Şimdi Ara

Lise kpss bu kadar kolay mıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç çıkmış çözmedim geçmiş sınavların zorluğunu bilmiyorum da ilk 60 genel yetenekte 2 zor denebilecek soru vardı biri uçak sorusu trabzonlu olan diğeri de abcd köşelerinden tekse karşıya geçmeli olan. Diğer sorulardan artan soruyu bunlara versen rahat fullenecek sınavdı. Bu sınav hep böyle kolay mıydı yoksa bu sene mi öyle oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sınav çoğunlukla böyleydi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O karşıya geçmeli soruları ne yaptınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat hatası yoksa orta yks öğrencisinin fulleyebileceği türkçe ve mat. coğrafta ve vatandaşlık kısmı zorladı bilgisizlikten, tarihte de yine birkaç tane soru eleyici geldi.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

başta a 1 b 10 c 2 d 1

a önce c'ye verir c 3

c sonra a'ya verir a 3

b sonra a ve c ye dağıtır a 8 c 5

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

ben yks ye 2022de girdim en son. Ordan kalam bilgimle kpssde 48-1 genel yetenek(geometriyi hepten unutmuşum) genel kültürde 38-8.Dediğin gibi yapılabilir bi sınav hele ekstra çalışan biri için oldukça yapılabilir.

• Ben 53 tane genel yetenek 48 tane genel kültür işaretledim sözel mantık sorularına bakamadım genel kültürde biraz oyalandığım için

Matematikte 2 tane yapamadığım soru var 1 tane paralelkenar sorusu 1 tanede karşıya geçirmeli sorulardan

Eski eşit ağırlık olduğum için vatandaşlıktaki edebiyat sorularını yaptım hayalbaz Yahya Kemal halide edip falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.