Şimdi Ara

Lise Mezuniyete gitmemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ömründe 1 sefer olan bişeye gitmelisin bence ne olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Ben zamanında mezuniyet töreni ve mezuniyet balosuna gitmemiştim.İyi ki de gitmemişim.
    Gitseydim en azından benle birlikte 100 lira daha gidecekti.
    ve senin durumun gibi görmek dahi istemediğim insanlar oradaydı zaten.

edit : Artı olarak fotoğraf çektirme ve onları facebookta beğenme ve paylaşma yarışı,
    "görüşürüz karrşiim karşim" lafları, fotoğraflarına altına koyulan "akıyok panpa" cümleleri..
    kalpli ,böcekli simgeler.. mezuniyet gecesi yaşanılan komik dahi olmayan olaylara kahkahalarla :D :D gülünmesi.
    artist artist pozlarr...

laaaaaaaaaaaaan

Bu olaylar seni eğlendirmiyorsa tek yapman gereken eğleniyormuş gibi yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
    Boşuna hayal kurma dostum , mezuniyetten dönünce kızların bacaklarından aklında kalanlar ile yetinceksin. Sağ ele mahkumsun.

hayırdır tanışıyormuyuz ? ben mezuniyete gittim bile hocam

• quote:

quote:

quote:

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
    Boşuna hayal kurma dostum , mezuniyetten dönünce kızların bacaklarından aklında kalanlar ile yetinceksin. Sağ ele mahkumsun.

O zaman rüyandakine gitmişsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman rüyandakine gitmişsin.

birader sana birşey kanıtlamaya çalışmak zorunda değilim saçma sapan yorumlar yapma.

• Git sonra pişman olursun. Keşke gitseydim acaba ne yaptılar bilmem ne içine dert olur.
  • Lise 3'üm , ortaokulda mezuniyet yapımşlardı gitmedim, lisedekine de gitmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

ben gitmedim mutluyum. lisede kep atmak felan hadi onu geçtim facebook a fotograf koymak

için gidenlerle işim olmaz.

niye 4 yıl boyunca okuduğun okuldan kurtulmak amacıyla yapılan bi mezuniyet törenine katılıp sadece eğlenme amaçlı gitmek ve foto çektirmek onlarıda faceye atmak zoruna gidiyosa ustam sen bu dünyaya niye geldim dicem o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo2121

quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

ben gitmedim mutluyum. lisede kep atmak felan hadi onu geçtim facebook a fotograf koymak

için gidenlerle işim olmaz.

niye 4 yıl boyunca okuduğun okuldan kurtulmak amacıyla yapılan bi mezuniyet törenine katılıp sadece eğlenme amaçlı gitmek ve foto çektirmek onlarıda faceye atmak zoruna gidiyosa ustam sen bu dünyaya niye geldim dicem o zaman

hadi kardeş işine bak kafa açma
  • ben lise mezuniyet törenine ve mezuniyet balosuna gitmedim, zerre kadar da pişmanlık duymadım, aramın kötü olduğu kimse de yoktu oysa ki, sadece böyle organizasyonları sevmiyorum

üniversite mezuniyetine katılmak şart ama, anne-baba ne zamandır bekliyor o günü çünkü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

ben lise mezuniyet törenine ve mezuniyet balosuna gitmedim, zerre kadar da pişmanlık duymadım, aramın kötü olduğu kimse de yoktu oysa ki, sadece böyle organizasyonları sevmiyorum

üniversite mezuniyetine katılmak şart ama, anne-baba ne zamandır bekliyor o günü çünkü :D

+1903 orasına eyvallah
  • Neden konuda herkes atarlı illa birinin kafası mı kırmamız lazım
  • Bnede gitmedim ailem ısrar etti ama kıçı kırık liseden mezun oldum diye kep atamam ben dedim ne zaman üniversite bitirim ozaman kep atarım dedim aileme gurulandılar g,tme ozaman oğlum dediler 3 sene sonra üni kepini göklere fırlatıcam inş istemiyosan gitme
  • Kep atmaya gitmedim. Mezuniyete de gitmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Gitmedim, bugün olsa yine gitmem.
    Sınıfımda o kadar saçma insan vardı ki hatırladıkça iyi ki gitmedim lan diyorum.

+1 zaten liseden sonra görüşeceğin kişiler sınırlı olucak.

O kadar boş insanın arasında olup ne yapıcan.Onun yerine bi kaç samimi arkadaşlarınla düzenleyin birşeyler en iyisi bence.
  • Vakti zamanında gitmiştim. Hayatımda bir şey eksilmedi veya başka bir şey kazanmadım. Eğlendim mi ? Evet. Hele bir de araba ile gidersen tadından yenmiyor.
    Git diyorum.
  • Ortaokulda sınıf mevcudu 40 idi 39 kişi törendeydi ben ise Askeri Lise mülakatlarına girmek için Adliye Merkezi,Muhtarlık falan dolaşıyodum,işte o zamandan beri benim daha olgun olduğumu düşünüyorum

Şaka lan ne olgunu millet eğlenmiş ben amele gibi dolanmıştım,çok özenmiştim ben be abi.
  • İlkokulda-Hocamızın oğlu vefat etti yapamadık.
    Ortaokul-Kimse bir şeyler için uğraşmadı yapamadık.
    Lise-Kimsenin uğraşacağını zannetmiyorum.Sınıfta kız dahi yok.

Ne oldu bir yerim mi eksildi?Hayır.Ama büyük ihtimal bir kaç arkadaşla gezer eğleniriz.
  • Keşke bizimde olsa da gitsem..

Not:Meslek lisesiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Neden konuda herkes atarlı illa birinin kafası mı kırmamız lazım

ha

ha

ha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.