Selamlar Yaklaşık 1 aydır bu platformu kullanıyorum, daha yeni yeni alıştım sayılır; fakat bugün daha fazla "arama" yapamadığımı fark ettim. Bir süredir ilgilendiğim sektör ile ilgili arama yapıp insanlarla bağlantı kuruyordum. Bugün denediğimde ise "you are a power searcher.You’ve reached the monthly limit for profile searches. Upgrade to Premium Business to search and browse without limits." yazısı alıyorum. 457 bağlantım mevcut ve yollanılan bağlantı istekleri 779 diyor. İstekler bu derece biriktiği için mi kısıtladı hesabımı acaba? Aylık arama limiti ne kadar oluyor, internette bir bilgiye ulaşamadım? Tahminlerime göre 1000 istek civarı bir limiti var gibi geldi. Premium hesap ucuz bir şey olsa geçeyim diyeceğim de baya yüklü. Sizce ne yapayım? +2 haftayı geçen istekleri iptal edip yeniden mi denesem acaba? Yoksa ay başını mı bekleyeyim kısıtlamanın kalkması için? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Ağustos 2020; 21:25:52 > |
LinkedIn hakkında bilgisi olan?
-
-
istekle alakali bir sey demiyor. cok fazla profil aramasi yapmissin, arama kutusu falan var herhalde, bu ay daha profil aramasi yapamazmissin. https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/85032/monthly-people-search-usage?lang=en
bir de o kadar baglanti nasil yaptin, tanimadigin insanlari da mi ekliyorsun? alanimda max 10 kisi taniyorumdur.
-
Hocam premium'da ilk 1 ay bedava, bence musait zamaninizda alip hem LinkedIn Learning'den de faydalanabilirsiniz.
Bu arada, tanidiginiz/tanimadiginiz herkesi ekliyor musunuz? Yurt disi dahil mi? Alaninizda herkesi eklemenin nasil bir katki saglayacagini dusunuyorsunuz? LinkedIn'in kulturunu bilmedigim icin soruyorum. Toplamda 6 kisi ekli onlar da yakin arkadas :D Ikinci donem staj yapacagim acaba alanimda insanlari serice ekleyip iletisim kursam mi simdiden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hynxistekle alakali bir sey demiyor. cok fazla profil aramasi yapmissin, arama kutusu falan var herhalde, bu ay daha profil aramasi yapamazmissin. https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/85032/monthly-people-search-usage?lang=en
bir de o kadar baglanti nasil yaptin, tanimadigin insanlari da mi ekliyorsun? alanimda max 10 kisi taniyorumdur.
Bu sayfayı okumuştum hocam teşekkür ederim.
İstekle alakalı bir şey demiyor; fakat bana öyle geldi. Çünkü bir arama yaptığım an tek gecede yüzlerce hesabı incelediğim olmuştu. Eğer bunun bir sınırı olsa daha önce kısıtlanır idi gibi geliyor. İstek sayım ise tam 1000 civarlarında olduğundan öyle bir çıkarımda bulundum.
Mezun olduktan sonra yaşamak istediğim ülkelerde, istediğim sektörde çalışan insanlarla bağlantı kurmaya çalışıyorum.
Muhtemelen aylık X arama veya 1000 istek civarı bir limitim var sanırım. Önümüzdeki ay başı yenilenir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Ağustos 2020; 21:27:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: YalmavuzHocam premium'da ilk 1 ay bedava, bence musait zamaninizda alip hem LinkedIn Learning'den de faydalanabilirsiniz.
Bu arada, tanidiginiz/tanimadiginiz herkesi ekliyor musunuz? Yurt disi dahil mi? Alaninizda herkesi eklemenin nasil bir katki saglayacagini dusunuyorsunuz? LinkedIn'in kulturunu bilmedigim icin soruyorum. Toplamda 6 kisi ekli onlar da yakin arkadas :D Ikinci donem staj yapacagim acaba alanimda insanlari serice ekleyip iletisim kursam mi simdiden.
Premium'u 1 ay deneyip abonelikten çıkabiliyorsak deneyebilirim aslında. Mezuniyetime yaklaştığım sürede baya etkili olabilir. Teşekkür ettim.
Ben henüz iş başvurularıyla uğraşmadım hocam; fakat LinkedIn üzerinden çok fazla başvuru şansı elde ediliyormuş.
Mezun olduktan sonra çalışmak istediğim ülkelerde çalışmak istediğim sektörü aramaya yaparak oralarda çalışan (genellikle pazarlama, lojistik, yönetim gibi departmanları seçiyorum fakültemden dolayı) kişilerle bağlantı kurmaya çalışıyorum.
Hem istediğim alan olduğu için ana sayfama her gün sektörle ilgili yüzlerce güncel bilgi düşüyor. İyi oluyor o bakımdan
Edit: Mesela 2 hafta önce İngiltereden birisi DM atıp skype görüşmesi yapmak istemişti. Bu tarz fırsatlar doğurabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Ağustos 2020; 21:29:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X