Şimdi Ara

Linkin Park Neden Sevilmez ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevilmedigini nerden cikardin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla forumda bazı yazıları okuyorumda, ergen grubu, piyasacı vb. yorumlar görüyorum.Seveni vardır tabiki ancak DH'de seven yok pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

Valla forumda bazı yazıları okuyorumda, ergen grubu, piyasacı vb. yorumlar görüyorum.Seveni vardır tabiki ancak DH'de seven yok pek.

O tur yorumlarda bulunanlar troll oluyor. Blokla oylelerini.

• Millet Linkin Park,Metallica vs gibi gruplara çamur atınca çok cool olduğunu sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Millet Linkin Park,Metallica vs gibi gruplara çamur atınca çok cool olduğunu sanıyor.

Haklısınız hocam.
  • Poseri çoktur ama iyidir LP. Kendi tarzını oluşturmuş bir grup. Bir kere buradan +1 önde oluyor benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikan park sıkıntı mı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden dinlerdim fakat artık cezbetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -OD-

Eskiden dinlerdim fakat artık cezbetmiyor

Eski albümleri daha iyiydi.Eski tarzlarına döneceklerini düşünüyorum.
  • Ben beceremedim, Kıll 'Em All ve tcepsX i çağırırmısın konuya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Ben beceremedim, Kıll 'Em All ve tcepsX i çağırırmısın konuya

Doğru mu ?
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Başta Metallica ya bissey diyemezler tabi onlardan daha iyi müzik yapmıyorlarsa linkin parkta slipknot gibi ergen grubu düşüncesi var ve bunları aşşağılayanlarda genelde eski rock cılar

• Linkin Park gayet basarili, kendi tarzi olan bir gruptu bildigim kadariyla, yillardir dinlemiyorum ancak A Place for My Head hala dun gibi aklimdadir.
    Biraz kulak d-olgunluguyla alakali oldugunu dusunuyorum, metal dinleyen biri keyif almayacaktir tahminen. Sevmemekten ote karalamak vs tamamen ego, takmayiniz.
  • tam ne zaman hatırlamıyorum fakat tümer metin fenere gelmişti o zamanlar hastasıydım LPnin fakat sonra kalite düştü + daha iyi gruplar çıkmaya başladı
  • Bir kere Linkin Park metal grubu değil bunu o kafalarınıza sokun çıkartmışlar bir DJ adam rap yapıyor ama elektro gitar var diye Nu-metal oluyor ha?Her elektro gitar olan müzik metal ya da rock değildir.Dinleyen eğer metal müzik dinlediğini düşünüp de bu grubu dinliyorsa poserın alasıdır bence.Metallica da St. Anger albümünden sonra çöptür benim için isteyen dinler ama gelipte bana savunmasın bu grupları.
  • Daha çok poserlar dinliyor ve metalciyim diye geçiniyor. Sert çocuk kesiliyorlar. Linkin Park'ı değil de bu tarz dinleyici kitlesi sevilmiyor asıl. Müzikleri bana hitap etmiyor, sert gelmiyor, içimi bayıyor bu yüzden dinlemiyorum. Ergen grubu diyenler de belirttiğim sebepten ötürü öyle diyorlar. Tabii ki düzgün dinleyicileri de var. Bugün bu Rammstein için de böyle. Aynı görüş savunulur ama severek dinlerim Rammstein'ı. Pek de kulak asmam öyle diyenlere. Haklılık payları çok çünkü.
  • dostum metallica linkin park uzak durmanı öneririm,dinlesen bile topluluk içinde bahsetme yoksa kendini bişey sanan birileri gelir boş yere tartışmaya girer
  • Ben Rock müziğe Linkin Park ile başladım ancak şu sıralar çok standart ve klasik bir grup olarak kaldı. Türleri çok sabit.
  • Metal olmadıklarını bende biliyorum. Kendilerine özgü bir tarzları var ve bu hoşuma gidiyor.
  • fazla ergen müziği oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.