Şimdi Ara

linux un en büyük eksiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• vay be ne tespit ama.Madalyanı vermeleri lazım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

vay be ne tespit ama.Madalyanı vermeleri lazım sana.

vardır benim gibi takıntılı olanlar. canım sıkıldığında ne yapcam makinada off of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 12 Kasım 2014; 0:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

quote:

vardır benim gibi takıntılı olanlar. canım sıkıldığında ne yapcam makinada off of

linux geçenlerin en büyük derdi bu çok çabuk sıkılıyorlar.Halbuki oyun oynamayı benim gibi sevmiyorsanız .Güzel şeyler yapabilirsiniz.Eğer programlanm - web vs şeylere ilgi duyuyorsanız ,kendinizi bu konuda geliştirebilirsiniz.Mesela python öğrenebilirsin.Bundan sonra django üzerinde yoğunlaşabilirsin.Yani yapmak istediğin şey sana kalmış .Hayal kur ve uygula bu kadar basit.

Linux konusunda hangi konular da sıkıldın ?

• quote:

quote:

Canın sıkıldı madem Assaultcube, Sauerbraten, vb... yükle oyna. Linux'te de bi sürü oyun var. Ama dikkat, bağımlılık yapabilir.

• F5'e basınca yeniliyor.
    Şaka bir yana Linux oyun ve bazı haricinde neredeyse her yönden Windows'tan daha iyi.
    Ama artık SteamOs'un da çıkmasıyla beraber Linux'a oyunlar çoğaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Growlithe -- 12 Kasım 2014; 17:35:30 >
  • quote:

quote:

quote:

linux geçenlerin en büyük derdi bu çok çabuk sıkılıyorlar.Halbuki oyun oynamayı benim gibi sevmiyorsanız .Güzel şeyler yapabilirsiniz.Eğer programlanm - web vs şeylere ilgi duyuyorsanız ,kendinizi bu konuda geliştirebilirsiniz.Mesela python öğrenebilirsin.Bundan sonra django üzerinde yoğunlaşabilirsin.Yani yapmak istediğin şey sana kalmış .Hayal kur ve uygula bu kadar basit.

Linux konusunda hangi konular da sıkıldın ?

Doğru söylüyorsun. Oyun bağımlıları için (linux için yapılan oyunlar haricinde) linux biraz sıkıcı gelebilir. Onun dışında linux windowsu pek de aratmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav beyler linux u severim oyunlardan da pek hazetmem. başlık da biraz ironi yapayım dedim benim elim hep sağ tık yenile gidiyor yok mudur sudo apt-get i falan getireyim şunu ya f5 falan kesmiyo beni
  • O takıntı bende de var Canım sıkıldığında yenile yapmak çok güzel birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anan baban odaya girdiğinde ne yapabilirsin ki en fazla? Gerçekten büyük bir eksik.
  • işte bunlar hep linux lobisinin oyunu beyler. bizim gibi windows ve linux sevenleri taraf olmaya zorluyorlar oyuna gelmeyin
  • Windows95 programlarını çalıştıramıyor
  • Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    nautilus mu kullaniyorsiun fm olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de Linux Kullanım Oranı konulu yazım için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 25 Kasım 2014; 14:01:11 >
  • browser plug-ini yokluğu...

eksikliği oyunlardan -chessmaster'dan bile- çok çok fazla hissediliyor...

browser üzerinden online oyun oynamak istiyorum ama ıı-ıhh... unity plugini yok, adobe shockwave plug ini yok...

halbuki şu broswer plug inlerini bile çok görmeseler olmaz mı... macos için var linux çin yok..peehh
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    unity web player eklentisi var ama kurmanız gerekmekte...
  • mageia da yenile var hadi yine iyisiniz
  • bugünlerde fark ettiğim bir diğer büyük eksik, garip ama: paint...

evety evet paint... en güzel özelliği de paintin -dalga geçmiyorum- canvas mıdır neyse hani şu beyaz şey, işte onu kenarlarından tutup sadece mouse ve imleci kullanarak istediğimiz şekilde boyutlandırabilmemiz.... meğer ne güzel ne kullanışlı bir özellikmiş...

gimpte bunu yapmak için canvas boyutu değiştir yok bilmem ne başka başka pencereler açılıyor, ve canvası ne kadar boyutlandırdığımızı sadece tamam tuşuna basınca görüyoruz...

ben de linux'da canvası mouse yardımıyla sağa sola çekiştirip boyutlandırmak istiyorum
  • @istemsizhareket, depodan Pinta'yı kurmayı deneyebilirsiniz.

Nemo için Tazele özelliği için basit bir action hazırladım.
    Cinnamon kullanıcıları Nemo dosya Yöneticisi için kullanabilir.
    Çalışması için xdotool'un kurulu olması gerekiyor.

[Nemo Action] 

Name=Refresh

Comment=Nemo Refresh

Exec=xdotool key ctrl+r

Selection=None

Extensions=any;

Icon-Name=view-refresh

Name[tr]=Tazele

Aşağıdaki komutu uçbirimde çalıştırın ve yukarıdaki satırları dosya içine kaydedin.

sudo gedit /usr/share/nemo/actions/nemo-refresh.nemo_action

linux un en büyük eksiği

• kelebekx3 kullanıcısına yanıt
    Gnome Paint kurarsan bu istediğini rahatlıkla yapabilirsin. GIMP ile Paint zaten aynı kulvarda değil. o yüzden karşılaştırmak anlamsız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.