|
Lisans mezunu işsizim günden güne intihara yaklaşıyorum (10. sayfa)
-
-
kardo kafan basmıyorsa çevireyim, devletten bir şey bekleyen ne kadar akılsız varsa buraya toplanmış senin gibi.. devlete yaslanacak kadar arkan güçlü değilse veya kıçı kırık kpss sınavlarından 100 alacak kapasiten mülakatlarda geçebileceğin güç yoksa, ağlamaya zırlamaya devam edeceksin. kafan basıyorsa eğer aç kalmak istemiyorsan ne iş olursa yapacaksın, bunun 3-5 kuruşuna bakmayacaksın. ya geliştireceksin kendini ya da zırlamaya devam edeceksin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5Ekardo kafan basmıyorsa çevireyim, devletten bir şey bekleyen ne kadar akılsız varsa buraya toplanmış senin gibi.. devlete yaslanacak kadar arkan güçlü değilse veya kıçı kırık kpss sınavlarından 100 alacak kapasiten mülakatlarda geçebileceğin güç yoksa, ağlamaya zırlamaya devam edeceksin. kafan basıyorsa eğer aç kalmak istemiyorsan ne iş olursa yapacaksın, bunun 3-5 kuruşuna bakmayacaksın. ya geliştireceksin kendini ya da zırlamaya devam edeceksin..
Akılsızsak, ağlıyorsak, zırlıyorsak bir zahmet muhattap alma kardeşim sana bir şeyler batmış ki sen zırlıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hoşuma gidiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5Ehoşuma gidiyor
Allah razı olsun kanka, iyi bayramlar 😂
sanada iyi bayramlar kanka
-
Hocam durumunuz ne oldu acaba ?
-
Lisans mezunu olarak toplam 3 yıl 8 ay ve yuksek lisans mezunu olarak 1 yıl işsiz kaldıktan sonra intihar ettim. Hastanede kurtardılar.
Hemen ardından kamu çalışanı oldum...
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 7 Mayıs 2023; 23:33:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel. ama hemen kamu çalışanı olmanızla intiharınız arasında ilişki kurmayalım.
-
Ben de yüksek lisans mezunu ve C2 seviyesi ingilizcem var. Asgari ücretten 500 lira fazlasına bir mağazada müdür yardımcısıyım. Yaşım 40. Yapacak bir şey yok arkadaşlar, bizlerin olması gereken yerlerde şu an akp ilçe teşkilatlarından tipler var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıpa tıp herşeyimiz aynı acaba bu arkadaş şu an ne yapıyor
Bu kadar üniversite acarsan o kadar da boşa okumuş mezun yaratırsın. Herkes umutla okuyacak sonra da çamura saplanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok kötü bir durum sadece arkadaş için değil ülke için de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X