Şimdi Ara

Linux yükledikten sonra Windows 7 açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Ben bu konuyu açmadan 1 saat önce felan bilgisayarıma Linux Ubuntu 12.04 yükledim. Fakat yükledikten sonra windows'a girerken önce bir hata veriyor, sonra ''Boot MGR EKSİK '' diyor. Bazı yerlerde araştırma yaptım... Orda burda şunlar yazıyodu :

- Windows'un üzerine yüklemişsindir... (Hayır, 2.bir bölüm açarak oraya yükledim.)
    - Yanlışlıkla C:'ye format atmışsındır... (Hayır, ubuntudan baktığımda hala C: ve D: aktif. Ayrıca C:'nin içinde windows ve Program Files vb. dosyalar duruyor...)

felan melan....

Ve bilgisayar açılırken grub menü geliyor, en altta da ''Windows 7 Loader'' yazıyor. Oradan giriş yaptığımda '' BOOT MGR EKSİK. YENİDEN BAŞLATIN : CTRL+ALT+DEL '' hatasını alıyorum...

Ve şöyle bişey var : Ubuntu'yu SD kartım ile kurdum.

Ve ayrıca elimde Windows 7 CD'si yok. Fakat İSO kalıbı ile bir CD yapabilme imkanım var !

Şimdi arkadaşlar sorum şu olcak bu kadar açıklama felan yaptım :D

Bu windows 7'ye erişimi nasıl sağlarım ? (BOOT MGR HATASINI YOK ETME)

Eğer erişimim yoksa, bu C: ile masaüstümdeki dosyaları alabilirmiyim =

Ve yine erişimim mümkün değilse iso vb. metaryellerle format çekebilirmiyim ?

Edit : Masaüstü dosyalarıma vs. dosyalara eriştim. User klasöründen desktop, download vs. var. ayrıca windows program files vs. var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frktaskn07 -- 26 Mart 2015; 21:51:57 >

• Windows 7 format cd.si oluşturma imkanın varsa ve C ve ayri açtıgın ve ubuntu.yu kurdugun partition.da kaybedecek bir şeyin yoksa kompile clean bir windows kurulumu yaparsın, kurulum yaparken o partition.ları kompile sil ve tekrar formatla ve kurulum yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemsizhareket İ kullanıcısına yanıt
    ya deniyorum iso ları cdye yazmaya çalışıyorum ama sanırım cd-rom'um bozulmuş yazarken hata verip kapanıyor. 4 tane cd denedim hatta gittim yenisini aldm genede nafile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.