@BeAr XFCE kullanmadım daha önce. Şimdilik Gnome ile devam edeyim, başka bi dağıtım yüklediğimde XFCE'yi de denerim. O zaman bu konuyu daha ayrıntılı konuşuruz. Covergloobus teması için teşekkürler. DeviantArt'ta bulunduğuna şaşırmadım, maşallah ne varsa DeviantArt'ta var
Teşekkürler, ben de sizin takipçinizim
Bunuda bugün yaptım bakalım beğenicekmisiniz :P
Az evvel CoverGloobus temasını değiştirdim. Uyumlu birşey yapmaya çalıştım ama şu Bilgisayarım ve Çöp simgesinin içine koyacak resim bulamadım. Resim önerileriniz varsa alabilirim :)
Buda bizim fakir. Biraz sade ama sadelik iyidir.
bu benim moonos
Tertemiz bir Mint 10'dan sevgiler, maksat konu canlansın =)
Yeni Arch'ım
Kubuntu 10.10
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben de bugün Pardus 2011'i silip kurduğum ubuntuyu koyacaktım ama ihç bişi yok cidden yok.Aynen geldiği gibi herşey
Bişey sorcam masaüstüne ram sıcaklık v.s. bilgileri nasıl koyuyoruz , biraz ubuntu kasalım
@gezegenci ubuntu gnome masaüstü ile gelir. Gnome üzerinde eğer sıcaklık, sistem izleyici vs. gibi şeyleri panelde görmek istiyorsan panele sağ tıklayıp, panele ekleden programcık ekleyebilirsin. Masaüstümde olsun diyorsan screenlets ya da desklets gibi araçları kurman lazım depodan.
Bir tane de benden
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: Olasılıksız...
Görünüm çok güzel. Birşey sormak istiyorum. Linux için Songbird sürümünü ben bir türlü bulamadım. Siz nerden edindiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: mayonezlitonbaligi
quote:
Orijinalden alıntı: Olasılıksız...
Görünüm çok güzel. Birşey sormak istiyorum. Linux için Songbird sürümünü ben bir türlü bulamadım. Siz nerden edindiniz?
diğer dağıtımları bilmem ama pardus 2011 için 32 bit ve 64 bit versiyonlarını buradan indirebilirsiniz.
Masaüstü resmine de bittim BeAr :) Elinde varsa yüksek çözünürlüklü bir halini paylaşman mümkün müdür?
quote:
Orijinalden alıntı: BeAr
quote:
Orijinalden alıntı: BeAr
Bunuda bugün yaptım bakalım beğenicekmisiniz :P
9/10 derim neden çünkü logonun tam üstüne garip birşey var bozmuş resmin havasını ben böyle şeylere takarım biraz onun dışında ubuntu kullanan biri olarak gerçekten beğendim
@murateray
@hsngrms 10 üzerinden 9 iyi vermişsin ben kendime o kadar vermedim :)