Bildirim
Lisans Anahtarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarın altında hologramlı lisans anahtarı yok mu? Yoksa seri numarası ile başvurun. -
lisans anahtarı yok sadece win8 logosu var nereye nasıl başvurmam gerekli? -
Recovery alanınıda sildiyseniz yapacak birşey yok. Eğer recovery alanı çalışmasada (açılışta F4 tuşuna basarak deneyebilirsiniz) duruyor ise (disk yönetiminden görebilirsiniz) içeriğini usb den çalışan bir linux işletim sistemi iel (tercihen ubuntu) görebilir ve içeriğindeki üç adet dosyayı taşınabilir dike aktarabilir, sonrasında recovery alanını yeniden oluştutup yedeği içerisine atıp sistemi recoveryden geri yükleyebilirsiniz. Bak recovery alanı duruyor ise sök harddiski bana gönder kurtarayım orjinal sistemini. -
quote:
Orijinalden alıntı: hellcoder
Arkadaşlar merhaba ttnet'den samsung notebook aldım.Win8 kurulu idi win7 kurdum.Şimdi tekrar win8'e geçmek istiyorum ancak recovery'i sildim lisans anahtarımı nasıl tekrar alabilirim.Samsung'u ve ttnet'i aradım çözüm sunamadılar.
Belarc veya Winguggle programları size ürün anahtarınızı verir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X