Şimdi Ara

Linux için note/ultrabook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anki bilgisayarımda birçok linux sürümünde yaşamadığım problem kalmadı. Temel düzey sorunları çözebilecek durumdayım ama bunlar o problemlerin ötesinde kalıyor. Artık daha fazla engel olmaması için yeni bilgisayar almayı düşünüyorum.

Ubuntu/Mint/Fedora benzeri sürümlerle kullanıp problemsiz çalıştırabileceğim hangi bilgisayarı önerirsiniz? Daha önceden denediğiniz bir bilgisayar olursa iyi olur.

• Dell kullan o zaman. Ubuntu %100 uyumluluk sertifikası alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanselte kullanıcısına yanıt
    Sertifikayla alakalı bir link var mı, uyumlu modellerden birini seçmeye razıyım.
  • gurayy G kullanıcısına yanıt
    Ben Dell Vostro 5470 almayı düşünüyorum. Windows'suz model direk Ubuntu ön yüklü geliyor.

• ozanselte kullanıcısına yanıt
    Fiyatı da uygun duruyor. Alternatif gelmezse buna yönelicem. Teşekkür ederim.
    Ne demek, rica ederim.

Ben aldım Vostro 5470 Freedos/Ubuntu versiyonunu S21F45C modeli. Ubuntu Recovery özellikli geliyor. ister Recovery DVD si veya Usb bellek oluşturabiliyorsunuz. İsterseniz ek olarak C nin İmaj dosyasınıda oluşturuyor. Benim ki Ubuntu 12 ile geldi. Güncellemeler ile 14 e yükselttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Ben aldım Vostro 5470 Freedos/Ubuntu versiyonunu S21F45C modeli. Ubuntu Recovery özellikli geliyor. ister Recovery DVD si veya Usb bellek oluşturabiliyorsunuz. İsterseniz ek olarak C nin İmaj dosyasınıda oluşturuyor. Benim ki Ubuntu 12 ile geldi. Güncellemeler ile 14 e yükselttim.

Ekran kartı sürücüleriyle ilgili veya boot sırasında bir sıkıntı çıkardı mı? Şu anki bilgisayarımda en büyük problemlerim bunlar.

Bir de recovery kullanmadan kurulum yapınca sıkıntı çıkıyor mu? Yarın öbür gün fedora arch opensude vs. de yükleyebileyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.