Şimdi Ara

Linksys modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde bozuk bir modem var ve yeni bir modem almak istiyorum link sys hoşuma gitti WAG160N 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM bu modem sizce nasıldır linksys markasını çok duymadım ama hoşuma gitti sizce link sys nasıl alacağım modem iyimi anten linksyslerde olmuyormu ?

• linksys kullanıyorum 4 yıldır 23 modelını kullandım ve evimdeki bütün kablosuz ürünler linksys dir 160n i kullanıyorum şu anda hiç bir sorun yok nerdeyse 3 aydır hiç kopma vs demedı hepte açık modem bunu göz önünde bulundurum linksys adını duymamanız normal tr piyasasında airties almış başını gidiyor bana göre 100 lira daha fazla verırım ıyısını alırım linksys nın arkasında Cisco diye networ ün 1 numaralı markası var bunu göz önüne alın bence hiç çekinmeden alabılırsınız
  • linksys wag160n kablosuz -wireless- ozelligini nasil kapatabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

linksys wag160n kablosuz -wireless- ozelligini nasil kapatabiliriz?

Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra aşağıdaki yolu izleyerek kablosuz ağı kapatabilirsiniz.

Kablosuz(Wireless)>Basit Kablosuz Ayarları(Basic Wireless Settings) sayfasında, Ağ Modu(Network Mode)>Devre Dışı(Disable)
  • Linksys in turkiye destegi yok. muhattap olabileceginiz kimseyi bulmazsaniz. online chat de ingilizce veriliyor. tamire bi yere gonderemezsiniz. artik cisco yok arkasinda satti cisco
    linksys i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Repeater airties RT210
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Konuyu açalı 5 sene olmuş, linksys'in modemini uzun süre kullandım ve 1.5 senedir linksys ea6400 router ve yine linksys wireless bridge kullanmaktayım.Linksys ürünlerinden çok memnunum.Almak isteyenlerede tavsiye ederim.
  • selina2635 S kullanıcısına yanıt
    Konuyu açalı 5 sene olmuş, neden canlandırdın tekrar.Linksys ürünlerini kullandım ve hiçbir arıza çıkarmadılar.Gerektiğindede çok rahat ingilizce olarak destek aldım.Arkasında artık cisco olmaması, ürünlerin kalitesini değiştirmedi.Şu an router,bridge ve repeater ürünlerini kullanmaktayım.Kablosuz olarak performansı gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.