Şimdi Ara

Lingusta,Memrise,Duolingo,Mondly,Busuu...Güzel Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
17.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pratik ve hayatı içerisinde dahi kullanılabilen çok verimli uygulamalar.

Bunların hepsini 2 haftadır kullanıyorum.Özellikle tamamlayıcılık açısından birlikte kullanmak çok faydalı oluyor.

1 yada 2 tanesinden tam sürüm satın alacağım. Kullanan varsa yorumlarını rica ediyorum. Tam sürümlerde dialoglarda olması açısından hangisi daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 8 Eylül 2017; 8:0:31 >

• Tam sürüm mü kullanıyorsunuz?

Memrise ve Duolingo yu.

Çok fark varmı ücretsiz versiyonla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Tam versiyonları kullanmıyorum.

Duolingo zaten tamamen ücretsiz. Memrise'da da birçok konu ücretsiz.

O sebeple dil bilgisi ve kelime için öneririm.

Konuşma içinse mecbur English Ninjas
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanalc

Tam versiyonları kullanmıyorum.

Duolingo zaten tamamen ücretsiz. Memrise'da da birçok konu ücretsiz.

O sebeple dil bilgisi ve kelime için öneririm.

Konuşma içinse mecbur English Ninjas

Anlıyorum.

Parasız herşey illa ki eksik olur.

Ben bunlardan birini alacağım.

Ama kararsız kaldım.

Duolingo ücretsiz ile ücretli arasında sadece reklam farkı var.

Memrise,busuu ve mondly arasında kararsız kaldım.

Lingustayı ise almayı planlıyorum.

Bakalım,belki kullanan birileri gelip yorum atar.

Ilgin için teşekkürler.

• lingustayı yorumladığım inceleme yazısı
    http://forum.donanimhaber.com/m_109569238/tm.htm

ayrıca tavsiye ettiğim bir yazım daha
    http://forum.donanimhaber.com/m_97032566/tm.htm
  • sercanalc S kullanıcısına yanıt
    kardeş bu forumdakileri saf gördün herhalde her mesajına "english ninjas" sitesini yerleştiriyorsun. bizi aptal yerine mi koyuyorsun. apaçık reklam yapıyorsun. böyle yaparak reklamını yaptığın siteden nefret ettiriyorsun ters tepiyor reklamın çok antipatik. bir de utanmadan "konuşmak için english ninjas" mecbur diyor la bu ingilizce öğrenenler nasıl öğreniyor önceden english ninjas mı vardı. bu sitenin yerine oldukça kaliteli, profesyonel siteler var arkadaşlar. pm atarsanız sizi bilgi verebilirim. bu kullanıcının yazdığı hiçbir yorumu dikkate almayın. sizin durumunuz zerre umrunda değil aklın sıra reklam yapıyor mesajların arasına ekleyince de anlamadığımızı sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 14 Eylül 2017; 22:34:10 >

• Kullanan yok demekki bu uygulamaları...

• quote:

Orijinalden alıntı: omerbjkli

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Kullanan yok demekki bu uygulamaları...

lingustayı kullanıyorum

Hocam lingustadan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım tavsiye edermisiniz? Diğer dualingo memrise tarzı uygulamalardan dahamı iyi faydası oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 24 Eylül 2017; 23:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

quote:

Orijinalden alıntı: omerbjkli

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Kullanan yok demekki bu uygulamaları...

lingustayı kullanıyorum

Hocam lingustadan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım tavsiye edermisiniz? Diğer dualingo memrise tarzı uygulamalardan dahamı iyi faydası oluyor acaba?

Lingusta ile diğer uygulamalar farklı.

Birlikte kullanınca tamamlayıcı oluyor.

Lingustayı henüz almadım açıkçası.

Denemedeki derslerini kullanıyorum.

Ama lingusta dinlerken kesinlikle birde sözlük şart.

Çünkü bazı kelimeleri tam olarak anlamak lazım.

Diğer uygulamalar ise gramer ve kelime haznesi için çok iyi.

Onlardan birini de satın alacağım ama karar veremedim halen.

• Ben Busuu Premium aldım birkaç gün önce. Almanca

öğrenmeye çalışıyorum. Gayet memnunum.

Bol kelime ve arada gramer Bilgisi de veriyor.

Tavsiye ederim. Bir de hemen alma. Bir süre

Demoyu kullan, yarı yarıya indirim veriyor. Ben

yıllığı 55 tl gibi bir rakama aldım.

İnşallah faydalı olabilmişimdir. Başarılar dilerim.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim busuuyada baktım baya hoşuma gitti. Bi ara %50 indirim çıktı sonra kayboldu %30 indirim oldu anlamadım niye böyle olduğunu %50 indirimle 75TL gibi bir rakamdı şimdi ise 111 TL ben bu işten bişi anlamadım cidden.
  • Duolingo ve Memrise kullanıyorum almanca için. Memrise uygulamasını premium'a %50 indirim ile 28 liraya almıştım sanırım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDavos -- 21 Ekim 2017; 14:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Yorumlarınız için teşekkür ederim busuuyada baktım baya hoşuma gitti. Bi ara %50 indirim çıktı sonra kayboldu %30 indirim oldu anlamadım niye böyle olduğunu %50 indirimle 75TL gibi bir rakamdı şimdi ise 111 TL ben bu işten bişi anlamadım cidden.

Arkadaşlar 3 aydır kullanıp tamamladığım Lingusta eğitim setimi satıyorum. Tüm içerik eksiksiz halde. Şu an kendi sitesinde fiyatı 366 lira. Ben 210 liradan bırakacağım, almak isteyenler, ilgilenenler bakabilir:https://forum.donanimhaber.com/lingusta-ingilizce-egitim-seti--129490010#129490010
  • Memrise kullanıyorum çok memnunum. Akademik kelimeleri hafızaya aldırmada en iyisi bence

Dipnot : akademik kelime listesini forumdan bulmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 29 Ekim 2017; 3:55:52 >
  • Bende Mondly için arıyorum tam sürümünü. Ancak webde yok.
  • Duolingo'yu daha önce de kullanmıştım. Şimdi tekrar kullanıyorum ve Mondly'de kullanmaya başladım. Mondly'yi daha başarılı buldum.
    Duolingo ücretli/ücretsiz sürüm arasında ders bakımından bir fark yok diy biliyorum. Ama reklamlar can sıkmaya başlıyor. Kapatabilmek için bile bekliyorsunuz ve yanlış yere tıklamanıza sebep oluyor.
    Mondly'de henüz yeniyim ama sevdim. İndirimli fiyat için ödeme yapabilirim. Premium 1 yıl sahip oluyorsunuz. Önceden ömür boyu lisans varmış. Acaba bunu fırsat olarak sunuyorlar mı? Birde diğerlerini de denemek gerekiyor. Siz diğer uygulamalar konusunda ne düşünüyorsunuz.
  • Ben bütün uygulamaları deneyimlemiş biri olarak size kesinlikle tavsiye edebileceğim tek program Learning English with ABA'dır

• quote:

Orijinalden alıntı: Pangea95

Ben bütün uygulamaları deneyimlemiş biri olarak size kesinlikle tavsiye edebileceğim tek program Learning English with ABA'dır
    Aynen katılıyorum. Aba kullanın yeter. Free program arıyorsanız Dualingo ve English Club Tv uygulamalarını öneririm. English Club Tv'nin tivibu'da kanalı da var.

Aba programı yıllığı sanırım 200 lira civarı. 6 aylığı da 119 lira civarı. 6 aylığı yeter zaten. Reading, speaking, grammer ve vocabulary hepsi mevcut. Görüntülü videolar da var.

Lingusta'yı da kullandım ve tavsiye etmiyorum. Hem pahalı hem de MP3 dersleri ile ufak bir kitapçıktan başka birşeyi yok. Ücretsiz video dersi dedikleri şey de YouTube'deki english conversation videoları. Sanki telif hakkı kendilerinmiş gibi ücretsiz video dersleri de veriyoruz diyorlar.

• Yahu bu Memrise'da kendini test etmek yok mu, ne kadar saçma.

5.000 kelimelik Fransızcadan kendimi test edeyim ki zaten bildiğim yüzlerce kelimeyi tekrar tekrar karşıma getirmesin.

Ama yok, şaka gibi. O kadar büyük site yap bunu koyma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.