Bildirim
linux server kurmak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Diğer herşey çalıştı mıydı. Önemli olan bu. Ubuntu nun server sürümünde grafik arayüzü zaten gelmiyor. Normal ubuntuda da server seçince grafik arayüzü yüklemez. Eğer grafik arayüzü ile yüklemek istiyorsan normal kurulum yapıp daha sonra server araçalrını yüklemen gererkir. Ama benim için çalışma çok önemli . bunu bana söyelersen çok sevininrim. BEn debian kurdum bi türlü network olayını çözemedim. bAşka bilgisayardan bağlanmayı deniyorum olmuyor. -
apache2 yi yeniden başlatmak istediğimde aldığım çıktı
Restarting web server: apache2apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName
httpd (no pid file) not running
apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:443
(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
/etc/hosts
127.0.0.1 localhost server1
127.0.1.1 server1.sgm.org server1
# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
::1 ip6-localhost ip6-loopback
fe00::0 ip6-localnet
ff00::0 ip6-mcastprefix
ff02::1 ip6-allnodes
ff02::2 ip6-allrouters
ff02::3 ip6-allhosts
etc/network/interfaces
auto lo
iface lo inet loopback
auto eth0
iface eth0 inet static
address 192.168.1.42
netmask 255.255.255.0
broadcast 192.168.1.255
gateway 192.168.1.1
-
Linux için router a port açmak hakkında elinde güzel dökümanı olan var mı acaba???? -
linux kurmak o kadar zor bisey degil bende okulda linux server kullaniyorum hemde istedigim filtrelemeleri yapiyorum herkese dawload limiti verebiliyorum
kim hangi siteye girmis gorebiliyorum daha 10 larca ozellik hemde bunu celeron 533mhz islemcili bi kelepir pc ile yapiyorum ve ayrica 50 pc war okulumuzda onlari da cok guzel bi sekilde filtreleyebiliyorum
o pc ye linux kurduktan sonra hicbir sekilde kullanmiyorsuna rtik cikar keyboardi
monitoru sadece case kalsin oldu bitti
ama 2 tane ethernet gerekiyor
biri networke bagli digeri modeme yani internete
programin ismi ENDIAN FIREWALL
senden bir green ip istiyor onu yazinca olay bitiyor
artik baska bir pcden gereen ip yi yazarak girebilir artik herkesi kontrol edebilirsin -
@mukremin42 merhaba, yazınızdan yanlış anlamadıysam öğretmensiniz.
kullanıcıadınızdan anladığım kadarıylada Konya'lı veya konya'da öğretmensiniz.
Görev yeriniz ve branşınız nedir acaba?
Birde yazınızda green ip diye bahsettiğiniz şey, sunucuya erişim izni olan IP adresi anlamında mı?
Yerel ağdan bir bilgisayarın veya uzak bir bilgisayarın IP adresi olabilir mi? -
Arkadaşlar şu adresi deneyip, çalışıp çalışmadığını yazarmısınız.
http://sgm.selfip.com -
phpbb 3 açıldı. :) -
Evet bizim ağın dışından da çalıştığına göre işlem başarılı demektir. Teşerkkürler. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X