Şimdi Ara

<<<<<Linkin Park hayranları burada buluşalım>>>>> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi capında eğleniyor olmalısın bi yıgın yazı yazmısın sanki cokta şeyimdesin zavallı .bikere metallica 80 lerin isi simdiki gencleri pek ilgilendirmez ilgilendirmemeli ..sen ve senin gibi insanlar geride kalmıs. bi takmısınız metallica ,iron maiden..ayrıca benım olgunlugumdan sanane? tabii sen cok olgun bir insansınkimse yarışamaz senınlee heheehaheahegelmiş bana burda zurna gibi öğüt veriyorsunsen ne biliyosun kiben ne anlatmaya calısmısım bu ne yazmıs[8|neyse daha fazla yazmak istemiyorum üzüntüden ağlar falan şimdi
    quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

kardesim amacın ne senin? kendini millete kanıtlamakmı? birkac tane yazım hatamı bulmus onları eleştriyorsun. derdin ne senin?

tabii ya bende karakter bozuluğu var burdan kendimi millete kanıtlamaya çalışıyorum ; ama sen böyle şeyler yazarsan tartışma şevki kalmaz bende çünkü çok alakasız konuşuyorsun...

Yazım hatalarınla mı dalga geçmişim ben senin??Yazım hatası ne demek onu biliyor musun??İlkokuldaki Türkçe hocan nerede oturuyor???

Linkin park efsane dersen ; millete gülecek takat bile kalmaz...Dinlediğin şeyin ne olduğunu bilerek dinle ; sonrada kendi çapın 1 metre mi 1 kilometremi oralarda gez çünkü gerçekten üzülüyorum ben üzülüyorum yani...Ama tabii bilmiyorum olgunluk evresi geçti mi geçmedi mi o yüzden yorum yazmak istemiyorum yavaş yavaş canım benim yavaş yavaş sindireceksin

quote:

yazık . boş boş postlar yazmışsın.bak canım eğer yazdıklarımı o kafan almadıysa ben anlatırım sana. ben orda metallica ölmüş bitmiş derken yani metallica cok eski bir gruptur demeyi kasttetim. sırf kendine millete kanıtlamak icin bi kactane yazım hatamı bulmus sacma sapan konusmusun asıl sana yazık...

(bak ilk kez 3 smiley koydum forum tarihinde)

HEH! tamam benim postlarım boş seninkiler dolu...Linkin park efsane...Bravo çok dolu , taşıyor beh!!

Ben senin canın değilim ilk önce ona bir dikkat et öyle anlat anlatamadığın dertlerini...

"Metallica çok eski bir gruptur" demeyi kastettiysen "Metallica çok eski bir gruptur" diyeceksin ; "ölmüştür" dersen domateslerler seni....

Bak "kendini millete kanıtlamak" cümlelerini kim yazar biliyor musun??Karakteri oturmamış ve hep karşısındakini kendi gibi sanan insanlar yazar..Ya da daha belli bir olgunluğa erişememiş kişiler..HEH!!!Sen belli bir olgunluğa erişememişsindir ; beklerim ben...Ama karakteri oturtmak için herşeyi yaparız veya benim dolaylarımda gezmezsin...
    Hala yazım hatası diyor...Türkçe hocanın oturduğu yeri soruyorum ısrarla???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanetOlsun :( -- 3 Şubat 2008; 21:43:19 >

• @ TroCan

Sen üslubuna dikkat etmezsen, asıl "seni" kimse umursamaz ve muhatab olmaz. Şimdi ne olacak? Pure gelecek, o beğenmediğin yazının iki katını yazacak. Sen de muhatab ol(a)mayacaksın... Hepsi bu...
  • İmzamı İsteyen Pm atsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Algol

@ TroCan

Sen üslubuna dikkat etmezsen, asıl "seni" kimse umursamaz ve muhatab olmaz. Şimdi ne olacak? Pure gelecek, o beğenmediğin yazının iki katını yazacak. Sen de muhatab ol(a)mayacaksın... Hepsi bu...

Hepsi bu değil devamı var;
    Sen bunlara muhatap ol(a)masan da bi yazı yazcaksın bu sefer Pure gelip 10 katını yazcak
    Bu böle kısır döngü olup gitcek

• napalım abi nerde belalı insan var gelip beni buluo sonra ben sinirlenip kotu bi laf edicem cezayı yiyen ben olucam
    quote:

Orjinalden alıntı: Ryo Ishizaki

quote:

@ TroCan

Sen bunlara muhatap ol(a)masan da bi yazı yazcaksın bu sefer Pure gelip 10 katını yazcak

• quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

kendi capında eğleniyor olmalısın bi yıgın yazı yazmısın sanki cokta şeyimdesin zavallı senınle muhatab bile olmuyorum.bikere metallica 80 lerin isi simdiki gencleri pek ilgilendirmez ilgilendirmemeli ..sen ve senin gibi insanlar geride kalmıs. bi takmısınız metallica ,iron maiden..

doğru söylemişsin
    ayrıca bu topic te artık metallica mı LP mi tartışması yapılmasa iyi olur hem LP ci olamyanlar niye buraya girip ortalıgı karıştırıyor madem metallica die tutturuyorsun aç sende bi metallica fan olsun bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 3 Şubat 2008; 21:15:56 >

• quote:

quote:

@ TroCan

Yok, Pure bundan umudu kesti. Duydunuz mu, Japonlar maymunlara sudoku oynamasını öğretmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Şubat 2008; 22:06:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

quote:

quote:

@ TroCan

Yok, Pure bundan umudu kesti. Duydunuz mu, Japonlar maymunlara sudoku oynamasını öğretmiş.

Yemin ediyorum ; dayanabilecek gücüm olsa yazmayacam yahu vallahi , ama fıttırıyorum ; bi yazdıklarına bakar mısın birde atıp tutuyor ; yolda görsen sümüğü akıp "abi naber ya ; ben linkin park'çıtyım sertim ben çok sert ama sen benim fanky'msin sana kötü söz söylemem" der.......

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

kendi capında eğleniyor olmalısın bi yıgın yazı yazmısın sanki cokta şeyimdesin zavallı senınle muhatab bile olmuyorum.bikere metallica 80 lerin isi simdiki gencleri pek ilgilendirmez ilgilendirmemeli ..sen ve senin gibi insanlar geride kalmıs. bi takmısınız metallica ,iron maiden..

doğru söylemişsin
    ayrıca bu topic te artık metallica mı LP mi tartışması yapılmasa iyi olur hem LP ci olamyanlar niye buraya girip ortalıgı karıştırıyor madem metallica die tutturuyorsun aç sende bi metallica fan olsun bitsin

Kaynamış bura ; ya ama neye fitil oluyorum bilio musun ; çelik çomakçılar arkadan atıp meydanı 3 saat boş buluyolar ya ; ona bile fitil oluyorum...

HEH!!!Sen linkin park'ına metal deme ; iyice öğrenin ne olduğunu zaten kimse size birşey diyemez ; ama sen "ben rintintin park dinliyorum rintintin park metaldir , alternatif rock'tır" dersen adama gülerler...Kardeşim ; beyaza krem rengi dersinde siyaha beyaz denilmez....
    Metallica fanı değilim ; senin bildiğin kadar bilirim ama sen kalkıp metallica'ya "ölmüş" dersen ve silkin park ile aynı kefeye koyarsan o zaman "adama dur derim***"..

quote:

kendi capında eğleniyor olmalısın bi yıgın yazı yazmısın sanki cokta şeyimdesin zavallı .bikere metallica 80 lerin isi simdiki gencleri pek ilgilendirmez ilgilendirmemeli ..sen ve senin gibi insanlar geride kalmıs. bi takmısınız metallica ,iron maiden.. ayrıca benım olgunlugumdan sanane? tabii sen cok olgun bir insansın kimse yarışamaz senınlee heheehaheahe gelmiş bana burda zurna gibi öğüt veriyorsun sen ne biliyosun ki ben ne anlatmaya calısmısım bu ne yazmıs[8|neyse daha fazla yazmak istemiyorum üzüntüden ağlar falan şimdi

Ağlar demiş..Armut ; benim 2 başım var...1'inde saç var , diğerinde yok..İşte o saç olmayan başımın içindeki meni kadar aklın varsa gel buraya bir daha yaz bakalım ; hatta gel yüzüme söyle bunları , değil mi ne kadar kolay tuşlara basıp buradan ateş etmek...Zaten hasta oluyorum size ; yüzüme söyleyemeyeceğin şeyleri sayıyorsun buraya...Tro'm benim bitanem....

Senin o bamyanda olup olmamam önemli değil kırık ; önemli olan buraya ne yazdığın..Öyle linkin parkla metallicayı karşılaştırırsan fasulye gazı gibi salarlar seni...

İlgilendirmemeli diyor yaYa sen çok yaşa...Tabii biz geride kalmışız ; bir grubun 10 sene ömrü vardır...rintintin park hitap ediyor size tabii sizde kalsın ya o...Takmışız biz ama ya ; Iron maiden hiçbirşey , linkin park herşey...Hey gidi gözünü sevdiminin gençliği...Valla aslında türlü kombinasyonlarla seks pozisyonu değiştirir gibi anlatırdımda sana yazdıkların o kadar saçma ki valla yazamıyorum...

Dikkat etmen gereken bir nokta daha var ; zurna ; sana kaval gibi üfler...Düzgün konuşmazsan ; dünyanın tartışmaya en müsait konusu "meni kadar aklı var mı yok mu" hipotezine konu olmuş meni kadar beyinciğini öyle güzel alırım ki....

Şimdi babam geldi ; "ne oldu olm" dedi... "Hiç baba ya ; forumda birisi var , öyle düzgün konuşmuş ki ağladım" dedim...Hala da ağlıyorum şoku atlatamadım...Hayır ; kesinlikle nefret ediyorum bu ortamdan , şimdi el kadar birşey çıkacaksın sonra "pure gücün çelik çomakçılara mı yetiyor" diyecekler...Herkes dengini alacakta haddini bilmeyene yaşı ve cismi ne olursa olsun çok iyi öğretirim...

He son olarak canım ; pure_hatred_88@hotmail.com lütfen ekle aynılarını da oradan söyle ( bak buraya yazıyorum msnimi )..He hiç sevmiyorum bunu yapmayı ama ne kadar çoluk çocuk olsanızda sinirlendiriyorsunuz beni...Oradan söyleyebilecek misin çok merak ediyorum ; menim benim , en küçük menim...HEH! şu olur ; şimdi birkaç abin çıkar ; "pure yine msn verdi" derler , hayır gerçekten burdan ceza alacak kadar birşey yazdımda sana sinirlerime hakim olamıyorum....

Edit:yazımın başında yıldız koymuşum "bknz" yapmayı unutmuşum...

(*bknz : Tatar ramazan replikleri)
    (*bknz2: "Benim adım Tatar Ramazan , gücün yetiyorsa gelip alsana!!!")

Edit 2:
    quote:

napalım abi nerde belalı insan var gelip beni buluo sonra ben sinirlenip kotu bi laf edicem cezayı yiyen ben olucam

Bak msn verdim ; ordan söyle hem sen ceza yeme , hem beni ez ordan , bakalım kaç para ciğerin var....

• quote:

one step closer ,in the end,from the inside,faint en sevdigim şarkılarıdır ama diğer şarkılarınıda severim tabiki ben ölümüne lp fanıyımdır. ama şunuda söylemek isterim linkinpark artık numetal grubu degildir o eskidendi ve geride kaldi. linkinpark artık alternatif rock müzikle ugraşmaktadır. bunu bilin ve artık lp ye numetal diyip durmayın

bu arada metallica dinleyip kendini metalci sanan arkadaşlara diyicek bi sözüm var metallica efsane bir grupsa linkinparkta efsane bir gruptur . ayrıca metallica ölmüş bitmiş ama hala hayranları olan bir gruptur . linkinparkın ne kadar muhteşem bir grup oldugunu sadece bu grubun fanları denilebilecek insanlar anlayabılır diğerleri ise bikactane müziklerini dinler "aaa bu nekadar süper bi grupmus yhaa" der sonra buraya gelir "yhaa linkinparkta ne yha allahın ezıklerı varmı metallica gibisi" diyip bok atar gider.o yüzden metallica ile lp yi karşılarştırmayın

Kardiş metalciler linç eder valla

• heyyt gözünü sevdiğiminin modları be!!!!Mesajımı silmişler..

quote:

kendi capında eğleniyor olmalısın bi yıgın yazı yazmısın sanki cokta şeyimdesin zavallı .bikere metallica 80 lerin isi simdiki gencleri pek ilgilendirmez ilgilendirmemeli ..sen ve senin gibi insanlar geride kalmıs. bi takmısınız metallica ,iron maiden.. ayrıca benım olgunlugumdan sanane? tabii sen cok olgun bir insansın kimse yarışamaz senınlee heheehaheahe gelmiş bana burda zurna gibi öğüt veriyorsun sen ne biliyosun ki ben ne anlatmaya calısmısım bu ne yazmıs[8|neyse daha fazla yazmak istemiyorum üzüntüden ağlar falan şimdi

ama adamın bu mesajı duruyo???adam olmak lazım önce adam...Bi yerden aldığını diğer yerden de alacaksın...Bihaberiz bunlardan...Modmuş ; Yürü be!!!

@TroCan

bir daha yazıcam usanmadan....

ilk mesajımda belirttiğim gibi senin bamyanda olup olmamam önemli değil akıllı konuşmazsan ; böyle boş boş atıp tutmamayı öğretirim sana....

Bu fikire benzeyen müsvettelerin hakkında hiç yorum yapmicam ; telefonla mesaj çektim bedava mesajım vardı ; millet gece gece gülsün diye , herkes seninle tanışmak istiyor diyorlar ki kim bu fikir babası ; kim bu metal müzik adamı???

yine ilk mesajımda yazdığım gibi ağlaya ağlaya göz pınarlarım kurudu....Yapma böyle n'olursun ; ezme beni bu kadar....

Neyse sen silkin park'ı dinle...Ulan bak içimden geldi bi anımı anlatıcam...Bu account'un eski sahibi linkin dinlerdi...Hatta nickim linkin8888 idi...Yani arkadaşımın aldığı nick böyleydi..Sakindi ulan adam ; ben metal dinliyorum demezdi , sağolsun takılmadığı için account'u bana verdi , bende nick değiştirdim..Hala dinler ; ama ne dinlediğini bilir...Neyse ya keyfim kaçtı zaten , senin beynini itina ile alırım da modlara sinirlendim şimdi ; yazdığım msn'i mesajımı silen mod eklesin ; hayır gerçekten en az TrişkaCan'a sinirlendiğim kadar sinirlendim , be adam , ilk bana hakaret ediliyor silsene onunkini de...Mod he!!!Modlara girmişler....

Bak yine yazayımda anlayış temenni edeyim...Armut gibi , atıp tutmayacaksın...Forumda kakara kikiri yaptığın insanlara benzemem ben , edebinle konuş , edepsizce cevap veririm yoksa , akıl almada ustayımdır yani özellikle jenjanlı tiplerinkini...Hadi bakalım yumak göreyim seni

Mod , siliyorsan çift taraflı sil , banlıyorsan çift taraflı banla...Öyle çok kolay değil mi iki tuşa basıp düşünmeden uygulamak ; her işin hakkını vermek lazım...Onun için elinin altında mouse olan modluk yaparzaten(Şekil 1.A)önemli olan hakkını vererek yapmak...

He yani bu smiley ile de belirtmek istiyorum ki gece yarısı Mary&Kubi kardeşiliği...Hayır sinirlendim o yüzden anlamsız şeylere çekmem lazım beyni , zira yoruldu yavrucak çok sinirlendi....

Edit:Fasulye gazı lafını söyler dururum ama yeri burası ve bu kişiymiş...Laf oturur da "Cuk" diye mi oturur kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 4 Şubat 2008; 2:40:00 >

• arkadaşım bende metalciyim .ama ben takıntılılık yapıp sadece metallica ironmaiden dinlemiyorum bütün grupları severek dinliyorumve hic birine yok su kotu yoksu boktan demedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

quote:

one step closer ,in the end,from the inside,faint en sevdigim şarkılarıdır ama diğer şarkılarınıda severim tabiki ben ölümüne lp fanıyımdır. ama şunuda söylemek isterim linkinpark artık numetal grubu degildir o eskidendi ve geride kaldi. linkinpark artık alternatif rock müzikle ugraşmaktadır. bunu bilin ve artık lp ye numetal diyip durmayın

bu arada metallica dinleyip kendini metalci sanan arkadaşlara diyicek bi sözüm var metallica efsane bir grupsa linkinparkta efsane bir gruptur . ayrıca metallica ölmüş bitmiş ama hala hayranları olan bir gruptur . linkinparkın ne kadar muhteşem bir grup oldugunu sadece bu grubun fanları denilebilecek insanlar anlayabılır diğerleri ise bikactane müziklerini dinler "aaa bu nekadar süper bi grupmus yhaa" der sonra buraya gelir "yhaa linkinparkta ne yha allahın ezıklerı varmı metallica gibisi" diyip bok atar gider.o yüzden metallica ile lp yi karşılarştırmayın

Kardiş metalciler linç eder valla

• zuahaha sen hala burdamısınsuraya bak resmen hayat hikayeni yazmısın pauahahha abi ama adamda napsın rezil olmaktansa boyle seyler yazıcak iste boyle kişilere şevkat gostermek lazım bu arada mod arkadaşları neden işe karıştırıyorsun onlar sadece işlerini yapıyorlar.neyse sen o güzel linkinpark anılarını anlata duraheaheahheehaeh
    quote:

heyyt gözünü sevdiğiminin modları be!!!!Mesajımı silmişler..

quote:

ama adamın bu mesajı duruyo???adam olmak lazım önce adam...Bi yerden aldığını diğer yerden de alacaksın...Bihaberiz bunlardan...Modmuş ; Yürü be!!!

@TroCan

bir daha yazıcam usanmadan....

ilk mesajımda belirttiğim gibi senin bamyanda olup olmamam önemli değil akıllı konuşmazsan ; böyle boş boş atıp tutmamayı öğretirim sana....

Bu fikire benzeyen müsvettelerin hakkında hiç yorum yapmicam ; telefonla mesaj çektim bedava mesajım vardı ; millet gece gece gülsün diye , herkes seninle tanışmak istiyor diyorlar ki kim bu fikir babası ; kim bu metal müzik adamı???

yine ilk mesajımda yazdığım gibi ağlaya ağlaya göz pınarlarım kurudu....Yapma böyle n'olursun ; ezme beni bu kadar....

Neyse sen silkin park'ı dinle...Ulan bak içimden geldi bi anımı anlatıcam...Bu account'un eski sahibi linkin dinlerdi...Hatta nickim linkin8888 idi...Yani arkadaşımın aldığı nick böyleydi..Sakindi ulan adam ; ben metal dinliyorum demezdi , sağolsun takılmadığı için account'u bana verdi , bende nick değiştirdim..Hala dinler ; ama ne dinlediğini bilir...Neyse ya keyfim kaçtı zaten , senin beynini itina ile alırım da modlara sinirlendim şimdi ; yazdığım msn'i mesajımı silen mod eklesin ; hayır gerçekten en az TrişkaCan'a sinirlendiğim kadar sinirlendim , be adam , ilk bana hakaret ediliyor silsene onunkini de...Mod he!!!Modlara girmişler....

Bak yine yazayımda anlayış temenni edeyim...Armut gibi , atıp tutmayacaksın...Forumda kakara kikiri yaptığın insanlara benzemem ben , edebinle konuş , edepsizce cevap veririm yoksa , akıl almada ustayımdır yani özellikle jenjanlı tiplerinkini...Hadi bakalım yumak göreyim seni

Mod , siliyorsan çift taraflı sil , banlıyorsan çift taraflı banla...Öyle çok kolay değil mi iki tuşa basıp düşünmeden uygulamak ; her işin hakkını vermek lazım...Onun için elinin altında mouse olan modluk yaparzaten(Şekil 1.A)önemli olan hakkını vererek yapmak...

He yani bu smiley ile de belirtmek istiyorum ki gece yarısı Mary&Kubi kardeşiliği...Hayır sinirlendim o yüzden anlamsız şeylere çekmem lazım beyni , zira yoruldu yavrucak çok sinirlendi....

Edit:Fasulye gazı lafını söyler dururum ama yeri burası ve bu kişiymiş...Laf oturur da "Cuk" diye mi oturur kardeşim...

• quote:

zuahaha sen hala burdamısınsuraya bak resmen hayat hikayeni yazmısın pauahahha abi ama adamda napsın rezil olmaktansa boyle seyler yazıcak iste boyle kişilere şevkat gostermek lazım bu arada mod arkadaşları neden işe karıştırıyorsun onlar sadece işlerini yapıyorlar.neyse sen o güzel linkinpark anılarını anlata duraheaheahheehaeh

Yahu biraz forumdan kayboluyoruz hemen piyasaya sürüyorlar birilerini. Ben varken neden olmaz?

Şimdi Tro-Pro-Zro>Can gibi şahıslar adama gidiş dönüşlü bilet de aldırır, tek yönlü bilet de.
    Bu nedir hocam ya? Forum kalitesi son zamanlarda direk dalışa geçmiş. Baktın ki güncel beyin kapesitesi çekmiyor yorum yazmayacaksın abicim.

Ulan hep diyorum ''babasını ikna eden ya evine adsl çektiriyor ya da net cafeler için ömür boyu maddi destek sağlıyor''. Bakın bakalım bundan 3-4+ yıl önce türüyebiliyor muydu bakteriler?

• Trocan ın imza iyiymiş ama.

• quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

Trocan ın imza iyiymiş ama.

Sorma sorma
  • siz neyi tartışıosunuz?burda LP hayranlıgımızı dile getirmek için toplanıoruz Lp veya diger gruplara çamur atmak için diil..Metalica iidir güzeldir çirkindir diil LP güzeldir çirkindir diil buraya LP müzigi için toplanıoruz.Lp eet önceden Num-metal yapıordu ii olmasada şimdi alternatif rockla ilgilenir oldu fakt bunuda eline yüzüne bulaştırdı rape dogru yol almaya başladı fakt burda paylaşım yapıoruz lütfen saygı gösterelim

• quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

siz neyi tartışıosunuz?burda LP hayranlıgımızı dile getirmek için toplanıoruz Lp veya diger gruplara çamur atmak için diil..Metalica iidir güzeldir çirkindir diil LP güzeldir çirkindir diil buraya LP müzigi için toplanıoruz.Lp eet önceden Num-metal yapıordu ii olmasada şimdi alternatif rockla ilgilenir oldu fakt bunuda eline yüzüne bulaştırdı rape dogru yol almaya başladı fakt burda paylaşım yapıoruz lütfen saygı gösterelim

Hem LP fanı olup hem de mantıklı konuşan tek insansın tebrik ediyorum
  • quote:

zuahaha sen hala burdamısınsuraya bak resmen hayat hikayeni yazmısın pauahahha abi ama adamda napsın rezil olmaktansa boyle seyler yazıcak iste boyle kişilere şevkat gostermek lazım bu arada mod arkadaşları neden işe karıştırıyorsun onlar sadece işlerini yapıyorlar.neyse sen o güzel linkinpark anılarını anlata duraheaheahheehaeh

@TrişkaCan ;

O işlerini yapıyorlar dediğin mod arkadaşların şu anda senin yaptığını yapıyorlar ; silip gidiyorlar...Bilmiyorum gelip buraya "yok biz trocan gibi bir mantalite(olmayan!)ye sahip değiliz derler ve mesajlarını silerler , sonra benim mesajlarıma dokunurlar...

Sana laf anlatıcam ; buradaki herkesinde "pure hala laf anlatmaya çalışıyor lan" dediğini de biliyorum , ama senin gibi tipler büyüyünce de bu işleri yapacak adım gibi biliyorum...Bak ben sana fasulye gazı diyorum , senin karakterin bunu kaldırıyor ve sen bana "hala burada mısın" gibi abuk subuk cevaplar veriyorsun , adamda insan kumaşı olsa "adam gibi konuş" falan yazar kendini ezdirmez...Hala tükürüp kaçan çocuklar gibi(gibi mi ne yazıyorum lan ben)veya kavga ederken iki elini raptorozor tutuşu ile ; osmanlı tokatının tersini atmaya çalışan insanlar gibi burdan vurup kaçıyorsun ; iyi biliyorum , yüzyüze gelsek sümüğünü akıtıcamda buradan laf atmak cesaret işi değil tabii..Ben ne desem boş ; bir ip ve bir klavye sahibi olan herkes buradan bana laf atabilirde ciğerinin kaç para olduğunu ve hayatında nasıl bir karaktere sahip olduğunu anladım(vallahide insanlar hakkında kanıya varmam diyordum burdan ; ama "işte bu benim" diyorsun yani)

Neyse 1000 kere yaz 2000 kere cevap veririm ; ta ki birisi bizi şutlar , birisi o postlarını siler , o zaman kesilir zaten ama senin gibi yumaklara her zaman laf anlatıcam hiç de vazgeçmicem...He yaşını da eşşek gibi merak ettim , nedendir???Çünkü "meni" dediğim bir insan bana "rezil olmaktansa böyle şeyler yazacak" diyorsa bir sorunu vardır ; bu mahallede , "topu ver lan oynayacam" dediğin zaman 10 yaşındaki çocuklar "adam gibi iste vereyim" der...Onuru vardır yani ezdirmez kendini onun için bu numaralara hiç gerek yok...Heee hala kaldırabiliyosan ; gelip buraya "ya sen hala burda mısın" diye yazacaksan , başka yolla ulaş bana pm'den iste telefonumu falan vereyim çünkü bu forumun modlarından iğrendim....

Edit:veya tek taraflı postu silen moddan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 4 Şubat 2008; 14:10:13 >

• Lq ın bir sarkısını bılıyorum sadece A Place For My Head o hosuma gıtmıstı ama guzel grup
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.