Merhaba arkadaşlar ben Linksys'nin Wireless-G WAG354 modelini aldım.Herşeyi yaptım fakat internete bağlanma olayını hep modemin status kısmına girip Connect butonuna basıp yapmak zorunda kalıyorum.Dizüstümü açtığım an internete bağlanmak için ne yapabilirim.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...
alla alla oyle yapmaması lazım. Bi modemin arkasından formatlayıp tekrar kurulum yaparmısın
Bendede aynı modem var ve aynı sorun vardı. Sorunu şöyle düzelttim. Ana Sayfada ttnet şifresini yazdığımız yerin hemen altında ki alanda 20 dk. seçili olan kısmı onunda bir altındaki seçenek ile değiştirdim.
yani şu anda
Connect on Demand: Max Idle Time 20 Min Keep Alive: Radial Period 20 Sec.
ikinci seçenek olan Keep Alive: Radial Period 20 Sec. seçili böylece modeme elektrik geldikten hemen sonra bağlanıyor.
acaba bu sorunu hiç yaşamamış olanlar buradaki ayarın hangi seçenekte olduğunu söyleyebilirler mi? teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Bomanti
alla alla oyle yapmaması lazım. Bi modemin arkasından formatlayıp tekrar kurulum yaparmısın
Yok valla onunla alakası yok ama ilginç bi durum. MaviAteş'in sorusunada bi cevap lütfen!!!