Şimdi Ara

Lisanslı Filim!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar evde izlemek için lisanslı filim dizi vs arıyorum nerden bulabileceğimi bilen varmı? Eskiden arşivlemek için dvd alırdım ama artık maddi gücüm fazla el vermiyor o yüzden internetten indirmeyi planlıyorum duyduğum kadarı ile daha ucuz oluyormuş hemde arşivlemesi daha kolay olur diye düşündüm bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim

Şimdiden çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylumlu -- 17 Şubat 2009; 11:22:20 >

• doğrudan indir lisans falan ne gerek var

bi dünya torrent sitesi var işte
  • ya o konuda haklısın binlerce site var biliyorum ama beğendiğim filimleri lisanslı almak daha kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Zaten önce izliyip sonra alıyorum kısaca değecek filimleri lisanslı almaya çalışıyorum
  • bu ne aradigina bagli tabi biraz da, kolay bulunan seyler ariyorsan onerilerim olabilir
  • İnternetten araştırıp sipariş verebilirsin
  • bilmiyorum ilgini çekermi ama lisanslı film istediğine göre bence çekicektir, smiletv diye bir site var geçen içeriğine baktım mail atmışlar bana, güzel fena değil, oraya bir bak derim hem sipariş derdinden kurtulursun direk indirirsin . hatta smileadsl abonesiysen ücretsiz film bile indirebiliyormuşsun . bi bak istersen smiletv.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeeee -- 17 Şubat 2009; 16:16:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Filim Arşivi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.