Şimdi Ara

liquid metal yeni macbook pro lar geliyor 24 subat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hangi habere göre arkadaşım?
  • bu ne ki?
  • Yeni MacBook Pro’ların Best Buy stok numaraları ve fiyatları sızdı
    MC724LL/A-SKU# 9755395 – $1499 – 13 inch
    MC700LL/A-SKU# 9755322 – $1199 – 13 inch
    MC725LL/A-SKU# 1535918 – $2499 – 17 inch
    MC723LL/A-SKU# 1535845 – $2199 – 15 inch
    MC721LL/A-SKU# 1535836 – $1799 – 15 inch

fakat Liquid Metal olacagı kesin değil
  • Yani biraz siviskan olacak elimizle sekil verebilecegiz makineye hatta lacavo deligindeb akip gidebilecek. Likit sivi demek, bu cihazda sivi metal nasil olacak ornegi varki merak ettim
  • haber buyuk olasilikla dogru. MAC dunyasi ile ilgili sitelerin hepsinde bugun bu haber vardi.

%99 SB islemci gelecek ama esas soru ekran karti ne olacak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin tarih onemli, bi mart yazliyor bi subat valla bekle bekle gina geldi...
  • en az 7 bin tl den satılır burda.araba parasına bilgisayar çok zengin bi ülkeyiz ya
  • Parca kontor alan iphone 4 kullanicilari var daha ne olsun ironik mi trajikomik mi siz soyleyin...

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

en az 7 bin tl den satılır burda.araba parasına bilgisayar çok zengin bi ülkeyiz ya
  • çok güzel olmuş yerni renk. yenisini almaya gücümüz yetmesede bir önceki modelin fiyatı ucuzlar onu alırız inşallah
  • intelin reklamında birazcık ipucu vermişlerdi zaten büyük ihtimalle aynı tasarım
    24 şubatı bekleyelim bence
  • tasarım guzel duruyor genede şimdiden ''bu'' gozuyle bakmamak gerek apple bu bellı olmaz . tasarım mutlaka guzel olur ama ıcerıgde onemlı . bekledığım ıyı oldu ileri günlerde daha cıddı haberler olur mutlaka

Eğer bu şekilde bir tasasrımla karşımıza gelirse renk alternatifide sunulabilir ,daha önce çıkan haberler arasında farklı renk alternatifi olabilir de denilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 20 Şubat 2011; 18:57:08 >
  • Best Buy'dan sızan yeni mbp fiyatları :)

MC724LL/A-SKU# 9755395 – $1499 – 13 inch
    MC700LL/A-SKU# 9755322 – $1199 – 13 inch
    MC725LL/A-SKU# 1535918 – $2499 – 17 inch
    MC723LL/A-SKU# 1535845 – $2199 – 15 inch
    MC721LL/A-SKU# 1535836 – $1799 – 15 inch
  • bu sefer ekran kartı gt 425m olur bana kalırsa.apple illa bir yerden kısacak.
  • bence ekran kartıyla işlemciler yenilenecek, başka da bişe değişmeyecek yani donanımsal olarak. tasarım olarak ne olur hiçbir fikrim yok ama güzel olacağı kesin
  • quote:

bu sefer ekran kartı gt 425m olur bana kalırsa.apple illa bir yerden kısacak.

gt425m olsa bence çok iyi, şuan yeni aldığım sony de de 425m var, gayet yeterli bence, macbook pro yu oyun için alacak yoktur heralde ki öyle bile olsa şuan piyasadaki coğu oyunu gayet akıcı oynatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

gt425m olsa bence çok iyi, şuan yeni aldığım sony de de 425m var, gayet yeterli bence, macbook pro yu oyun için alacak yoktur heralde ki öyle bile olsa şuan piyasadaki coğu oyunu gayet akıcı oynatıyor...

kardeş gt 540m olmalı bu dönemde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

kardeş gt 540m olmalı bu dönemde.

Haklısında ben mac lere göre düşünüyorum, maclerde hep böyle, ortalamanın altında ekran kartı kullanılıyor. Keşke dediğin gibi olsa, fiyat da biraz daha uygun olsada birde macbook alsak...

• Şunun güzelliğine bak : )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.