Şimdi Ara

<<<<<Linkin Park hayranları burada buluşalım>>>>> (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bEYLER SİZCE LP Mİ YOKSA DİMMU borgir mi daha iyi bm yapıyo?
  • @ceminec
    Onu bilmem de son polemik hakkında ne düşünüyosun?? ;

Metal müziğin babası Alice Cooper mı yoksa Mahsun Kırmızıgül mü?
  • Hocam en iyi BM'yi çokonat grubu yapıyor (bkz: not not not slipknot).
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

bEYLER SİZCE LP Mİ YOKSA DİMMU borgir mi daha iyi bm yapıyo?

En iyi Marduk yapıyor. Baksana avatarlara bile girmeyi başarmış. Tam karizma grup...
  • quote:

bi takmısınız metallica ,iron maiden.

Maiden ' nı agzınıza lp ile birlikte alan insan tas olur , dili tutulur soylemesi benden . Yazık lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

@ceminec
    Onu bilmem de son polemik hakkında ne düşünüyosun?? ;

Metal müziğin babası Alice Cooper mı yoksa Mahsun Kırmızıgül mü?

mahsunada şans vermek lazım
  • hadi boşverin tartışmayı LP zamanı

@Ryo Ishizaki saol da buraya zaten LP için geldik

bakın neler buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 5 Şubat 2008; 20:12:19 >

• edit:RAPe benzio ama sevios yaw aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 5 Şubat 2008; 12:46:23 >

• İn The End Güzel Gerisi İğrenç
  • Lan şu videoları eklemeyin arka arkaya; sayfanın dibine inene kadar net taklalar atıyor.

@ .:: Death ::.
    Bakıyorumda hiç yanaşmıyorsun yamacıma! Ne iş?

Edit
    Post kastım iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 9 Şubat 2008; 4:08:18 >
  • lp nin ayrı bi havası var onlar süper yapıyolar bence kkimseyler ttartışılamaz onlartı ayrı bi guruba koymalı yaptıkları müzigi süper harmanlıyolar ölümüne LP
  • 24 haziranda Efes Pilsen One Love Festival de sahne alcaklar, hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

Nie lp metal olamıyomuş ?
    Garip slip-deri pantolonlar giymedikleri,saçları beline kadar uzatmadıkları şarkılarında ana avrat küfür etmedikleri şarkılarının %90 ını gitar solosuna ayırmadıkları suratlarını garip renklere boyamadıkları için mi?Bu yüzden değilse tamam metal değil ama müzik tarzlarına gelirsek linkin park nu-metal grubudur !

Ha$an şakasın demi sen bize
    Bana metali açıklarmısın??
    Wikipedi - MTV gençliği sarmış ortalığı yaaa...! (yhAa..!)

Linkin Park metal dışında herşeyi yapıyo olabilir..!
    Metal için müzikal değer gerekir...Onun için de alt yapısız sahneye cıkabilen, Turntable'a güvenmeyen, rap sözlerine headbang eklemeyen, yetenekli ve kaliteli insanlar gerekir...

En önemlisi de bu bence.

Geçenlerde e2'de, sabaha karşı beşte, bir rap-core konseri yayınlanıyordu. Grup kim bilmiyorum ama ordaki herkesin mal olduğunu biliyorum. Denyo RAP tarzı voakl yapıyor, o sırada headbang yapıyor (yapmaya çalışıyor). Seyircilerce tıpkı bunlar gibi, headbang yapmaya çalışıyor headbang dediğim kafa hariç tüm vücudu oynatma). Sonra arada beş-altı kişi birbirne girdi, kavga başladı. "İşte! Eğlence çıktı." dedim ama bunlar kavga etmeyi de beceremiyor.

Televizyonların kalitesi düşmüş, iyi ki uzun zamandır izlemiyorum.

nasıl komik bi forum bu ya. at gözlüklerini takmış konuşuyosunuz, doğruya doğru Linkin Park ı belki 4-5 senedir dinlemiyorum ve türkiyedeki LP dinleyici topluluğundanda pek haz almıyorum. ama adamların yaptıkları müzik çok kaliteli. vokaldeki chester a bakarsan adam piyasadaki en kaliteli vokalistlerden, scream vokal konusunda belki müzik piyasasının en iyisi. gitar riff leri çok kolay ama bi o kadarda güzel. turntable/synthesizer uyumu tartışılmaz bile. sadece oturup ön yargılarınızdan kurtulup dinleyin, eğer beğenmezsenizde girmeyin şu foruma sevenlerine sataşmayın... Bence Türkiyeye kadar gelmişken gidilesi ve canlı canlı izlenesi gruplardandır.

bu arada beş-altı kişi birbirine girdi kavga çıktı dediğin olayın adı mosh dur.

• cidden komik bir forum burası,sizin gibilerle..scream vokalde en iyiymiş..bak sen ne çok şey bilirmişte canım benim..madem haz almıyor ve dinlemiyorsun susta iki dakika;bu konu zamanın içinde yok olsun..demek iyi bir vokal,buna 10 gün gülerim varya..neyse,sakın cevap vermede kirlilik yaratmasın bu topic,he eğer gelipte lp nu-metal,iyi vokale sahip(yok artık eşşek)demicekseniz takılın kafanıza göre..
  • Müslüm Gürses de işini güzel yapıyo ama kimse onu olmayan bi tarza sokmaya calışmıyo

Mesele yaptığı müziğin basitliğinden cok olmayan bişey gibi gösterilmesi...
    Rapcore'sa rapcore diyin kabul edin olsun bitsin...Metal metal diye dayatmanın ne anlamı var.!?

Millet de tutturmuş "Iron Maiden'e, Metallica'ya takmışsınız" diye...
    Iron Maiden'in adını ağzına besmeleyle al sn önce...

Lincoln Park (Gruba adını veren California'daki cocuk parkı) bile bu kadar basit değil...Boyundan büyük davranmıyor...Cocuk parkıysa cocuk parkı, haddini biliyo...

Hadi diyelim bunları geçtik.
    Chester (çitos karakteri) iyi bir vokal dersin ki saygı duyarım hoşuna gidiyordur sesi...
    Ama sen kalkıp en iyi scream vokal dersen ortalığı kan götürür.
    Scream vokal "ben rockerım havalarında amaçsızca bağrınmak" değildir !
    Ayrıca canlı performanslarda çestırın çitos paketinden çıkamamış sesinin ne kadar rahatsız ettiğini görebilirsiniz
    Kapiş

• abi bu ne ya!scream vokal ne biliyor mu da bu zırdavat gelmiş en iyisini yapıyor olmuş..ryo sende haklısın sapına kadar,besmele ile alcan tabi..
    ben iron maiden dinlemem ancak adını bile,dinlediğim gruplar içinde almaya korkarım..onlar olmasa be sen ne bilecektin ki..metallica sevmem o ayrı,ama cidden lp ile tutturmuşsunuz bi metallica denirse o adam,patates baskısı yapılmalıdır..
    olaya bak ya;şimdi gelcek vintersorg abi okucak burayı,biri çıkmış ,screamda şu,en iyisi dir diyor..adam sinirden aşağı atlar be!..
  • bilmiyorum okudunuz mu ama "belki" scream vokalde en iyisi dedim, bir yarışmamı yapıyolar en iyi scream vokal şundadır diye siz bu kadar sinirlendiniz, bence scream vokalde en iyilerden biri arasındadır. ayrıca ben LP nu-metaldir diye birşeyde savunmadım niye sataştınızki bu kadar. nu-metal new metalden gelir o yüzden herşeyi bu kavram içine sokarlar evet bencede bu yanlıştır.

Gidip izleriz Linkin Park ı beğenirim performanslarını yada beğenmem o zaman karar veririm, umarım param olur Metallica, Iron Maiden, Judas Priest gibi büyük gruplarında konserlerine giderim bu yaz, onlarıda dünya gözüyle görürüm.

thy majesty sanırım senin okumanda cidden bi sorun var. haz almadığım liseli, müzikten haberi olmayan tiplerin üstlerinde linkin park t-shirtleriyle ortalıkta poz atmaları. bana demişsin cevap atmada bitsin bu olay diye anlamadığım şey bitmesini istiyosan niye bana cevap yazıyosun, kimseye kötü birşey söylememe rağmen. ben yazdığım yazıda kimseye kötü birşey söylemedim eğer beğenmiyosanız girip yazmayın foruma boşu boşuna gerilim olmasın dedim, haksız mıyım?

• bak sen okumakta sorunu olan sensin!gelip buraya onca yazımızı tek üstüne alınıyorsan sende sorun...biz ne demişiz az oku ve önceki postlarıda oku herkesinkileri,gel burda konuş...gelipte linkin parkı nu metal demeyin diyorsak sende dememişsen sana dememişizdir zaten..zank diye ışınladılar mı seni buraya da tek kendini muhatap alıyorsun..
  • Ryo sen hala buralarda mısın? Lan kaybolduk gittik, geri geldik (bkz: gittik geldik biz sizi yendik) yine bir sataşma yine bir muhalefet olma çabası .
    Buralar bize ters abi, hadi parka gidelim.
  • Ya abi valla ne bilim bu topicde beni çeken bişi var

"LP-Linkin Park-Lincoln Park" ve türevi şeyleri görünce dayanamıyorum
    Hele bide böyle göklere cıkarılması iyice delirtiyo...

Ama harbiden sen de haklısın bundan sonra sataşmıyorum bunlara...
    Hadi biz parka gidelim

Ama annem cok geç kalma dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 16 Şubat 2008; 14:56:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.