Şimdi Ara

Linux'u Silip Windows'a Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir öküzlük yapıp sistemimi Ubuntu 14.04 yaptım fakat çoğu programılarımı burada kullanamadığımı anlamam biraz geç oldu. Ben de tekrar Windows'a geçmek istiyorum.

Amma velakin Windows cdlerimin hepsi sanki aynı anda bozulmuş gibi boot yapmıyor. Bios sıralaması vs. her şeyi sorunsuz. İlk önceleri boot eder gibiydi Windows 8.1 CD'si ile (crack) fakat onlar da ya Windows yazılım hizmetleri lisans sözleşmesi bulunamadı gibi hata verdi ya da girdiğim (eskiden kabul ettiği) ama şimdi kabul etmiyor, onaylanamadı CD'yi kontrol edin gibi bir hata veriyor.

Sanırım grub mrub bir şeyleri kaldırmam silmem mi gerekiyormuş ne. Fakat harddiskte başka bir işletim sistemi yok.

Durum hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

#Teşekkürler.

• Hocam başka bir dvd alıp Windows 8.1i yeniden indirip yaz. Yüklerken de sil bütün diski, yükle windowsu.

(Bu arada Wine tarzı programlar kullanabilirsin, windows uygulamaları için.)
  • yuh adam korsancı ve...
  • Aylardir senin yazdiklarini takip ediyorum insanlara biraz saygi gostermelisin.Hocam sorunu hdd cikartip baska makinada bicimlemdir daha sonra boot et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite öğrencisiyseniz, Windows 8.1 Industry Pro ücretsiz dağıtılıyor. USB Boot destekliyorsa bilgisayarın, oradan indirebilirsin. Korsan yazılımı desteklemeyelim.

Ayrıca kullandığınız yazılımların hemen hemen hepsi Linux için çıkmaya başladı artık. Olmazsa da alternatifleri mevcut (daha güzelleri olabiliyor).

Soruna gelince, Windows kurulumu esnasında GRUB başlatıcısı otomatik olarak silinecektir. GRUB başlatıcısının yaşadığınız sorunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
  • linuxu kullanmayı bilmiyorsan deneyimsizsen kuramazsın benim sana tavsiyemhttps://forum.ubuntu-tr.net/ sitesine git ubuntu hakkında yardım iste windowsta çalışan birçok uygulamadın alternatiini bulabilirsin yok eğer ben birebir orjinalini kullanmak istiyorum diyorsan ubuntu üzerinden playonlinux uygulamasını kur bu uygulama sayesinde windowsta çalışan bir çok uygulamayı kullanabilirsin aynı şekilde wine adlı proğramlada aynısını yaparsın yani işletim sistemi içinde işletim sistemi çalıştırmak gibi birşey bu uygulama oyun konusuna gelirsek artık steam da ubuntu da çalışıyor yani anlıyacağın windowsta çalışan birçok uygulamayı ubuntudada çalıştıra bilirsin yalnız biraz sabır

• Masaüstü ortamı rakipsiz Ms Windows başka yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.