Şimdi Ara

Lineamı ağır bakımdan aldım . fiyat nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 110 binde 2010 model linea 1.3 emotion sahibiyim arabam 110 binde 1 aydır zincir ses yapmakta idi . Yaz tatilinde yapacağım yaklaşık 4000 km yoluda düşünerek ağır bakıma verdim aracımı sanayide yıllardır tanıdığım bir ustam var . zincir seti , filtreler , işcilik, yağ vs. 830 tuttu Daha önce dizel araç kullanmadım fiyat nasıl sizce ?https://store.donanimhaber.com/f2/91/e4/f291e4ecf32b7d7256bbdf281eea1773.jpg

• 20 Bin 1.3 Mj Puntoya Servis 650 lira istiyor garantimin bozulcagini bilsem dahi daha gitmem servise .Guzel fiyat almişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Arkadaşlar 110 binde 2010 model linea 1.3 emotion sahibiyim arabam 110 binde 1 aydır zincir ses yapmakta idi . Yaz tatilinde yapacağım yaklaşık 4000 km yoluda düşünerek ağır bakıma verdim aracımı sanayide yıllardır tanıdığım bir ustam var . zincir seti , filtreler , işcilik, yağ vs. 830 tuttu Daha önce dizel araç kullanmadım fiyat nasıl sizce ?https://store.donanimhaber.com/f2/91/e4/f291e4ecf32b7d7256bbdf281eea1773.jpg

parça fiyatları normalde böyle mi hocam biraz pahalı geldi parça fiyatları bazı ustalar parçaları kendi alıyor uzerine 5-10 da ha ekliyor sizin liste de bana öyle geldi biraz opar dan bir bakın fiyatlarına derim....
    ayrıca işcilik de biraz fazla almış galiba

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    parçaları usta aldı hocam yedek pardacidan alıyor iş sonunda toplatiyor sonra oduyor.bende baktim intrrnetten opar almış çoğunu mesala zincir internette 140 liraya kadar var ama opar orijinal zincir 200 lira mazot fitreside öyle . işçilik banads çok geldi ilk dizel arabam bilmiyorum bakım masraflarını , zincir değiştirmek için motorun yarısı iniyor işçiliği zor diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

parçaları usta aldı hocam yedek pardacidan alıyor iş sonunda toplatiyor sonra oduyor.bende baktim intrrnetten opar almış çoğunu mesala zincir internette 140 liraya kadar var ama opar orijinal zincir 200 lira mazot fitreside öyle . işçilik banads çok geldi ilk dizel arabam bilmiyorum bakım masraflarını , zincir değiştirmek için motorun yarısı iniyor işçiliği zor diyorlar

hocam valla parça fiyatlarına normal diyorsan birşey diyemem o konuda ustanın gunahını almayım bazı ustalar yapıyorlar her parçanın üzerine 5 lira koyuyor...10 tane parça taksa 50 lira
    aslında biraz pazarlık etseydin hocam 50-100 düşürseydin neyse sonraki sefere güle güle bin Allah kaza bela vermesin de 50 100 fazla olsun

• Zincir ne sekilde ses yapıyordu?
    110 binde erken yapmış sesi
    Dışarıdan bariz duyuluyor muydu?

• Temiz yaptiysa başında durduysan ustaya güveniyorsan 50 100 e bakma derim kafan rahat olsun daha onemli o

Fiyatlara gelirsek
    Siyah silikon dayson ise 8 tl 20 yazmış
    Hava filtre eski tip ise 20 yerine 15 e bulabilirdi
    Zincir 200 degil de 150 ye bulunabilirdi
    Hava filtre lastigi ne onu çözemedim

800 versen daha iyi olurmuş
    Ucuz olsun istersen parçaları kendin almanı öneririm
    Ne ugrascem dersen fiyat da ona göre işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zincir özellikle dikkatli dinleyince nasıl tarif etsem şıkırtı yapıyordu normalden farklı bir ses olduğu belli usta hemen anladı normalde 110erken ama ustam karter darbe almış zinciri yıpratırmış dedi tam bilmiyorum biraz erken ikinci el sonuçta kullanım tarzıda önemli. en önemliside araca 3sene kadar binmeyi düşünüyorum 170 binde değiştirip 180de satacağım 110 da değiştirdim en azından kafam rahat binerim yine 180 de satarım.

• Hocam merhaba.
    Fiyatlara baktım da bazı parçalara çok yüksek fiyatlar yazmış.
    Opar marka filtre seti 90-110 tl arasında değişiyor. Sizin usta sadece yakıt filtresine 100tl yazmış el insaf.
    Bide 300.tl işçilik nedir ya. Pendik sanayideki ustam normal bakım işçiliğine (filtreler +yağ) 50 tl, zincir değişimi gibi ağır bakım işçiliğine ise 150 tl istiyor. On numara da işçiliği vardır işin ehli insanlar. Bi çok tanıdığı oraya yönlendirdim ve hepsi de memnun ayrıldı.
    Neyse sağlık olsun bidahaki sefere parcalarinizi kendiniz alıp öyle gidin.

• merhaba hocam tekrardan bende linea almaya karar verdim ama kurban arefesinde yine fiyatlara doping yapılmış 24-27 ye kadar linea lara baktım ama içime sinen olmadı sizce dizel linea alınır mı alınırsa kaç km de olmalı max şimdiye kadar hiç dizel araç almadım linea yı bu konuda önerir misiniz ? 1.3 multijetleri
    ayrıca satarken elden çıkarmada herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ? şimdiden teşekkürler
    genel olarak da araçtan bahsederseniz çok sevinirim
    Hocam genel olarak aractan memnunum, burada paylaştığım ağır bakım haricinde 200 liraya birkaç işlem daha yaptırdım yani toplam 1000 lira başka masrafım olmadı ki yeni alınan ikinci el bir arac ta herzaman bu kadar masraf olabilir ve ağır bakımı erken yaptırdım araca uzun süre binmeye niyetim olduğu için. ayrıca başka bir konumda yazmıştım bu yaz 4500 km yol yaptım çok farklı yol şartlarında 5.2 yaktı genelde karışık yakıtı 5.2 lerde ama klima baya arttırıyor yakıtı, basıncada araç çok yakıyor limitlerde kullanınca yakıt iyi, bagaj çok geniş bizim gibi çocuklu aileler için harika, yol tutuşu gayet yeterli, 1.3 multijet kalkışlarda çok zayıf devrini alınca iyi gidiyor ama benim için çok sorun olmuyor drag yapmıyorum. benim linea emotion yani full, bu nedenle donanım oldukça iyi seviyede kararan dikiz aynası, park, far, yağmur sensörü, bel desteği, kadife bej koltuk, dijital klima gibi donanımlar var, ayrıca yalıtımı diğer linea lardan fark edilir şekilde iyi, farkı karşılanabiliyorsa emotion paket bakın emotion dan başka bir baz paket linea ya binince ikiside linea mı diyor insan. ikinci el için her aracın bir alıcısı vardır hocam lineanın kötü yanı piyasada çok satıcısı var şirket, filo vs piyasası biraz dalgalı geldi bana, ama suana kadar çok bekleten linea duymadım taksi çıkması araçlar bile satılıyor çünkü insanlar motoruna güveniyor. bu fiyatlara sedan, büyük bagajlı,dizel ve donanım olarak üst seviyede bir araç bulamadığım için linea emotion aldım. sizede tavsiye ederim hocam.

• quote:

Hocam genel olarak aractan memnunum, burada paylaştığım ağır bakım haricinde 200 liraya birkaç işlem daha yaptırdım yani toplam 1000 lira başka masrafım olmadı ki yeni alınan ikinci el bir arac ta herzaman bu kadar masraf olabilir ve ağır bakımı erken yaptırdım araca uzun süre binmeye niyetim olduğu için. ayrıca başka bir konumda yazmıştım bu yaz 4500 km yol yaptım çok farklı yol şartlarında 5.2 yaktı genelde karışık yakıtı 5.2 lerde ama klima baya arttırıyor yakıtı, basıncada araç çok yakıyor limitlerde kullanınca yakıt iyi, bagaj çok geniş bizim gibi çocuklu aileler için harika, yol tutuşu gayet yeterli, 1.3 multijet kalkışlarda çok zayıf devrini alınca iyi gidiyor ama benim için çok sorun olmuyor drag yapmıyorum. benim linea emotion yani full, bu nedenle donanım oldukça iyi seviyede kararan dikiz aynası, park, far, yağmur sensörü, bel desteği, kadife bej koltuk, dijital klima gibi donanımlar var, ayrıca yalıtımı diğer linea lardan fark edilir şekilde iyi, farkı karşılanabiliyorsa emotion paket bakın emotion dan başka bir baz paket linea ya binince ikiside linea mı diyor insan. ikinci el için her aracın bir alıcısı vardır hocam lineanın kötü yanı piyasada çok satıcısı var şirket, filo vs piyasası biraz dalgalı geldi bana, ama suana kadar çok bekleten linea duymadım taksi çıkması araçlar bile satılıyor çünkü insanlar motoruna güveniyor. bu fiyatlara sedan, büyük bagajlı,dizel ve donanım olarak üst seviyede bir araç bulamadığım için linea emotion aldım. sizede tavsiye ederim hocam.

hocam emotion paket benide çok cezbediyor hakikaten gule gule kullanın Allah kaza bela vermesin...
    hocam peki ne kadara almıştınız şuan benimde çok niyetim var almaya ama piyasa allak bullak

geçtiğimiz Şubat ayında 28.500 e aldım hocam, değişen yok 3 parca yüzeysel boya ve 1 parca işlem var, toplam 2500 civarı hasar kaydı var. aldığımda 98.500 km deydi şimdi 114 binde.

• hocam emotion paket doluluğuna göre fiyatı gayet makul geldi bana şuan sizin araca 33 civarı istiyorlar
    bin tl de masraf ettiniz tabi tertemizce olmuştur...İnsanlar uzak dur aman fiattan vs diyorlar ama ben aksine birkaç kez kiralamıştım çok hoşuma gitti actual plus kiralamıştım 4 cam otomatikli vs ama sizin dediğiniz gibi yalıtımda bile farkı hissettirmesi şaşırttı beni...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.