Şimdi Ara

lise diploması parayla mı veriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
31.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mezun oldum, okula diplomaları gelmiş. almaya gidecektim ama diplomanın 50 lira karşılığında alımdığını öğrendim. yani arkadaşlarım öyle almış. benim anlamadığım parayla nasıll veriliyor ya beleş değil mi para mara vermek istemiyorum yeter lan soktunuz sokacağınız kadar her şeye para. var mı böyle bir uygulama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parayla Lise Diploması Alınabilir mi?

Lise diploması, bireylerin belirli bir eğitim düzeyine ulaştıklarını gösteren resmi bir belgedir. Eğitim sistemleri ve diploma alma prosedürleri ülkeden ülkeye değişmekle birlikte, lise diploması genellikle orta öğretim kurumlarının tamamlanması sonucunda verilir.

Türkiye'de lise diploması alabilmek için Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi veya özel eğitim kurumlarında eğitim almak ve müfredatta belirtilen dersleri başarıyla tamamlamak gerekmektedir. Özel okullar, devlete ait okullara göre daha maliyetli olabilse de, hiçbir eğitim kurumu yasal olarak belirlenmiş eğitim standartlarını karşılamaksızın diploma veremez.

"Parayla lise diploması" ifadesi, eğitim kurumlarının para karşılığı diplomalar sattığı iddiasını içeren bir suçlamadır. Bu tür iddialar ciddi olmakla birlikte, bu tür uygulamaların yasa dışı olduğunu vurgulamak önemlidir. Türkiye'de eğitim sistemi, denetlenmekte ve standartları korumak için düzenlemeler bulunmaktadır.

Lise diploması almak için resmi yolların dışında alternatif yollar arayan kişilerin, dolandırıcılık riskine karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. Bazı durumlarda, sahte veya geçersiz diplomalar sunan kişiler veya kuruluşlarla karşılaşabilirler. Bu nedenle, lise diploması almak isteyen kişilerin, güvenilir ve akredite eğitim kurumlarını tercih etmeleri ve yasal prosedürleri takip etmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır ücretsiz veriliyor.Meb arayacağını söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

Hayır ücretsiz veriliyor.Meb arayacağını söyle

tamam o zaman gidince söyleyeceğim.

• Bizim zamanımızda öyle bir mesele vardı ama ben para vermeden almıştım. İstememişlerdi.

• teletabi acil durum hattını ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

teletabi acil durum hattını ara

tamam ver numarayı arayacam, nedir bu teletab acil durum hattının numarası

• Jack-White kullanıcısına yanıt
    Gitmeden ara söyle hocam Oraya psikolojin hazır git orada seni sıkıştırılar lanet olsun diyip verebilirsin aman ha !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır, ücretsiz ama bazı idareler okula bağış toplamak için öyle bir şey yapıyor. Doğru değil tabii ki ama idareci olsanız hak verirsiniz. Devlet bazı okullara yeterli para göndermiyor. Okulun masraflarının da bir şekilde karşılanması lazım. İdareciler de mecburen bu tür yollara başvuruyor. Aralarında kötü niyetli olanları da olabilir tabii ki ama idarecinizi tanıyorsanız, iyi bir insan olduğunu biliyorsanız parayı cebe indirmeyeceğini de bilirsiniz. Bizim zamanımızda da aynı şekilde 50 lira istemişlerdi. Verenler oldu, vermeyenler oldu. Ben tanıdığım, bildiğim için verdim. Sonuçta o para başka çocukların eğitiminde kullanılacak, benim de bir katkım olsun dedim. En azından niyetim o yöndeydi. Kendin karar ver.
  • lise diploması parayla mı veriliyor?
  • Ben zamanında 100 lira vermiştim. Alınan ücret yasal olmayan bir ücret, giderayak öğrenciye ne kadar sokabiliriz parasını nasıl söğüşleyebiliriz ücreti. MEBe şikayet edeceğini söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo 147 MEBİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.