Şimdi Ara

Lise diplomasının onaylı sureti ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• noter onaylı fotokopisi.
  • Okuldan diplomanın kopyalarını almanız gerekiyor.Notere para vermeyin aslı gibi olacak şekilde mührünü imzasını hallederseniz sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Bizim hocamız öyle dedi yani onun yalancısıyım.
  • üniversiteye kayıt olurken diplomanın aslını veriyor olmalısın. 2.bir üniversiteye kayır olurken senden yine diploma ister, sen diplomayı üniden geri alamazsın, o nedenle ben yerinizde olsam 3-5 tane diplomanın noter onaylı fotokopisini alırdım.

yok olmadı almadın diyelin, bu sefer mezun olduğun okulun bir şekilde sana "bu çocuk şu tarihte şu ortalama ile okulumuzdan mezun olmuştur" diye resmi imzalı mühürlü bir yazı vermesi gerekebilir.
  • Bize de söylemişlerdi gittik notere tanesine 35 lira istedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslını vermek istedigimde kabul etmemişlerdi.Haberin olsun .baska sehirde kayıt yaptırıyorsan sıkıntı çıkabilir git gel falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ben mezun olalı 3 sene oldu lise diplomam e-devlette gözükmüyor şehir dışı yerleşeceğim %100 nasıl halledicem bu olayları bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 5 Ağustos 2017; 10:59:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise takdir belge önemli mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.