Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimtelde recoveryde takıylı kaldı nasıl hallettin yardım lütfen telefonu kırmaz üzereyim5066130761
  • TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    windows sürücü imzalarını devre dışı bırıkmak önekli öncelikle onu yapmalı yoksa olmuyor adb diriver yüklenmiyor ono sonradan ögredim yoksa bu kadar uğraşmıyacaktım
  • arkadaşlar tlfnum durmadan system upgrade ve clear data ekranın da takılı kalıyo hangisini seçersem seçeyim olmuyo formatta atmıyo yardım edin lütfen system upgrade dediğim an corrupt hatası veriyo ı ve a romlarını attım yine olmuyor :(((((
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin son sürüm İ versiyonu indirdim son sürüm A versiyonu yüklü. Cmd üzerinden lollipop dat extractor ile img yapamıyorum bir türlü uptade.zip içindeki 2 dosyayı rar içine mi atacam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar allah rızası için yardım edin telefonbsuz kaldım mx5 kullanıyordum cihaza akşam bir arkadaşın anlattığı gibi rom yuklemeye çalıştım ama cihazım ANDROİD İS UPRADİNG.STARTİNG APPS YAZIP KALIYOR işleme şu şekilde başladım cihazı aldığımda rootluydu ve ben cihazı sıfırladım root gittimi bilmiyorum flayme hesabına bi daha giremedim zati sonra cıhazıma busyboox supersu ve flashvire kurdum cihazımın surumu bunları yapmadan once 4.5.4.7 i surumu bende bunuen son i surumune yukseltmek için bu yola başvurdum ama ne yazıkkı cihaz olmadı ANDROİD İS UPRADİNG.STARTİNG APPS YAZIP KALIYOR artık ve sonrasında yeni kurulum yapıyım dedim ama a surumu rovercy modda yaptım olmadı u surumu yaptım olmadı c surumu yaptım olmadı hepsinde frimwafre cupte hatası alıyom cler data yapıyorum sonuç yok cihaz acıldıgında flayme logosunda kalıyor başka işlem yok ne yaptıysam olmadı lutfen yardım edinnnnnn lutfennnnn
  • sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    Lollipop data extractor dosyasinin klasore cikar onun icine indirdiğin I romun içindeki 
    system.transfer.list ve system.new.dat dosyalarıni at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa611985 M kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaslar inatla rehberdekinden farklı olarak kendi uyguladiklari yontemi konuda paylasmaya calisiyorlar oysa ben zaten rehberi guncelliyorum cozumler ve problemlere gore.

Şimdi hocam yapacagin sey su. Cihazina uygun en son A romu indir. Rehberdeki normal rom yukleme metodu ile yukle bi telefon açılsın temiz kurulum yap.

• whitedeath13 W kullanıcısına yanıt
    Temiz bi a indir. Chrome kullanma. IDM kullan yoksa opera. Saglam indiginden emin ol normal yukleme metodu ile yukle ilk mesajda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Lollipop data extractor dosyasinin klasore cikar onun icine indirdiğin I romun içindeki 
    system.transfer.list ve system.new.dat dosyalarıni at

Hocam meizu fan sayfasında converter img vardı direkt onunla img yaptım herşeyi yaptım en sonda no such file or . Hatası verdi

• sametsurmeli kullanıcısına yanıt
    Kullandigin system.img ise dd ile baslayan kodda da system.img kullan system-i.img kullanma hocam. Kodda bi yeri yanlis yaziyorsun muhtemelen

• quote:

Kullandigin system.img ise dd ile baslayan kodda da system.img kullan system-i.img kullanma hocam. Kodda bi yeri yanlis yaziyorsun muhtemelen

Hocam converter programı ile çevirdim sadece system adında img oldu yani system-i.img şeklinde olmadı . İşte çevirdiğim img yi pc ye bağladım m2 note attım direkt ama hala aynı hata

• quote:

Hocam bu arada baktım bu hata için diyor ki dosyayı attığınız yeri kontrol edin bende normal dcım Android olan yere attım doğru değil mi

• Bazen win 7 uzantilari gizliyor ve iki kez img giriyor kullanicilar. System.img.img oluyor. Buna da dikkat et hocam ana dizine atiyorsun evet dogru.

• quote:

Bazen win 7 uzantilari gizliyor ve iki kez img giriyor kullanicilar. System.img.img oluyor. Buna da dikkat et hocam ana dizine atiyorsun evet dogru.

O zaman system.img dosyası deneme yanılma ile ismini halledecem

• quote:

Ana olmuş hocam alla alla :) şimdi temiz olsun diye fabrika ayarlarına dönsem hala i sürüm de kalır değil mi yada clear data yapsam recovery moda

• TugraHan46 hocam çok teşekkür ederim, sayende çok kolay biçim de uluslararası roma kurdum mx5'e

• TugraHan46 ustat cihazı actım flayme 5.a yüklü ama i rom dönmem lazım 4.5.4.1I yuklemek istiyorum ama biraz acemiyim sabahtan beri teli zor actım:(
  • Hocam sen bi girisim yap nerde takilirsan yaz buraya ben yazmazsam illa biri cevap verir

• ustat eyvallah uzun yolla yapcam flayme i rom kendi sitesinden indirip denicem
    TugraHan46
  • - adb_usb.ini dosyasını indir ve C:\Kullanıcılar\BilgisayarAdı\.android\ klasörüne içine at (https://yadi.sk/i/aFU2I1BzivRxP)
    bu kloseri bulamıyorum bilgisayarda ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.