Şimdi Ara

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya::::: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
2
Favori
24.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeAr
    10 üzerinden 9 iyi vermişsin ben kendime o kadar vermedim :)

Çok cömert biriyimdir

edit: Kapsul bilgisayarının adı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 15 Şubat 2011; 3:26:04 >
  • Bu da benden olsun , Linux Mint KDE 9 kullanıyorum çok memnunum
    www.distrowatch.com sitesinde de son haftalarda üst sıralarda bu sürüm tavsiye ederim
    __________________________________________________________________________________

:::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

buda benim hacintosh ummm

Bende de intel t5800 dual core işlemci ve ddr2 2GB Ram var.Ayrıca intel in onboard ekran kartı var acer aspire 5735 laptop umda...

Fakat ne yaptıysam hackintosh kuramadım...

Sizin ekran kartınız nedir ve hangi versionu kurdunuz ?

• Buda benim ubuntu 10.10 um.

AWN Kurdum,beğenmedim yerine dock kurdum bende.

Not:Arka plan bu konudan alıntıdır

• GTK ve Emerald uzun zamadır aynı

• Konuya girdim yeniden ağzım sulandı

Netbook'a Ubuntu mu kursam ne
  • Benden de bir Ubuntu:
    Ubuntu.
    Kasım ayı boyunca birkça kere kullandım.O zaman xp vardı bende ve xp'den çok sıkılmıştım. Bence Windows'tan daha iyi bir sistem (destek dışında) daha sonra mecburen format attım ve dolayısıyla silindi. 2 aydır hala aklımda. Kurmak istiyorum fakat Windows 7 işimi görüyor artık her konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 26 Şubat 2011; 21:13:29 >
  • konu disina koysam kimse anlamazdi kusura bakmayin

peyniri yedikten sonra sudo apt-get purge cheese komutunu veriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 1 Mart 2011; 2:22:04 >
  • @limhyk
    hayır. pardustan daha seri çalışır
    10.10 tavsiye ederim
  •  :::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::
  • buradakihttp://img231.imageshack.us/img231/1669/ekrangrntso.png temayı ubuntu 10.10'a kurabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

buradakihttp://img231.imageshack.us/img231/1669/ekrangrntso.png temayı ubuntu 10.10'a kurabilir miyim?

Ekran görüntüsü bana ait Ve ben de Ubuntu 10.10 kullandığıma göre, sizin de bu görüntüyü elde etmeniz için herhangi bir engel yok. Fakat şu sıralar pek varktim olmuyor. Haftasonu burada olursanız, kullandığım GTK, AWN, Pidgin Screenlet ve Covergloobus temasını sizinle paylaşırım ve nasıl yükleyeceğinizi de açıklarım. Ayrıca isterseniz, ZIP olarak arkaplan resmini ve simgeleri de yollarım. Yalnızca bana Linux'ta ne kadar kendinize güvendiğinizi söyleyin yeter. Kendimi ona göre hazırlamalıyım çünkü

• mayonezlitonbaligi bu şekilde yaklaştığın için gerçekten teşekkür ederim. Müsait olduğunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Linux'a gelince ne kadar meraklı olsamda sonuçta sıradan bir kullanıcıyım. Bir sorunla karşılaştıkça ya da yeni şeyler görünce deneye deneye birşeyler kapıyorum... Linuxla aramız böyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

mayonezlitonbaligi bu şekilde yaklaştığın için gerçekten teşekkür ederim. Müsait olduğunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Linux'a gelince ne kadar meraklı olsamda sonuçta sıradan bir kullanıcıyım. Bir sorunla karşılaştıkça ya da yeni şeyler görünce deneye deneye birşeyler kapıyorum... Linuxla aramız böyle ...

Yeni kullanıcısınız yani. Çünkü terminal (uçbirim) ile epey işimiz olacak Öyleyse ben size PM olarak anlık ileti adresimi paylaşayım, haftasonu görüşür, Linux'u benzer görüntüye sokraız

• ubuntu 11.04

• konuya eklediğim yeni mesajlar neden silinmiş?
    ne güzel tema yaptım aldım görüntü paylaştım ama silinmiş, kala kala en uyduruk tema kalmış :(
  • bi daha eklesene.
  •  :::::Linux Ekran Görüntüleriniz Buraya:::::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 3 Nisan 2011; 15:37:02 >

• upsssss
  • Ya siz adami zorla linuxa gecirirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.