Şimdi Ara

Park ederken kaldırımı görmüyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle 1 senelik sürücüyüm. Çok fazla tecrübeli değilim yani. Sormak istediğim soru şu, yolda sağda girebilcek bi yer buluyorum, park ederken sağ aynaya bakarak kaldırımla olan mesafeyi görmek istiyorum ama göremiyorum bunun için biraz şans mı diyeyim ve ya öyle böyle giriyor gibi oluyorum. Siz bu kaldırımı görerek mi giriyorsunuz arka arkaya yoksa, aynanız aşşağıya mı bakıyor biraz? Yani kısacası görmek lazım mı kaldırımı ?

• Aynayi asagi dondurmeniz gerekiyor, ama alisik oldugum arabada bunu bekleyene kadar direk kafami cevirerek hallediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımın ayna şeklinden dolayı alt kısım tam görünmüyor. Her park sırasında da aynayı hizlamakla uğraşmıyorum. Önümdeki aracı hizalıyorum sorun olmuyor.

• hocam sansa birakilirmi araba bu oyuncak degilki

• Aynayı içerden aşağı çevirip kaldırıma sıfır park edebiliyorum. Aynayı indirmeden park etmeye çalıştım aynı sonucu vermiyor yamuk yumuk kalıyor araba.

•  Park ederken kaldırımı görmüyorum ?

bu tür bir aparat alırsan göremediğin yer kalmaz.
    basit ve ucuz bir şey..
  • Hiç aynaya bakmam. Arabanın sığacağına kanaat getirdiğim yere direk geri geri sokarım. önümdeki arabaya göre de hizalarım. Atıyorum öndeki araç kaldırıma uzak park etmişse ona göre biraz daha içeri giriyorum. Kulağımda park sensöründe olur. Tamamen his meselesi yani. Acelem olduğunda bazen ayarı tutturamayabiliyorum. İki ileri geri daha yaptım mı halloluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenerz kullanıcısına yanıt
    İsmi nedir bu aparatın.

Arkadaşlar şansa bırakıyorum dediğim o kadar değil ... Bazen sadece arka tekerlek kaldırıma dayanabiliyor, yani tekrar hafif çıkıp öyle giriyorum. Gördüğüm zaman çok rahat hizalayabiliyorum.
  • Yanaştığın taraftaki aynadan görebiliyorsun aşağı indirmesen de. Kaldırımla paralel olduğunda tamamdır işte.
    İlla tekeri görmek istiyorsan park yerine yanaşınca sağ aynayı aşağı indir 2 sn

• Aynaların elektrikliyse ayar tuşunu sağ taraftaki aynayı ayarlayacak şekilde bırak sürekli. Parkedeceğin yere gelince aracı geri vitese atarken zaten aynayı aşağı indirme tuşuna o arada 2 saniye bassan tamamen iner jantı lastiği sürtmenden rahatlıkla parkedersin.Aynan küçük yeri tam görmüyorsan kendini biraz yükselt koltuktan, park ederken bekleyen sabırsız trafiğede kafanı takma tecrübesizsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 7 Ekim 2016; 14:28:18 >
  • TheM kullanıcısına yanıt
    İster park ederken aynayı indirebilirsin tabi elektrikli ise değilse zulme gerek yok, ister hem arkayi hem aşağıyi görecek şekilde ortalarsin, son olarak da zamanla alışıyosun zaten gerek kalmıyor bunlara.

• Aracınız nedir? Bazı araçlarda park esnasında geri vitese aldığınızda sağ ayna otomatik olarak aşağıyı gösteriyor.
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Aynen en mantıklısı bu gibi. Sağ aynada bırakayım tuşu.

• vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    Polo 2015

• www.gittigidiyor.com
    Kör Nokta Ayna - GittiGidiyor
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=k%C3%B6r+nokta+ayna

farklı modelleri de var...
  • Sağ aynayi biraz asagi ayarlayin oyle kalsin. Yıllardan beri boyle kullanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.