Şimdi Ara

LİPTON İCE TEA SHELL KAMPANYASI TEKRAR GELDİ.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
6
Favori
8.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ice tea puanı nedir? shellde geciyor sanırsam ben de puanlarınızı alabilirim satan varsa?
  • Benim de iki karta 57 ve 16 yuklenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ben bugün yeni kart alıp puanları geçirttim ve özellikle sordum puan kullanım süresi uzuyormuş.

Bu dediğim olayı da zaten MH önermişti.

Yinede nolur nolmaz diye bu ay 35 TL lik puan hakkım vardı. Depo full ama pompacıya rica ettim 1 TL + 3000 puan kullandım. Alabildiği kadar aldı depo.

Geri kalan artık 2017'de kullarım.

Not: Diğer karta taşıma işlemi 2 gün sürüyormuş. Bu nedenle risk almayıp en geç yarın kart taşıma işlemini yapın bence.

Ayrıca yeni kart aldığınız için motorist uygulamasını kaldırıp tekrar kurunca tahminim 250 puan da verebilir. Ama emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 28 Aralık 2016; 20:21:56 >
  • Minimum 5 tl olunca mı kullanılıyor puanlar?
  • 5 kartım vardı. Arayıp ısrarla yanlışlık yapmayın dediğim kaçtan puanları geri almışlar. Diğer kartlarda puan duruyor. Nasıl iş anlamadım ki. Sıkıntı yok kullanın dediler ısrar ettim yanlışlık yapmayın diye. O kattan puanları al diğerleri dursun
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    5 TL nin katları olarak kullanılıyor. Ama emin olmamakla bereber bildiğim kadarı ile puan kullanmak için öncelikle 1000 puanı geçmek gerekiyor olabilir

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam bizden en az 5 TL ilk paralı yakıt aldıktan sonra kullanabilirsiniz diyorlar o Nasıl oluyorda 1 TL ye verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceryeni -- 28 Aralık 2016; 18:58:46 >
  • aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Valla pompacıya göre değişiyor belki ama 1 TL verdim gerisini puan kullandım.

Daha önce bende 5 TL vermiştim, pompacı 1 lira ver olur dedi.

5 Tl ya da 1 TL çok mühim değil zaten. Gerisi beleş olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 28 Aralık 2016; 20:20:6 >
  • simdi 40 kalmıstı onu aldım ama 9 litre 40 litrelik depomda ibreyi oynatmadı. insalah hava doldurmamıslardır :) kalanı için de kart aldım istasyondan ona uyelik acacagım ve ona mı aktaracağım eski kartımdakileri?
  • Ben lipton kampanyasından 55 lira kazanmıştım. 6.5 lira yüklemişler arayıp sorsam düzenleme yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

Ben lipton kampanyasından 55 lira kazanmıştım. 6.5 lira yüklemişler arayıp sorsam düzenleme yaparlar mı?

Hakettiğin puan mı yatmadı hocam

• Puanlarini kullanmaya devam eden var mi ? Ya da problem yaşayan ?

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Pompacıya veya istasyona göre değişiyor sanırım. Puan kullanırken bir yerde +1tl nakit verip aldığım yerden, yakındaki diğer iki istasyondan biri +5tl diğeri de +10tl alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Ben lipton kampanyasından 55 lira kazanmıştım. 6.5 lira yüklemişler arayıp sorsam düzenleme yaparlar mı?

Aslında lipton puanlarını kullanmıştım fakat forumda lipton kampanyasından kazandığın miktar kadar tekrar hediye etmişler diye okudum. O yüzden sordum.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında lipton puanlarını kullanmıştım fakat forumda lipton kampanyasından kazandığın miktar kadar tekrar hediye etmişler diye okudum. O yüzden sordum.

Kafalarına göre hediye yüklemişler hocam. Ne kadar kazandığın falan değil. Mesela benim bi karta hiç gelmemiş bi karta 30 tl gelmiş. Arayıp ne diyeceksin? Bana neden hediye vermediniz mi diyeceksin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kafalarına göre hediye yüklemişler hocam. Ne kadar kazandığın falan değil. Mesela benim bi karta hiç gelmemiş bi karta 30 tl gelmiş. Arayıp ne diyeceksin? Bana neden hediye vermediniz mi diyeceksin

Ben aslında verdiklerini bile kullanmamayı düşündüm, miktar artar diye bi' umut danışayım dedim. Bundan 1-2 ay öncesi Shell'den LPG'yi 1.99'a alırken iyiydi. Şimdi Shell 2.52 oldu, denk gelirsem Kadoil'den 2.32'den alıyorum.

• Arkadaşlar puan silinme olayı sadece LİPTON puanları için geçerli.
    Diğer puanlar silinmiyor dedi M.H.
    Koçtaş Tekzen vs puanları kendi şartları içinde düşünülmeli.
  • Benim kart bugün yeni karta aktarılmış. 24 Saatte işlem tamam.

Şimdide telefondan motoristi kaldırıp yeni kartla tekrar giriş yapıcam belki 25 puan verir

Bazı arkadaşlar soruyor. Yeni karta puanlar geçirilince silinmeyecek mi diye.

M.H. ne 1 mail attım, 2 kere aradım böyle dediler. Artık silinirse yapacak bişey yok. Zaten bişey yapmasak silinecekti.

Sonuçta görüşmeler kayıt altına alınıyor ve maili var sıkıntı oldu mu aranır.
  • makmühyasin M kullanıcısına yanıt
    BUGÜN 2 AYRI KARTLA İKİ AYRI İSTASYONDAN 140 LİRALIK YAKIT ALDIM. SORUN YAŞAMADIM.
  • Bende bugün 30 tl lik puan kullandım. 1 tl de paralı yükleme yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.