Şimdi Ara

linux server kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalısmakta oldugum firmaya linuz server kurmak istiyorum ilkönce ubuntu üzerinde durdum bir türlü arayüz cıkmadı karsıma sürekli dos kipinde calısıyor ben istiyorum ki ayarlarını arayü olarak yapabileyim bunu için bana görsel yada gelişmiş bi kaynak gösterebilirmisiniz

• Diğer herşey çalıştı mıydı. Önemli olan bu. Ubuntu nun server sürümünde grafik arayüzü zaten gelmiyor. Normal ubuntuda da server seçince grafik arayüzü yüklemez. Eğer grafik arayüzü ile yüklemek istiyorsan normal kurulum yapıp daha sonra server araçalrını yüklemen gererkir. Ama benim için çalışma çok önemli . bunu bana söyelersen çok sevininrim. BEn debian kurdum bi türlü network olayını çözemedim. bAşka bilgisayardan bağlanmayı deniyorum olmuyor.
  • apache2 yi yeniden başlatmak istediğimde aldığım çıktı

Restarting web server: apache2apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName 
    httpd (no pid file) not running
    apache2: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address [::]:443
    (98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
    no listening sockets available, shutting down
    Unable to open logs

/etc/hosts

127.0.0.1 localhost server1 
    127.0.1.1 server1.sgm.org server1

# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts
    ::1 ip6-localhost ip6-loopback
    fe00::0 ip6-localnet
    ff00::0 ip6-mcastprefix
    ff02::1 ip6-allnodes
    ff02::2 ip6-allrouters
    ff02::3 ip6-allhosts

etc/network/interfaces

auto lo 
    iface lo inet loopback

auto eth0
    iface eth0 inet static

address 192.168.1.42
    netmask 255.255.255.0
    broadcast 192.168.1.255
    gateway 192.168.1.1

• Linux için router a port açmak hakkında elinde güzel dökümanı olan var mı acaba????
  • linux kurmak o kadar zor bisey degil bende okulda linux server kullaniyorum hemde istedigim filtrelemeleri yapiyorum herkese dawload limiti verebiliyorum

kim hangi siteye girmis gorebiliyorum daha 10 larca ozellik hemde bunu celeron 533mhz islemcili bi kelepir pc ile yapiyorum ve ayrica 50 pc war okulumuzda onlari da cok guzel bi sekilde filtreleyebiliyorum
    o pc ye linux kurduktan sonra hicbir sekilde kullanmiyorsuna rtik cikar keyboardi
    monitoru sadece case kalsin oldu bitti

ama 2 tane ethernet gerekiyor

biri networke bagli digeri modeme yani internete

programin ismi ENDIAN FIREWALL

senden bir green ip istiyor onu yazinca olay bitiyor
    artik baska bir pcden gereen ip yi yazarak girebilir artik herkesi kontrol edebilirsin
  • @mukremin42 merhaba, yazınızdan yanlış anlamadıysam öğretmensiniz.
    kullanıcıadınızdan anladığım kadarıylada Konya'lı veya konya'da öğretmensiniz.

Görev yeriniz ve branşınız nedir acaba?

Birde yazınızda green ip diye bahsettiğiniz şey, sunucuya erişim izni olan IP adresi anlamında mı?
    Yerel ağdan bir bilgisayarın veya uzak bir bilgisayarın IP adresi olabilir mi?
  • Arkadaşlar şu adresi deneyip, çalışıp çalışmadığını yazarmısınız.

http://sgm.selfip.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.5 linux server kurma
    12 yıl önce açıldı
    Online iş kurmak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • phpbb 3 açıldı. :)
  • Evet bizim ağın dışından da çalıştığına göre işlem başarılı demektir. Teşerkkürler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.