Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • system-i yazdı lolipop da exc sonuna img eklemem lazımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Hocam sen bi girisim yap nerde takilirsan yaz buraya ben yazmazsam illa biri cevap verir

Hocam merhaba ben farklı olarak bende m2 note var çinden gelmiş içinde 4.5.2I var nasıl yüklemişler bilmiyorum neyse updateye baktım güncelleme var indirdim kurmaya çalıştım firmware corrupt hatası veriyor ben hangi yöntemle kuracağım?

anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 17 Kasım 2015; 23:26:25 >
  • mustafa611985 M kullanıcısına yanıt
    hayır sonuna birşey eklemene gerek yok. windows .img uzantılı dosya türünü tanıdığı için ve dosya uzantıları gizle seçeneği aktif olduğu için img kısmı görünmüyor. hiç müdahale etmeden telefonun dahili belleğinin ana dizinine atın ve diğer işlemlere geçin.
  • - adb_usb.ini dosyasını indir ve C:\Kullanıcılar\BilgisayarAdı\.android\ klasörüne içine at (https://yadi.sk/i/aFU2I1BzivRxP)
    bu kloseri bulamıyorum bilgisayarda ?adb driveri indirdim kurdum ama android kolserinin bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Hocam sen bi girisim yap nerde takilirsan yaz buraya ben yazmazsam illa biri cevap verir

Hocam merhaba ben farklı olarak bende m2 note var çinden gelmiş içinde 4.5.2I var nasıl yüklemişler bilmiyorum neyse updateye baktım güncelleme var indirdim kurmaya çalıştım firmware corrupt hatası veriyor ben hangi yöntemle kuracağım?

Sanırım buradaki yöntemin aynısını kullanmışlar. A romu I roma çevirmişler. son güncel A romu yüklemeyi deneyin. Eğer yüklenirse yine konuda anlatıldığı gibi Türkçe ye çevirmeniz gerekecektir.

Windows kullanıcı adınız ne ise C: nin içindeki kullanıcılara tıklayıp kullandığınız windows kullanıcı adı nı bulup açın. orada bulacaksınız. ÖRNEK: C:\Kullanıcılar\mustafa611985

Yine de yoksa kenidiniz oraya .android isimli bir klasör oluşturun ve içerisine atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdogan85 -- 18 Kasım 2015; 1:35:51 >
  • kullanıcı adıma girdim ama yok android klasoru dediğiniz gib yapıcam .adnroid klosoru olusturup içine atıcam teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba. flyme os 5'in I sürümü çıkacak mı? bilgisi olan var mı?
  • cihazın kodu ve yanında device yazısı çıkmıyor ne yapmam lazım bir yardım ?
  • acilllllll !!!!yöntemleri yaparken cihaz brick oldu galiba system upradege ekranında takıldı a rom indirip temiz kurulum yapıım diyom recover ekranı geliyor rom içine atıyom ama system upradege etmiyor bir çok kere denedim claer data dedim yok hiç bir tepki yok ne yapmam lazım lutfen firimware not found yazıyor yükleiğim recover ekranından sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa611985 -- 18 Kasım 2015; 16:00:42 >
    Paniğe gerek yok. eğerki recovery bölümü açılıyorsa sıkıntı yok. Daha detay verirseniz yardımcı olalım. Mesela orjinal rom u recovery e attın yükle dediğinde ne oluyor ?
  • nerdeyde bütün a romları indirdim içinde en son flayme 5 vardı türkceleştirme yaparken ne oldu anlamadım busyboks hata verdi kapattım teli açtığımda meizu logosu vardı ve direk system uprade moduna geçti bende a 4.2.4.1a rom indirdim recover çıktı içine attım ama upradige yapmadı frimware not found yazdı diğer bütün a romlarda da aynısını yaptı
  • cihaz daha öncede yaptığımdada flayme logosunda kalmıstı system upradege modda A rom inrip attığımda düzelmişti ama bu sefer bütün A romları denedim nerdeyse Frimwere not found yazıyor onu anlamadım daha once fremwere cuppurt hatası veriyordu iki faklı şeyler mi u rom denemedim hiç U rom olarak falyme 5u mu atmam lazım en son romum falyme 5A dı cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa611985 -- 18 Kasım 2015; 17:08:16 >
    evet en son kullandığınız romu yükleyin
  • flayme 5A mı Flayme 5U hangisi ustat Falyme 5A yüklemiyor firimwere not found diyor
  • biri lütfen yardım etsin cihaz çöp mü oldu acaba başka bir yolu varmı rom atmanın flaslama gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerdogan85

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Sanırım buradaki yöntemin aynısını kullanmışlar. A romu I roma çevirmişler. son güncel A romu yüklemeyi deneyin. Eğer yüklenirse yine konuda anlatıldığı gibi Türkçe ye çevirmeniz gerekecektir.

Hocam şuna cevap verebilir misiniz. Şimdi bendeki I sürümü evet de ben neden direkt I sürümünü buradaki yöntemle telefona yüklemiyorum da önce A romunu yüklemek zorundayım? Yani Ne fark edecek sonuçta A roma geçtiğimde yine I yükleyerek başka bir roma geçeceğim yine hata vermeyecek mi? Kafam karıştı.

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Hocam senin cihazın çin versiyonu olduğu için normal şekilde i ROM yuklenmiyor.i romu burda anlatılan şekilde yuklemisler cihazına sanırım.sen i romun da surum yükseltmek için önce a roma dönüp tekrar kurmak istediğin i romu tugrahan46 hocamızın yöntemiyle yuklemelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam panik yapma. Cihazin icin cikan son guncel A romu indir. Chrome kullanma. Dosyanın tam indiginden emin ol. Cihazi recovery moda al clear data sec. Inen romun adi mutlaka update.zip olsun. Bilgisayarda acilan recovery alanindan romu at yukle. Bu yöntem ise yaramiyorsa ve dogru romu tam olarak hatasiz indirdiginden eminsen garantiye yolla. Garantisi yok ise o zaman sorun Ankaradaysan getir bi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana az önce mesaj geldi

"IMEI numaralı cihaz klonlu listeside olduğu için cihaz 30 gün içinde kullanım dışı bırakılacaktır hattınız açık kalacaktır" diye bir mesaj geldi.

Telefonun imesini tamir yapmalı mıyım.

baktım gelen numara 14 haneli fakat imei 15 haneli sondaki rakam yok anlamadım fakat imei sorgulattuğumda clon imei diyor.

İişin ilginçi bu telefon eski bir lg telefona kayıtlıydı neden böyle bir mesaj geldi şimdi. Ben kendime ait başka bir telefonun imeisini girsem 1 ay sonra yine mi mesaj gelecek anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.