Şimdi Ara

linksys wag54gp2 Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. geçen gün eski modemim bozuldu (gene) öncedende açmıştım bu konu ile alakalı bir forum. Her neyse.
    Linksys wag54gp2 bir modem aldım fakat hocam (2.el) adsl ayarlarını değiştirip tam olarak tanımlayamdıgım farklı birşey yapmış. tekrar adsl yapmam lazım fakat modem arayüzüne ulaşamıyorum. ttneti aradım. yardım istedim. fakat eve teknisyen yolladıkları halde bir türlü beceremediler modem arayüzüne ulaşmayı.son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin...

• Fabrika ayarlarına getirmeyi denedinizmi
    192.168.1.1 kullanıyor linksys modemlerde yanılmıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

Fabrika ayarlarına getirmeyi denedinizmi
    192.168.1.1 kullanıyor linksys modemlerde yanılmıyorsam

evet denedim ve yanlış yazıyormuşum fakat bgün hocamın pc sinde denedik modemi arayüze gayet güzel bir şekilde bağlandı benim bilgisayarımın sorunu ne olabilir neden bağlanamıyorum evden ? birde ttnet sinyal yollamıyordu arayıp söyledim suan var sinyal fakat bu seferde laptopumdan bağlanamıyorum -_- evdeki hiç kimsede sorun yok şimdilik her şey için teşekkürler fakat neden bağlanamadıgını söyleyip beni aydınlatırsan cok sevinirim :) :)
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    elim değmişken dedim bir de ekran görüntüsü alayım http://i.hizliresim.com/GvlgRr.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik123123

elim değmişken dedim bir de ekran görüntüsü alayım http://i.hizliresim.com/GvlgRr.png

Çerezleri temizleyin ve farklı tarayıcı kullanın
    Modem firmware güncel olsun bu arada

firmware daha güncelleyecek fırsatım olmadı başka pc den girince oluyor tıpkı dediğim gibi :D arayüze hala bağlanamıyorum ve pc den etherneti cekince sınırlı erişim hatası alıyorum -_- bu arada ilginiz için gerçekten cok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik123123

firmware daha güncelleyecek fırsatım olmadı başka pc den girince oluyor tıpkı dediğim gibi :D arayüze hala bağlanamıyorum ve pc den etherneti cekince sınırlı erişim hatası alıyorum -_- bu arada ilginiz için gerçekten cok teşekkür ediyorum...

Rica ederim
    Bu arada sizin windows ta sorun olabilir başka bir pc de sorun yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    abicim böyle şey görmedim ya. ben modemi yaptım ttnetten gelip tekrar bozmuşlar :D modem al diye ttutturdular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.