Şimdi Ara

Lise Mezuniyete gitmemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim sadece kep atma törenimiz olmuştu. Ona gittim gitmesem de birşey kaybetmezdim. 20 kişilik okulda 3 tane çok yakın arkadaşım var gerisini hiç sevmem ama yine de böyle günlerde beraber olurduk, bizi çağırırlardı. Törene gittim gitmesem de pek birşey kaybetmezdim. Sen hiç sevmediğim kişiler var diyorsun o zaman gitme birşey kaybetmezsin. Üniversite mezuniyeti çok daha farklı olacak tabi ki.. Bazı okullar balo yapmıyormuş bizim okulda yapmamıştı kep atma töreni 1 saat sürmüştü oradan sonra arkadaşlarla toplanıp bara ve diskoya gitmiştik.
  • Mezuniyette dans edeceğin hiç kız arkadaşın yok mu senin? Açıkçası lise hayatına bir daha geri dönemeyeceksin fırsatı değerlendir.
  • Ben ortaokulda gitmedim olay çıkıcağını bildiğim için pişmanda değilim sonra yine vermişler o mezun olduğumu gösteren cam sembolu onuda camdan attım içimin yağları eridi yine olsa yine gitmem.

Edit:Para istiyorlarmış lise mezuniyetinede gitmem büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 4 Haziran 2012; 20:45:45 >
  • Baktım, kızlar erkekler dans ediyor yazık yazık

hilton da yapılmıştı. İçimden gelmıyor gitmicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmeyenlerin tamamı asosyaldir aksini iddia etmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: zekirdexxx

gitmeyenlerin tamamı asosyaldir aksini iddia etmesin

al burdan yak.
    iyiki öğrendiniz asosyal kelimesini, kardeşim zaten gece gündüz beraberiz dışarda geziyoruz yeri gelince sabahlıyoruz, dışarda sürekli gördüğün insanlar,kızlar desen onlar ayrı dünya aram çok iyidir okulun sınırlı doğal güzelliklerinden bi tanesi bende daha ne olacak
    okul bahçesinde yapılan sınırlı eğlenceye katılamayınca asosyal mi olduk?
    senin yaşantın okul ev arasındaysa bilemem evet o eğlence senin için önemlidir.
  • Hocam ne adamsınız yav.Ben başkalarının mezuniyetine dahi gidiyorum,git kardeşim akşam evde oturup oyun oynayacağına 2 insan gör.
  • ilkokulda gitmiştim , 1,2 kızla dans ettim .sonra oturdum kankamla muhabbet ettim bütün gece. ilkokulda biraz süttüm , arkadaşlar bira filan almışlar içiyorlardı işte bende onlara bakıyordum .sonra karşımdaki bana ne bakıyon lan y****m filan dedi hiç unutmam. neyse ki şimdi eski halimin tam tersiyim .ezik değilim ve halimden memnunum.ayrıca lise 2 deyim ve lise sonda mezuniyete gitmeyi düşünmüyorum .eğer başka okula geçersem gidebilirim. ama şuan için gitmeyi düşünmüyorum .
  • sonrasında içkili mekanda eğlence varsa git. bakarsın iç kaç ayağına iki ekşın yaşarsın.
  • Ulan biraz sosyal olun pc basında dura dura gozunuz cıkacak. Git mis gibi arkadaslarınla eglen tadını cıkar son kez belkı boyle hep beraber sınıfca toplanacaksınız. Sonra ileride uzulursun gitmedim diye.

• quote:

arkadaşın tüm eğlencesi okul bahçesi ile sınırlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et

hıı kızlarda sıraya girmis seni bekliyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

gitmesem ne kaçırırım??

sınıfta bazı sorunlar oldu birçok kişinin birbiriyle sorunları var. Benimde var yüzünü bile görmek istemediklerim ve mezuniyete gitmek içimden gelmiyor. Ne yapayım?

ben gitmemiştim. pişman değilim, 'iyi ki gitmemişim' diyorum hala. ama herkese göre değişir, ben lise ortamını sevmiyordum.
  • quote:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

• Yarın Mezuniyetimiz Var..
    Evet Benimde Sınıfta Sevmediğim Kişiler Var..
    Ama Yine de Gideceğim..
    Baloya da Gideceğim..
    Balodan Sonra da Hiçbirini Hatırlamayacağım..
    2 Kişi Hariç..
  • Dh gibi bir forumda böyle konuların açılması ve desteklenmesi kaçınılmaz oluyor.

asosyal.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

al burdan yak.
    iyiki öğrendiniz asosyal kelimesini, kardeşim zaten gece gündüz beraberiz dışarda geziyoruz yeri gelince sabahlıyoruz, dışarda sürekli gördüğün insanlar,kızlar desen onlar ayrı dünya aram çok iyidir okulun sınırlı doğal güzelliklerinden bi tanesi bende daha ne olacak

Bahaneler de hazır. İyi iyi kandırın kendinizi bize giren çıkan yok size oluyor ne oluyorsa

• valla isteyen gider istemeyen gitmez kim kimsenin birşeyinde olmaz.neyini tartışıyorsunuz.
    ne yaparsanız kendinize yaparsınız.sonra ben niye asosyalim fln filan demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 4 Haziran 2012; 22:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

al burdan yak.

Bahaneler de hazır. İyi iyi kandırın kendinizi bize giren çıkan yok size oluyor ne oluyorsa

valla akşam akşam güldürüyosunuz o kadar şey yazdık hala kafanızdan konuşuyosunuz.yahu okul bahçesinde uyapılan eğelnce cazip gelmiyo dışarda daha iyi yerler varken niye hocaların gözetimi altında eğleneyim.valla garipsiniz ya cidden asosyal lafını kullanmak için yer arıyosunuz.profilini gizleyen adamın böyle konuşmaması lazım.
    (okul balosuna giderek sosyal olunmaz öğrenin şunu, dışarda aktif değil okul balosuna giden bi sürü arkadşaım var şimdi onlar benden daha mı sosyal güldürmeyin adamı)
    yahu okul balosu nedir ya cidden ne kadar öenmsiyosunuz ulan ben alırım kız arkadaşlarımı giderim bi club a canavar gibi eğlenirim ne işim olur hocaların dizinin dibinde.

• güzel kız varsa git
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.