Şimdi Ara

Linux neden diğer dizinleri görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, usb ile live linux yaptım fakat linux dosya yöneticisinde sadece linux bulunduğu dizinin içeriğini gösteriyor yani windows kurulu dizini göstermiyor. Acaba live yaptığım için mi?

• lsblk komutu ile diski görüntülemeyi deneyin. Listede windows kurulu bölümler gözüküyorsa o bölümleri mount etmediğiniz için göremiyorsunuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun ilgilendiğiniz için fakat linux u daha yeni deniyorum, bu yüzden biraz daha ayrıntılarıyla bahsetseniz olur mu?
    Yani lsblk komut nereye girilir, mount etme nedir?
    Teşekkürler, yardımlarınız için
  • Komutu konsola yazacaksınız. Konsolu programlar kısmından bulabilirsiniz. (Emulator diye de geçiyor olabilir). Komutu yazıp enter e basınca görebildiği herşeyi liste halinde sıralar. Orda windows bölümleri görünüyorsa mount işlemine geçilecek. Onun için de "linux dağıtım adı ve sürümü"'ne nasıl mount edilir diye googleye yazarsan türkçe ve ingilizce anlatımlar bulabilirsin. Şimdi evde olmadığım için anca bu kadar yazabiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Komutu konsola yazacaksınız. Konsolu programlar kısmından bulabilirsiniz. (Emulator diye de geçiyor olabilir). Komutu yazıp enter e basınca görebildiği herşeyi liste halinde sıralar. Orda windows bölümleri görünüyorsa mount işlemine geçilecek. Onun için de "linux dağıtım adı ve sürümü"'ne nasıl mount edilir diye googleye yazarsan türkçe ve ingilizce anlatımlar bulabilirsin. Şimdi evde olmadığım için anca bu kadar yazabiliyorum.

Çok teşekkürler hocam, çok yardımcı oldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 24 Ağustos 2015; 12:43:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.