi bir uyarı alacaksınz. artık oyuna üyelik işlemlerimiz tamamlandı.

DİYOSUN AMA YAZDIGIM ID WE ŞİFRE İLE GİREMİYOM OYUNA MAİLİME MESAJ GELİYO ŞUNUN GİBİ
    Your Game Account is: ......................
    Your Activation ID is: ...............
    BUNDAN SONRA NE YAPMALIYIM AGA KUSURA BAKMA BABA KAFANI AGRITIYORUM LÜTFEN KARDEŞ ŞU ACCOUN İŞİNİ TAM Bİ TARİF ET

• arkadaşlar benim sorunum herkesten farklı oyunu açıyorum ama:

seçtiğim karakteri göremiyorum herşeyi adam gibi yaptım hatta oyunu sildim tekrar yükledim ama karakterimi oyundayken yada saç rengini falan belirlerken göremiyorum

amd 2500 işlemci, 128 ekran kartı, 512 ddr ram var...Bana yardımmmmm edinnnn.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragornlau

arkadaşlar benim sorunum herkesten farklı oyunu açıyorum ama:

seçtiğim karakteri göremiyorum herşeyi adam gibi yaptım hatta oyunu sildim tekrar yükledim ama karakterimi oyundayken yada saç rengini falan belirlerken göremiyorum

amd 2500 işlemci, 128 ekran kartı, 512 ddr ram var...Bana yardımmmmm edinnnn.....

aynı sorun bendede var yardım edebilecek biri var mı?
  • arkadaşlar büyük olasılıkla c4 tabanlı bir servera c3 clientiyle girmeye çalışıyorsunuz eğer indirdiğiniz dosya l2 C3 ise silin ama yok silmek istemiyorum yokmu diyorsanız l2ex dışında l2.bnb.gr serveri var c3 ona bir bakın l2exte ısrar ediyorsanız c4 clientini indirin googleden L2 C4 Client yazdınızmı karşınıza indirmek için gerekli siteleri bulursunuz indirdikten sonra kurun çıkan updateri iptal edin ve l2exin sitesinden mirror patchi indirin oyunun üstüne kurun sonra masaüstüne gelen l2exupdater simgesine tıklayın updateye başlasın bittiğinde aldığınız acc ve sifre ile oyuna girin hicbir hata cikmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 14 Mayıs 2006; 18:37:16 >
  • allah rızası için biriniz ban yardım etsin yaw 2005 te l2 yi burda ki gibi indirmistim gayet ii calısıyodu pc ye format attım atmaz olaydım simdi indiriyorum calısmıyoinmiyo hatta gittim rus sayfası buldum ordan indirdim simdide deneme sürümü yazıyo indirdigim calısmıyo yüklenmiyo acılıyo hata veriyobi yardım edin pls ne olur yaw kurtarın beni indirebilecegim sorunsuz bi wep adresi verin!!
  • SELERİC VE BY_RAM ALLAH RIZASI İÇİN BİRİNİZ BANA YARDIM ETSİN OYUNU GECEN YIL SELERİC İN DEDİGİ GİBİ İNDİRDİM PC YE FORMAT ATTIM Bİ ARA Bİ DADA DA YÜKLEYEMEDİM OYUNU GECE YATARKEN GRAFİKLER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO ARTIK YAPACAK BİSEYİM KALMADI DİE ALIYORUM ELİME RAKIYI L2 NİN NETTE Kİ RESİMLERNE KARSI İÇİYORUM BANA Bİ YARDIM EDİN PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANPOLAT68

YAW LİNEAGE2 Yİ ARKADAŞLAR OYUNU YÜKLEDİM KURDUM AMA ID: WE PASWORD ALAMIYORUM SİTEYE ÜYEDE OLDUM ŞU DENEME ŞİFRESİNİ:ID:ssmbilgi PASWORD:123123 YAZIYOM OYUNA GİRİYO OYUNDA Bİ HATA YOK AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMİYOM BİLEN Bİ ARKADAŞ RESİMLİ WEYA RESİMSİZ ID WE PASWORD ALMAYI TARİF ETSİN LÜTFEN

arkadasım l2 sitesinden oyun için üyelik almak istiyosan arkadasımız seleric inl2 download kurulum üyelik baslıgı ile actıgı topik e bi bak (anlatımı resimli)ki yine de ben onu anlamadım diyosan eger siteye üye olduktan sonra tekrar üye olmak için registerden giris yapıp aynı bilgileri kullanıyosun

• arkadaşlar çok teşekkürler de
    oyunu çalıştırdım hatta oynuyorum ama kendi charımı göremiyorum bi arkadaş da aynı sorunu yaşamış ama cevap verilmemiş bi yardım lütfen !!!
  • Benim arkadaşa üyelik alcam forum için aldım oyun içinde aldım ama aktif edemedim birtürlü(kendi üyeliğimde karambole aktif oldu)

Nasıl aktif edebilirim o kod u nereye yazcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 22 Mayıs 2006; 20:50:55 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.