Şimdi Ara

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
15
Favori
33.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mx5 telefon açılışta Sadece Meizu yazısıyla kalıyor öyle. USB den bilgisayar da görmüyor telefonu ne yapmam lazım yardım edin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emanap78

Arkadaşlar mx5 telefon açılışta Sadece Meizu yazısıyla kalıyor öyle. USB den bilgisayar da görmüyor telefonu ne yapmam lazım yardım edin lütfen

aynı sorun bende de de oldu cihazim meizu mx4 pro varmıdır bir çaresi
  • Bu kacinci brick yuh artik bir sure kimse yuklemesin bence i rom. Sorunu bulunca yukleyin deriz tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: TugraHan46

Bu kacinci brick yuh artik bir sure kimse yuklemesin bence i rom. Sorunu bulunca yukleyin deriz tekrar

hocam brickten nasıl kurtulacağız var mı onun çaresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: numansari

quote:

Bu kacinci brick yuh artik bir sure kimse yuklemesin bence i rom. Sorunu bulunca yukleyin deriz tekrar

hocam brickten nasıl kurtulacağız var mı onun çaresi

hocam cihazımda söyle bir sorun var sizin anlatımıznızdaki gibi rom u yukledim daha sonra kendi kendine yeniden başlamaya başladı sonra meizu yazısında kaldı şarj bağlantısını görüyor arada birde system upgrade ve clear data bölümü açılıyor ama uzun bi beklemeden sonra ama biligisyara bağlayınca recovery kısmı gelmiyor
  • Bende M2 mini aldım,bana gelende yarımda olsa turkce var,rom 84.5.3.2a idi,yalnız garip garip mesajlar ve izin istekleri gelip duruyordu ve video programı ile 360 programı acayip pil harcıyordu. kendi sitesinden 4.5.3.2A yı indirdim ve kurdum daha sonra ;
    http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3/india/20151014134740/ed4ed74d/update.zip
    sitesinde hindistan için çıkan international rom indirip system-i.img formatına dönüştürdüm ve kurdum. Ben çok begendim sorunyaşamadım pil olarakta iyi,yalnız rom değiştirmeden şunu bilin flyme hesap kısmı romda yok kaldırılmış. Baya sade ve güzel,jiayu s3 ten geçtim kibarlık ve pil olarak aratmayacak gibi s3 hız olarak daha iyiydi,şu dikkatimi çekti floresanlı oda da s3 ten iyi resim çekiyor dış ortama bakmadım,daha önce aynı noktadan birçok telefonla saati çekip içindeki yazıları okumaya çalışırdım mini şu ana kadar en okunabiliri diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dys

Bende M2 mini aldım,bana gelende yarımda olsa turkce var,rom 84.5.3.2a idi,yalnız garip garip mesajlar ve izin istekleri gelip duruyordu ve video programı ile 360 programı acayip pil harcıyordu. kendi sitesinden 4.5.3.2A yı indirdim ve kurdum daha sonra ;
    http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3/india/20151014134740/ed4ed74d/update.zip
    sitesinde hindistan için çıkan international rom indirip system-i.img formatına dönüştürdüm ve kurdum. Ben çok begendim sorunyaşamadım pil olarakta iyi,yalnız rom değiştirmeden şunu bilin flyme hesap kısmı romda yok kaldırılmış. Baya sade ve güzel,jiayu s3 ten geçtim kibarlık ve pil olarak aratmayacak gibi s3 hız olarak daha iyiydi,şu dikkatimi çekti floresanlı oda da s3 ten iyi resim çekiyor dış ortama bakmadım,daha önce aynı noktadan birçok telefonla saati çekip içindeki yazıları okumaya çalışırdım mini şu ana kadar en okunabiliri diyebilirim.

İnternational ROM yukleyemedin mi hocam

• Hocam meizu mx5 te 3 kişi 457i de sorun yaşadı. cihazlar açılmıyor, kimin nerede yanlış yaptığını bilmiyorum ama onlarca kez sorunsuz yapmama rağmen daha fazla insanların mağdur olmasını engellemek adına konu içeriğini kaldırıyorum.

şu adreste başka bir arkadaş belki size yardımcı olabilir. anlayışınız için teşekkürler.

Link
  • rungormus kullanıcısına yanıt
    aslinda yuklenir umudum vardi cunku aldigim cihazda m u veya c yazmiyordu sadece 578 mi ne yaziyordu rakamla,firmware curropt yazdi bende rehberdeki ile yukledim,varmi bildigiz bir yol

• quote:

Hocam meizu mx5 te 3 kişi 457i de sorun yaşadı. cihazlar açılmıyor, kimin nerede yanlış yaptığını bilmiyorum ama onlarca kez sorunsuz yapmama rağmen daha fazla insanların mağdur olmasını engellemek adına konu içeriğini kaldırıyorum.

şu adreste başka bir arkadaş belki size yardımcı olabilir. anlayışınız için teşekkürler.

Link

meizu m2 mini bu link sayesinde sorunsuz yapıldı arkadaşa teşekkürler
    En güncell A Rom yükle linkteki açıklamaları yap

Bu arada I Rom şu linkte

• mustafa611985 M kullanıcısına yanıt
    Not found demesi çok ilginç. firmware corrupt dese anlarız. Cihazınızın son durumu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rungormus

quote:

Hocam meizu mx5 te 3 kişi 457i de sorun yaşadı. cihazlar açılmıyor, kimin nerede yanlış yaptığını bilmiyorum ama onlarca kez sorunsuz yapmama rağmen daha fazla insanların mağdur olmasını engellemek adına konu içeriğini kaldırıyorum.

Link

meizu m2 mini bu link sayesinde sorunsuz yapıldı arkadaşa teşekkürler
    En güncell A Rom yükle linkteki açıklamaları yap

Bu arada I Rom şu linkte

Nasıl bir yükleme yaptınız hocam? A versiyonlu telefona I rom mu yüklediniz?

• dys kullanıcısına yanıt
    Bizdeki minide 578m çin versiyonu üzerinde yarım yamalak türkçe romu var yalnız telefon kendi kendine sürekli markete bağlanıp bişeyler indiriyor garip mesajlar geliyor sizin indirdiğiniz romu indirsek nasıl kurarız,kurulumu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önvcelikle cihaz son sürüm A rOM yÜKLEDİM
    Link:http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3.2/cn/20150910145950/f6ebc31b/update.zip

Sonra Şu linkteki I rom indirdim ve telefonun hafızasına attım.

http://download.meizu.com/Firmware/Flyme/m2/4.5.3/india/20151014134740/ed4ed74d/update.zip (indiremeyenler internet download menagere url ekleme yöntemiyle indirdim)

Sonra şuradaki adımları sırasıyla uyguladım işlem 5-6 dakika sürdü.

http://akilli.be/forum/konu-meizu-mx5-ve-diger-modellere-i-surumu-veya-istenilen-romu-kurma?pid=15320#pid15320

[Linkler-Tarty?ma]Meizu Marka Telefonlara Türkçe Dil Yükleme�

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

Bizdeki minide 578m çin versiyonu üzerinde yarım yamalak türkçe romu var yalnız telefon kendi kendine sürekli markete bağlanıp bişeyler indiriyor garip mesajlar geliyor sizin indirdiğiniz romu indirsek nasıl kurarız,kurulumu biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?

Bir önceki cevapta anlattım hocam Tuğrahan hocamın ellerine sağlık ben sadece deneme yapan denediğim sonucu sizinle paylaşan biriyim kolay gelsin...

• quote:

Hocam panik yapma. Cihazin icin cikan son guncel A romu indir. Chrome kullanma. Dosyanın tam indiginden emin ol. Cihazi recovery moda al clear data sec. Inen romun adi mutlaka update.zip olsun. Bilgisayarda acilan recovery alanindan romu at yukle. Bu yöntem ise yaramiyorsa ve dogru romu tam olarak hatasiz indirdiginden eminsen garantiye yolla. Garantisi yok ise o zaman sorun Ankaradaysan getir bi bakalım.

Tuğrahan paylaşımını meizu m2 mini de denedim sorunsuz hallettim. Anşatımı yapan arkadaş mx5 te yapmış ben de m2 mini de denedim paylaşımda bulundum faydalı olması ümidi ile kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

578M ve 578 modelinin ikisinde de sorunsuz halledildi linktekileri indirin ve anlatımı harfiyen uygulayin ben yapabildi yaparsiniz

• Arkadaslar linkini verdigim yontem daha kolay sanki denemedim ama artik o yontemi kullansak daha iyi olur bence. Zaten bende artik cihaz olmadigi icin sorunlari da cozmede yetersiz kaliyorum kusura bakmayin ne olur. Konuyu sadece ilgili yerlere ve kaynaklara ulasacak sekilde yeniden duzenlerim. Saygilar.

• TugraHan46 kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğiniz için teşekkürler sizin sayenizde cihazlarimi turkce yaptım.
    Tekrar her şey için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meddah58 -- 21 Kasım 2015; 17:34:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.