Şimdi Ara

LİPTON İCE TEA SHELL KAMPANYASI TEKRAR GELDİ.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanmıyorum yükleme tarihi bitti.Yükleme ekranına ulaşamazsın, Sadece Kazandığın puanlar tekrar hesabına yüklenmiştir.
  •  LİPTON İCE TEA SHELL KAMPANYASI TEKRAR GELDİ..

bende - olarak yüklemişler neden acaba, bedava mazota bayılırdım oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

LİPTON İCE TEA SHELL KAMPANYASI TEKRAR GELDİ..

bende - olarak yüklemişler neden acaba, bedava mazota bayılırdım oysaki

Aman sen shellin önünden bile geçme borçlu çıkarsın :)
    Şaka bi yana yukarıda verdigim numara lipton müşteri hizmetleri, bi ara görüş. Ya da shelli ara en azindan yüklemisler.4442020 shell iletisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ay 70tl puan kullandım daha fazlasına müsade etmez , bu yeni gelen puanları başka bir karta aktarmalarını istesem kullanabilirmiyim ki ?
  • Bana yuklemedikleri gibi 3 kartin ikisini kullanima kapatmislar.
  • 4-5 senedir sf'de aktif üyeyim. Bu kampanya hakkında en ufak bir bilgim yok
  • CinemaG kullanıcısına yanıt
    Ben mail atmıştım başka karta geçiş yapın puanlar yanmasın diye.

Birde bu 1 Ocak kesin son galiba bana 9500 puan yattı. Depo full ve. Aralıkta baktım zaten 35 TL kullanmışım sadece 35 TL lik kullanabiliyom. Yoksa yanacak puanlar.

Her türlü yatan puanı harcayamıyorum ki! Başka karta dahi aktarsam 30 TL kalır. Onu da yine başka karta aktarmak lazım

Shellin attığı mesaj

quote:

Sayın ..............,

Shell ClubSmart Sadakat Programı’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Lipton kampanyası puanları 31 Aralıkta silinecektir. Silinmemesi için gerekli düzeltmelerin yapılabilmesi için Shell istasyonumuzdan yeni kart alıp müşteri hizmetlerimizi aramanızı rica ederiz.

Shell Smart Card Programı ile ilgili detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 27 Aralık 2016; 2:7:35 >
  • 16000 puan kazanmıştım bana puan falan gelmemiş
  • 5555 + 11500 puan iki ayrı karta yüklenmiş depo ağzına kadar dolu,şimdi bu puanları nasıl harcayacagim

Acaba damacana götürsem doldururlarmi ki (dizel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 27 Aralık 2016; 6:7:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada 240 tl lik puan yüklenmiş e nasıl harcayacazki
  • Bende diyorum bu puanlar nerden geldi hesaba
  • Bende aradım müşteri hizmetlerindeki oğlan yanlışlık yok dedi. Kontrol edin dedim. Daha sonra arandım mükerrer yüklemeler oldu Çarşambaya kadar geri alınacak denildi. Çarşamba kalırsa kullanacam. 3-5 kuruş diye arabayı bir yerlere vurmayalım sonra. Bir gün daha bekleyin helalinden olsun
  • 1700 puan vardı, 3100 olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sıkıntı var sistemlerinde, karı diyorki onlar kullanmadıkları için tekrar yüklenmiş, siz o kartı atın en iyisi dedi ülke resmen komedi
  • Arkadaslar bana musteri hizmetlerinden denilen. Yanlislik olmadigi yonunde. Lipton yukleme yapmis. Ama her zaman ki gibi onlarda birbirinden habersiz anlasilan..

• 2950 puan yatmış. Eğer yanlış yaptılarsa [sm= cumartesiye kadar alırlar, almazlarsa o gün kullanırım.
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Aynen son gune kadar sure vereyim ben de. Zaten 150 yatmıs 40 kullanabiliyorum... gitti 110 luk yakıt

• Bende 3 ayrı kartta 95 lira puanı gaza çevirdim hayırlı işler
  • 106 tl değerinde puan yatmış. En iyisi olay netleşince kullanmak. Kimsenin hakkına girmeyeyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.