Şimdi Ara

lion da yok garip!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lion birçok yenilikle gelirken neden bişeler almış mesela klasör içinde ileri geri gelmek için iki parmağımızı trackpad de sağa doğru ittiğimizde geri geliyodu ama şimdi yok, setting de baktım yok.Bu büyük sıkıntı.
    Birde widgets solda tarafta sürekli çalışır haldemi duruyo çok fazla yemesede gene rahatsız ediyor.

• alt tuşuna basılı tutarak 2 parmak swipe işlemi ile sağa ileriye gitmek istiyorsanız geriye,geriye gitmek istiyorsnaız ileriye kaydırıp deneyin
  • sizin söylediğiniz gibi alt tuşuna basılı tutmak gerekiyormuş yalnız 3 parmak swipe 2 parmak la olmuyor.böylece büyük bir eziyetten kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psone -- 6 Eylül 2011; 23:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psone

sizin söylediğiniz gibi alt tuşuna basılı tutmak gerekiyormuş yalnız 3 parmak swipe 2 parmak la olmuyor.böylece büyük bir eziyetten kurtuldum.

soldaki widgetler için ise sistem tercihlerinden mission controlu secin
    ardından ilk secenekteki tick işaretini kaldırın, böylece dashboard artık mission control'e dahil olmaz
     lion da yok garip!

show dashboard as space işaretinin ticking kaldırın
  • Snow Leopard da 4 Parmak Yukarıda Masaustunu Goster Vardı. Lion da Kaldırmıslar Bu Ozelliği. Benim İçin En Büyük Eksiklik Bu Şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Snow Leopard da 4 Parmak Yukarıda Masaustunu Goster Vardı. Lion da Kaldırmıslar Bu Ozelliği. Benim İçin En Büyük Eksiklik Bu Şuan

Launchpad i acmak icin yaptigin hareketin tersini yap. bas parmak ve diger üç parmagini birbirinden uzaklastir, masaustunu gosteriyor bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

Snow Leopard da 4 Parmak Yukarıda Masaustunu Goster Vardı. Lion da Kaldırmıslar Bu Ozelliği. Benim İçin En Büyük Eksiklik Bu Şuan

Launchpad i acmak icin yaptigin hareketin tersini yap. bas parmak ve diger üç parmagini birbirinden uzaklastir, masaustunu gosteriyor bu sekilde.

O Sekilde Kullanıyorum Suan Zaten. Ama O Daha Kolay Geliyordu

• Magicprefs kullanırsanız istediklerinizi tekrar atayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.