Şimdi Ara

lisansını satın aldım format atarsam ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • McAfee programının lisansını satın aldım format atarsam yeniden kullanabilecek miyim lisans anahtarı numarası bana netten verildi ttnet tarafından tekrardan alma hakkım var mdır teşekkürler

• Yeniden yükle McAfee yi, aynı lisans numarasını gir, sorun olmaz, kaybettiysen ttnet online şifrenle girip tekrar al lisansı.
  • Sorun olmaz.
  • öyle şeymi olur canım sende format at kur tabı
  • Antivirüs gibi programlarda "Lisansın elinde olduğu sürece" sorun olmaz.

Ama İcare data recovery gibi bazı programları kullanıyorsan format attıktan sonra lisans geçerli olmuyor(satın aldığın bir lisans ise geçerli oluyorama belli bir tarihe göre verilen kampanyadan kazanılmış bir lsans ise geçeli olmuyor lakin elbette bunun da bir çaresi vardır)
  • denemedim ama bu lisans numarası daha önceden kullanılmış şeklinde bi geri dönüş olmaz dimi? ayrıca McAfee mi KasperSky2012 mi diye sürekli arayış içindeyim McAfee yerine lisanslı kaspersky almayı düşünüyorum onda da tek pc mi üç mü diye karasızlık içindeyim çünkü bir yada üç olması illa üç farklı pc de kullanılması anlamına mı geliyor yoksa format attıktan sonra bir diğer lisans numarasını mı kullanmam gerekiyor anlamadım yok eğer üç farklı pc de kullanılıyorsa üç arkadaş ortak satın alırız hem ucuza gelir hem de üç kişi faydalamış olur haksız mıyım
  • soru:lisansını satın aldım format atarsam ne olur

cevap:hiçbirşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.