Aaa... Ben buraya 3 aydır yazmıyormuşum. Biraz yazayım da, nu-metalitem artsın. Hatun yaparız belki...
quote:
Orjinalden alıntı: Algol
Aaa... Ben buraya 3 aydır yazmıyormuşum. Biraz yazayım da, nu-metalitem artsın. Hatun yaparız belki...
Algol yapma böle şeyler yaa Ağzmda *bıcak vardı ölüp gidiyodum
(* : Bıcakla nutella yemek en çok haz aldığım şeydir )
Hee... Bir de eskiden "tüp" çokokremler vardı. Bütün gün emerdik. Hala var mı ya?
linkin park ı sevenler size diyorum linkin park a laf edenleri hiç takmayın siz dinlemeye devam edin bence.müzikten anlamıyolar diye bi tabir olmaz herkesin kendine özgü bi müzik zevki vardır
ya artık bu linkin parkla ilgili tartışmalar bitsin herkes istediğini dinlesin bu niye bu kadar büyük bi mesele haline geldi hiç anlamıyorum.
ya linkin park metal yapmayan tamamen mtv nin maşası olan bi gruptur.
Burda arkadaşların istediği linkin park'a metal denmemesidir.Bana göre de lp metal olamaz.
@ linkinberk
quote:
Orjinalden alıntı: bloder
ya linkin park metal yapmayan tamamen mtv nin maşası olan bi gruptur.
Burda arkadaşların istediği linkin park'a metal denmemesidir.Bana göre de lp metal olamaz.
I'm Kor-Namık. Nice to meet you my friend...
LinKin ParK feat. JaY-Z - NUmB EnCore
Hayran olunmicak türden bişiy değil ki
hiç kimse çaba göstermeden başkalarının yardımıyla bi yere gelemez.ben de zaten metal diyolar diye niye bu kadar kızıyosunuz demek istemiştim evet metal değil türleri ama metal yapmıyolar deseniz bu kadar uzatmaya hiç gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
hiç kimse çaba göstermeden başkalarının yardımıyla bi yere gelemez.ben de zaten metal diyolar diye niye bu kadar kızıyosunuz demek istemiştim evet metal değil türleri ama metal yapmıyolar deseniz bu kadar uzatmaya hiç gerek yok.
Diyoruz beğenmiyolar..! Neymiş efendimnu-metalmişmetalcoremuşhardcoremuş zartmış zurtmuş..! Bu adamların ne hardlık bi yanı var, ne de metalle alakası var..! Bi de ne bucoremerakı.?! İlle bişeycoreolcaksa RapCore olabilir..!
Bu arada Algol, o tüplerden buldum bakkalda
tamam zaten metal yapmıyorlar.ama grupların müzik tarzlarına neden bu kadar takılıyosunuz ona bi anlam veremedim.ayrıca linkin park tan daha iyi gruplar varken neden linkin park denilmiş ve öyle başlamış tartışma.kime göre iyi değil kime göre iyi.öyle düşünülürse her gruptan daha iyi gruplar vardır.
Kardeşim bizim takıldığımız nokta tarzı olmayan para peşinde koşan bir topluluk olması, müzikal değerleri çiğnemesi ve müziği para aşkına harcaması,
Ve en büyük sorunda "metal" adı altına alınıp çok değerli gruplarımızdan daha üst düzey görülmesi..!
Metallica her tartışmaya atılan bir kobay haline geldi. Her grubu onlarla karşılaştırmayı bırakmamız gerekiyor..!
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk linkin park ı sevenler size diyorum linkin park a laf edenleri hiç takmayın siz dinlemeye devam edin bence.müzikten anlamıyolar diye bi tabir olmaz herkesin kendine özgü bi müzik zevki vardır
''Halkımız için, insanlık için; sürün atlarınızı karanlık üzerine''
Zaten son yılların modasıdır ''herkesin kendine özgü müzik zevki'' zırvası. Rakı ve balık nasıl yan yana duruyorsa, balık ve ayran da o kadar yan yana durur.
ee yani insanların kendine özgü müzik zevki yok mudur?bu bir zırvalık mı hah!ayrıca demek ki paralarını boşa harcamıyolar ki güzel şeyler yapmışlar ve milyonlarca hayranı olmuş.ve de ben linkin park ı metallica ile asla karşılaştırmam metallica efsanevi bir müzik grubudur.ama benim söylemek istediğimi anlamamak da ısrar ediyosunuz ben sadece herkes istediği şarkıyı veya grubu sevmekte özgürdür demek istiyorum.
Müzik zevki vardır lakin bu kalıplaşmış cümlenin arkasına sığınarak taklalar atan çok fazla insan kişisi vardır. Ha bak şimdi, ben ona-buna iyisin, kötüsün demem! Tabii arada çıkar elbet ayrı mevzu. Neyse, bir yerde de emeklerine saygım vardır (falan gruptan bahsetmiyorum, genel ifade). Ancak, hayran kitlesinin tavan yapması, sürekli popülerlik dalgalarına kapılmaları, kendi çaplarında takılmaları onlara olmadıkları bir türe yatay geçiş hakkı vermez değil mi? Kesinlikle kabul edilemez bir olay.
Nie lp metal olamıyomuş ? Garip slip-deri pantolonlar giymedikleri,saçları beline kadar uzatmadıkları şarkılarında ana avrat küfür etmedikleri şarkılarının %90 ını gitar solosuna ayırmadıkları suratlarını garip renklere boyamadıkları için mi?Bu yüzden değilse tamam metal değil ama müzik tarzlarına gelirsek linkin park nu-metal grubudur !
Beni de ekle. Bende severim. Özellikle jay-zi ile feat yaptıkları faint çok hoşuma gidiyor. Diğer tüm şarkılarınıda severim. Akıcılık ve elektro gitar... Daha ne isterim ki?