Arkadaşlar ben İzmir'de yaşıyorum.Kütahya'da Sosyal Bilimler Lisesi olduğu için oraya gitmeye karar verdim.Oralar nasıl bir anlatır mısınız,havası,insanı,ortamı nasıl? Saygılarımla.
Valla bilmiyorum ama ta güzelim İzmir'den kalkıp Kütahya'ya gidilmez ortalama bir lise için.
kardeşim biraz aklını çalıştır ve gel eti sosyal bilimler lisesine/kütahya dan iyidir eskişehirin en iyi kolejlerinin tek rekabet ettiği devlet okulu gel yanıma kardeşim gibi bakıyım
kardeş benim puanlar 431-436 İnşallah bu yılda o civarda alırım.Bak heyecanlandım şimdi.İzmir'de var ama 440 puan,puanım yetmediğinden başka yerleri düşünüyordum.Hayırlısı İnşallah olur.
koçum gelirsin ya geçen sene yedekten 432 ile aldı hemde gel gör harika okul arkamızda türkiyeyi besleyen ETİ var borumu kardeşim
432 kadar düşer mi diyorsun?
bence bu yıl kesinlikle gelceksen ilk5 ANKARA İSTANBUL SAMSUN ESKİŞEHİR BURSA ve en zengin idare ve yönetim bizde ve ben de yurttayım gel kardeşim ama şunu söyliyim biliyorsundur hazırlık+4 yıl hazırlıkta 20 saat ingilizce 4 saat almanca 3 saat matematik 4 saat türkçe 2 saat beden gelceksen gel türkiyenin heryerinde hazırlık ders saatleri budur
İnşallah olur da.Bu arada hazırlıkğı okumadan geçebiliyosun dimi.
ingilizcen öyle iyi olmalıki hem yazılı hem sözlü olarak speaking+writing+reading+listenng hepsini hatasızca yapabilcek ve bütün tense(zaman ları+gramerin harika)olmalı
sen şu anda hazırlıktamısın?
evt bitti ve 9. sınıfa geçtim gelceksen haz-b ye gel harika bir hoca kadrosu var
Ok.Hazırlığı direk geçebilen oldu mu hiç?
okul 6 yıllık toplam 8 kişi geçebildi geçen sene 2kişi geçebildi ama 1 tanesi gitmek istedi diğeri hazırlık okumak istedi.
6 yıllık mı?hazırlık+4yıl=5 yıl değil mi?
demek istedğim kurlalı 6 yıl oldu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme