Şimdi Ara

LİPTON İCE TEA SHELL KAMPANYASI TEKRAR GELDİ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben daha önce mail atmıştım, bugün yine aradım kullanabilrsiniz ama son tarih 31 Aralık dedi.

Benim de depo full dolu dedim, M.H. yeni bir kart alıp ona aktarın süre uzar dedi.
  • Şu puan aktarım işiyle ilgili detaylı bilgisi olan var mı acaba, ona göre gidip yeni bir kart alalım..
  • Bende paraf puanlarla depoyu doldurmustum hortumla pet şişe ye Mozotu cekip kullansam zararı olur mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

Bende paraf puanlarla depoyu doldurmustum hortumla pet şişe ye Mozotu cekip kullansam zararı olur mu.

Al 30 lt lik bidon (15 tl ) ; hortumla icine cek, maxot geldigi an bidona doldur. Sonra git depoyu fulle. Ok?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsamba gunu puanlar silinecek diye bi yazi burda okudum sanirim, son tarih 31 Aralik degil mi?

• Şu yeni kart alıp aktarma işi kesin oluyorsa süper olur. Deposu dolu olanlar için, istasyonlarda 18 lik boş motor yağı tenekeleri oluyor pompacı ile iyi bir ilişki sonucu mazotu onlara alabilirsiniz tecrübe ile defalarca sabittir :)
  • bana 150 liralık puan yatmış acaba aktarım yapamıyor muyuz başka karta?
  • puan aktarımı ile ilgili bilgisi olan yok mu ?
  • Arkadaşlr bilen bir arkadaş puan aktarımı konusunda yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depoda bosaldiydi ama bana yukleme yapmamislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir? Puanı kullanalım mı kullanmayalım mı? 25tl var bende de
  • anladığım kadarıyla puan kullanmamak için bi neden yok. bn de 150 ye yakın var ve sadece 70 ini kullanabiliorum. puanı olanlar hemen kullansın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperzengin

Arkadaşlr bilen bir arkadaş puan aktarımı konusunda yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

Yeni kart alıp müşteri hizmetlerini arayıp eskisini iptal edip yenisine aktartacaksın (sarkat isimli üyenin cevabı)
  • Benim kartlara 198 25 113 ve 35 yuklemisler.25 i 35 i ve 113 den 50 kullandim 70 tl lik limitten dolayi 198ligi kullanamiyorum aralik basinda kullandigim icin..simdi iki kartta 63 ve 198 kalacak yilbasi gecesi 12.01 gece shell e ugrasak kullana bilirmiyiz acaba veya yok mu puan aktarim yolu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahroldum -- 27 Aralık 2016; 23:13:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer Aralık ayında puan kullandıysanız ki mesela Aralık ayında 30 TL (3000 puan) kullandıysanız geri kalan 40 TL ( 4000 puan) benzini bu ay gidin alın.

Gitmişken yeni bir kart alığ M.H. arayıp yeni karta geçiş yapın. M.H. bana bu şekilde yol gösterdi.

Yoksa benim depo da full dolu 100 liralık benzin alınacak, bişeyler yapmazsan yanacak puanlar.
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler...yarin yeni kart alip hemen gecis yapacam..puan aktarimini hemen yapiyormu m.h. .. Yeni karta gecis yapinca motorist uygulamasindan gozukurmu puanlar hemen bilgin varmi..sagilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 100 tl lik puana yakın puan kazanmıştım ancak 2350 gelmiş ? Rastgele yatıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahroldum

Benim kartlara 198 25 113 ve 35 yuklemisler.25 i 35 i ve 113 den 50 kullandim 70 tl lik limitten dolayi 198ligi kullanamiyorum aralik basinda kullandigim icin..simdi iki kartta 63 ve 198 kalacak yilbasi gecesi 12.01 gece shell e ugrasak kullana bilirmiyiz acaba veya yok mu puan aktarim yolu...

sarkat isimli üye açıklamış. yazık olmasın 200 liraya. yeni bi kart al aktarım yap kardeş.
  • Depo doluysa ; 30 ltlik bidon alin doldurun. O0.05 gece de deneyebilirsiniz, buyuk ihtimal puan falan silinmez.

• Ankarada kullanmayan olursa bana ses etsin :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.