Bildirim
Linux Mint 19,1 XFCE kurdum 32 bit Tarayıcı Arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Vivaldi'yi deneyebilirsin.
-
Benim sistemimde 64 bit çalışmıyor.Vivaldiyi denedim.Başka önerebileceğin browser var mı?quote:
Orijinalden alıntı: remziaydintrk
Vivaldi'yi deneyebilirsin.
-
vivaldi'nin 32 bit sürümü var işte (chrome gibi chromium tabanlıdır). neseni beğenmediğini bahsedersen forumdan öneri gelebilir. ayrıca sistem özellikleri nedir, ram cpu -
Eski versiyon chrome sürümünü nerden bulabilirim?quote:
Orijinalden alıntı: remziaydintrk
vivaldi'nin 32 bit sürümü var işte (chrome gibi chromium tabanlıdır). neseni beğenmediğini bahsedersen forumdan öneri gelebilir. ayrıca sistem özellikleri nedir, ram cpu
i386.deb
P4 2,66 ghz intel işlemci
Lenovo 750T nvdia ekran kartı
Segate 120 gb Hdd
4Gb DDR2 Ram (Sistem 64 bit boot etmiyor.BİOS güncellenmesi yapıldı.
Tümleşik ses kartı
Cat 6 kablo -
packages.debian.org
Debian -- Package Download Selection -- chromium_80.0.3987.132-1_i386.debhttps://packages.debian.org/sid/i386/chromium/download
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@azata , vivaldi'nin nesini beğenmedin, de hele? zaten chromium depoda var, chrome'un açık kaynak hali, vivaldi de bunların süslenmiş hali gibi bir şey. desteği olan vivaldi'yi yüklemek, bir çok güvenlik açığı olabilecek eski sürüm 32 bir chrome yüklemekten çok daha iyidir. -
Programı gdebi ile kurmaya çalışırkenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-40A4789BCpackages.debian.org
Debian -- Package Download Selection -- chromium_80.0.3987.132-1_i386.debhttps://packages.debian.org/sid/i386/chromium/download
HATA.BAĞIMLILIK SAĞLANAMADI libavcodec58 (<=7:,2)
Hata mesajı veriyor.
-
Libavcodec, chromium üzerinden izlediğin videoları çalıştıran bir çözücü.quote:
Orijinalden alıntı: azata
Programı gdebi ile kurmaya çalışırken
HATA.BAĞIMLILIK SAĞLANAMADI libavcodec58 (<=7:,2)
Hata mesajı veriyor.
Alıntıları Göster
Aslında linux mintin yazılım deposunda olması lazım chromium. Yok mu?
Gdebi ile kurarken ben de o hatayı almıştım. Kendi yazılım mağazasından kurarsan sıkıntı olmuyor hepsi indirilip kuruluyor. -
Bütün programları yazılım yöneticisinden yükselidim.Çok güzel uygulama son olarak bana ödenerebileceğiniz.Linux mint codec lazım videolar donuyor.quote:
Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı
Libavcodec, chromium üzerinden izlediğin videoları çalıştıran bir çözücü.
Aslında linux mintin yazılım deposunda olması lazım chromium. Yok mu?
Gdebi ile kurarken ben de o hatayı almıştım. Kendi yazılım mağazasından kurarsan sıkıntı olmuyor hepsi indirilip kuruluyor.
Alıntıları Göster -
quote:
P4 2,66 ghz intel işlemci
Lenovo 750T nvdia ekran kartı
Segate 120 gb Hdd
4Gb DDR2 Ram (Sistem 64 bit boot etmiyor.BİOS güncellenmesi yapıldı.
Tümleşik ses kartı
Alay ettiğimi düşünmeyin lütfen ama donmasa mıydı? İşlemciniz günümüz videolarına uygun değil. 360p'den yukarısı yaramaz ona. VLC kullanın. Ayarlardan vlc penceresinin videoya göre büyüyüp küçülmemesini sağlayın. Video açtığınızda değişip durmasın siz küçücük bir ekran yapın her video ordan çalışsın.
Bilgisayarınız kullanılabilir. Ama günümüz gereksinimlerinde doğal olarak zorlanacaktır. (Hmmm anlatım bozukluğu oldu... Neyse anlayan anlamıştır.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 9 Mart 2020; 18:34:36 >
-
H264ify eklentisini kullanın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
H264ify eklentisini kurdum hızlandı sağol teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: loradona
H264ify eklentisini kullanın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X