Şimdi Ara

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya::::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
24.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi

quote:

Orijinalden alıntı: turklerklani

Buda bana ait macbuntu'dan bir görüntü :)... Compiz'i çalıştırınca harika oluyor fakat :) aşık olunası bir hal alıyor :D...

Çok başarılı. Yalnız şu aMsn'nin ikonu biraz bozuyor. :) Düzeltilmesi gerek. Bir de Docky yerine AWN kullanmayı düşünürsen, hem daha çok tema bulursun hem de ikonları değiştirmek daha kolay olur. Gerçi Docky'nin ayrı bi havası var. Yaklaştığın ikonlar büyüyor falan

Evet onun ikonu biraz bozuyor. :(. . AWN'ye baktımda Docky'nin ozelligini pek tasimiyor yoksa AWN kullanmayi dusunurum. Beni Docky kadar heyecanlandırmıyor :). Evet en guzelide o ikonlar felan büyüyor sevindirici :). Simdi kendime ait bir tema yapiyorum onu kullanacagim yakinda... Simgeleri,vs. herseyi bana ait olacak. Bir tek menu Docky olacak.

• Macbuntu istiyorsaniz eger.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,23407.0.html

Burada bir belgesi vardir. Daha kolay sekilde...

Orada Ubuntu 10.10 için anlatım mevcut dolayısıyla linklerde

wgethttps://downloads.sourceforge.net/project/macbuntu/macbuntu-10.10/v2.3/Macbuntu-10.10.tar.gz -O /tmp/Macbuntu-10.10.tar.gz

10.10 yazar buradaki sürümü

9.04 9.10 10.04 vs. gibi kendinizinkiyle değiştirininiz...

• 10.10 Maverick Meerkat

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

http://fav.me/d3381mp

• quote:

quote:

quote:

Buda bana ait macbuntu'dan bir görüntü :)... Compiz'i çalıştırınca harika oluyor fakat :) aşık olunası bir hal alıyor :D...

Çok başarılı. Yalnız şu aMsn'nin ikonu biraz bozuyor. :) Düzeltilmesi gerek. Bir de Docky yerine AWN kullanmayı düşünürsen, hem daha çok tema bulursun hem de ikonları değiştirmek daha kolay olur. Gerçi Docky'nin ayrı bi havası var. Yaklaştığın ikonlar büyüyor falan

Evet onun ikonu biraz bozuyor. :(. . AWN'ye baktımda Docky'nin ozelligini pek tasimiyor yoksa AWN kullanmayi dusunurum. Beni Docky kadar heyecanlandırmıyor :). Evet en guzelide o ikonlar felan büyüyor sevindirici :). Simdi kendime ait bir tema yapiyorum onu kullanacagim yakinda... Simgeleri,vs. herseyi bana ait olacak. Bir tek menu Docky olacak.

Ben de Docky kullanıyordum. Ama gerek ikon değiştirmenin zorluğu, gerekse şu Docky'nin kendi ikonunu docktan kaldıramamamız yüzünden sinir oldum ve sildim AWN ile şu anlık iyi gidiyoruz. Çoğu animasyonu kendim kapadım zaten. Bu arada aMsn yerine emesene kullanmayı düşünebilirsin. Aslında şu Empathy'de avatar bugu olmasa onu kullanacağım ama şimdilik emesene ile gidiyorum

• emesene'ye baktıdma çok iyiymiş vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

simgeleri nasıl özelleştirebiliyoruz?
    dock ayarı vs için program yüklemek lazım mı?
    bunları anlatan döküman mevcut mu?

http://gnome-look.org/index.php?xcontentmode=121

adresinde ikon paketlerinden dilediğini indirp kurabilirsin. Dock ayarı derken, neyi kastediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

netbookta olduğundan dolayı üst çubuk da alt kısım da otomatik gizlenebilir durumda

yukarıdaki arkadaşımızın yaptığı gibi
  • quote:

quote:

netbookta olduğundan dolayı üst çubuk da alt kısım da otomatik gizlenebilir durumda

yanılmıyorsam arkadaş AWN kullanıyor. AWN'yi Ubuntu Yazılım Merkezi'nden yükleyebilirsin. Ve Dock'a eklemek istediğim programları yalnızca dockun üzerine sürüklemen yeterli. Dock'a sağ tıklayıp "Yuva Tercihleri" ni seçersen dock ayarlarına girmiş olursun

• Arkadaşlar birde size soriyim belki bilen vardır photoshop ve dreamweaver CS5 kullanan varmı ubuntuda ( sorunsuz bir şekilde ) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 21 Kasım 2010; 12:09:44 >
  •  :::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Aralık 2010; 0:11:07 >

• Bayaa iyimis ya
  • quote:

quote:

quote:

yanılmıyorsam arkadaş AWN kullanıyor. AWN'yi Ubuntu Yazılım Merkezi'nden yükleyebilirsin. Ve Dock'a eklemek istediğim programları yalnızca dockun üzerine sürüklemen yeterli. Dock'a sağ tıklayıp "Yuva Tercihleri" ni seçersen dock ayarlarına girmiş olursun

evet awn kullanıyorum, diğerlerini de denedim ve bence en kullanışlısı bu

• elemenary denemem

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Süper.. php performans farkını hissettiniz mi ?

• Merhaba, performans farki derken asp ile php farkindan bahsediyosaniz bu konuda cok bilgim yok. Asp hic kullanmadim, zaten asil isim web programciligi degil. saygilar.
  •  :::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

• quote:

Hocam aynısından bende istiyorum.Nasıl yapabilirim ?Yardımcı olursanız sevinirim.(Arch Linux kullanıyorum + Gnome)

Teşekkürler.
  • ubuntu 10.10 macos teması için teşekkurlerrr...

• quote:

Orijinalden alıntı: mafia311
    quote:

Hocam aynısından bende istiyorum.Nasıl yapabilirim ?Yardımcı olursanız sevinirim.(Arch Linux kullanıyorum + Gnome)

Teşekkürler.

Hocam yardımcı olmaya çalışayım ama bunun için baya ayar gerekecek. yani resimdeki görüntü için; kullandığım compiz teması, buton-pencere içi renkler için gnome-art-ng, şeffaf gnome paneller için elegant-gnome kurdum. bunların yanında compiz ayarlarından her pencere için ayrı saydanlık değerleri, yansıma ayarı ve diğer envai çeşit ayar, nautilus butonları için yeni bi nautilus config dosyası (dikkat edersen bendeki nautilus buton dizilimi normal nautilus ile aynı değil, geany de öyle) geany renklendirmeleri için geany-style dosyaları ve geany butonları için geany ayarlarıyla oynamak gibi başka ayarlar da var. ayrıca masaüstü arkaplan resmi de 1 dakikada bir değişiyo ama resimler arası geçiş 15 saniye sürüyo, onun için de bi ayar var. daha aklıma gelmeyenler de vardır.

yani bilgisayara format atsam tekrar bu görünümü oluşturabileceğimden süpeliyim zaten biçok config dosyasıyla oynadığım için sistemi toptan güncelleyince benim yaptığım değişiklikleri sanki bozuklukmuş gibi algılayıp eski haline çevirdi bikez, hepsini tekrar yapmak zorunda kaldım ama sonra yedekledim dosyaları, o eski haline çevirdikçe bende basıyom üstüne

istiyosan yardımcı olayım ama PM den devam edelim de konu dağılmasın burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Aralık 2010; 0:10:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mafia311
    quote:

Teşekkürler.

Hocam yardımcı olmaya çalışayım ama bunun için baya ayar gerekecek. yani resimdeki görüntü için; kullandığım compiz teması, buton-pencere içi renkler için gnome-art-ng, şeffaf gnome paneller için elegant-gnome kurdum. bunların yanında compiz ayarlarından her pencere için ayrı saydanlık değerleri, yansıma ayarı ve diğer envai çeşit ayar, nautilus butonları için yeni bi nautilus config dosyası (dikkat edersen bendeki nautilus buton dizilimi normal nautilus ile aynı değil, geany de öyle) geany renklendirmeleri için geany-style dosyaları ve geany butonları için geany ayarlarıyla oynamak gibi başka ayarlar da var. ayrıca masaüstü arkaplan resmi de 1 dakikada bir değişiyo ama resimler arası geçiş 15 saniye sürüyo, onun için de bi ayar var. daha aklıma gelmeyenler de vardır.

yani bilgisayara format atsam tekrar bu görünümü oluşturabileceğimden süpeliyim zaten biçok config dosyasıyla oynadığım için sistemi toptan güncelleyince benim yaptığım değişiklikleri sanki bozuklukmuş gibi algılayıp eski haline çevirdi bikez, hepsini tekrar yapmak zorunda kaldım ama sonra yedekledim dosyaları, o eski haline çevirdikçe bende basıyom üstüne

istiyosan yardımcı olayım ama PM den devam edelim de konu dağılmasın burda

Hocam tesekkur ederim de ben vazgectim Bide baya zormus.ArchLinux`uda gnome uda silmistim zaten.
    CrunchBang kurdum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.