Şimdi Ara

Lise Mezuniyete gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sınıfta bazı sorunlar oldu birçok kişinin birbiriyle sorunları var. Benimde var yüzünü bile görmek istemediklerim ve mezuniyete gitmek içimden gelmiyor. Ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

gitmesem ne kaçırırım??

sınıfta bazı sorunlar oldu birçok kişinin birbiriyle sorunları var. Benimde var yüzünü bile görmek istemediklerim ve mezuniyete gitmek içimden gelmiyor. Ne yapayım?

ilkokul mezuniyeti lise mezuniyeti üniversite mezuniyeti ... şunun şurasında gideceğin 3 tane mezuniyet var koca hayatın boyunca 1 geceni ayırıp gitsen ne olacak ne eksilir hayatından.. Ne olursa olsun git bence sonradan en azından pişman olma ihtimalini ortadan kaldırmış olursun.
  • ben gitmedim mutluyum. lisede kep atmak felan hadi onu geçtim facebook a fotograf koymak

için gidenlerle işim olmaz.
  • valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
  • Ben zamanında mezuniyet töreni ve mezuniyet balosuna gitmemiştim.İyi ki de gitmemişim.
    Gitseydim en azından benle birlikte 100 lira daha gidecekti.
    ve senin durumun gibi görmek dahi istemediğim insanlar oradaydı zaten.

edit : Artı olarak fotoğraf çektirme ve onları facebookta beğenme ve paylaşma yarışı,
    "görüşürüz karrşiim karşim" lafları, fotoğraflarına altına koyulan "akıyok panpa" cümleleri..
    kalpli ,böcekli simgeler.. mezuniyet gecesi yaşanılan komik dahi olmayan olaylara kahkahalarla :D :D gülünmesi.
    artist artist pozlarr...

laaaaaaaaaaaaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 4 Haziran 2012; 16:39:27 >

• valla ortaokulda yapılmadı zaten. bu senede okul bahçesinde dandik birşey. müdür konuşacak kaymakam konuşacak. vs. vs.
  • Çok sevdiğin,eğlenebildiğin arkadaşların gidiyorsa git,yoksa gitme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zorunlu bir şey değil.
    Arkadaş napcam evde fm oynarım diyip gelmemişti.
    Hiçbir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Ben zamanında mezuniyet töreni ve mezuniyet balosuna gitmemiştim.İyi ki de gitmemişim.

edit : Artı olarak fotoğraf çektirme ve onları facebookta beğenme ve paylaşma yarışı,
    "görüşürüz karrşiim karşim" lafları, fotoğraflarına altına koyulan "akıyok panpa" cümleleri..
    kalpli ,böcekli simgeler.. mezuniyet gecesi yaşanılan komik dahi olmayan olaylara kahkahalarla :D :D gülünmesi.
    artist artist pozlarr...

laaaaaaaaaaaaan

orasıda var
    gidip kıyafet alınacak falan filan

zaten tarzım değil 1 gün giymek içinde 100-200 lira veremem giderim çatur çutur yerim o parayı daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Ben zamanında mezuniyet töreni ve mezuniyet balosuna gitmemiştim.İyi ki de gitmemişim.

artist artist pozlarr...

laaaaaaaaaaaaan

+1 Adam özetlemiş resmen.

• bende gitmeyi düşünmüyorum.arkadaşlarla bi problemim yok hatta aramız bayağ iyi, sınıfın en taş hatununu düşürmem az kaldı o kadar iyiyim sınıfta ama bu olay saçma geliyo, amaç sırf kız olayı ise zaten kızlara demiştim okul bitsin votkalar benden diye onları zaten götürücez
    yani sırf 3 saat için kendimi yormama gerek yok zaten devamsızlığım olmuş 19,5, 2 aydır düzenli gidiyorum yarında evde yatayım yeter lan
  • Yüzünü görmek istemediğin insanlar gidiyor diye, muhtemelen çok eğleneceğin bir geceyi (ki hayatında toplam 3 kere olacak) kaçıracaksın öyle mi. Yazık. Ömrün boyunca böyle eve kapatırsın kendini, o sevmediğin insanlar da sabaha kadar eğlenirler
  • Bende gitmedim , gitmeyi de istemiyordum zaten , onun yerine Eskişehir'de takıldık bir kaç arkadaş..Ertesi hafta gelip sınıfta videoları izleyip fotoğraflara baktılar anlam veremedim.
  • ben de bu sene lise mezunu oluyorum kepe de baloya da gitmiyorum yuzde 200 kar koyuyolar diye. O kadar param yok diye yani.ama kendi arkadaslarimla 30kisi tekne ayarladik lys sonrasi eglenicez. Daha iyisi yok BENCE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sevmediğin insanlarla eğlenemezsin.
    yazık paraya yazık millet yicek
    ekmek bulamıyor.

güzel giyinip millete artistlik yapmanın hava atmanın bence hiç ama hiç bir manası yok.
  • Öyle okulda falansa gitme boşver bizim balo ayrı bi mekanda yapılmıştı eğlence falan sonrasında club a gidilmişti sabaha kadar eğlence gayet güzeldi.
  • altı üstü dandik bir liseyi bitiriyorsun boşver
  • mezuniyet okulda beyler dışarda olsa giderim yani düşünmem

ne bileyim kaymakam konuşur müdür konuşur açarlar bi müzik en fazla ankara havası olay biter diye düşünüyorum. bide bazı tiki tipler var hiçbi halta yaramaz tiki tiki takılır orda
  • ben gitmedim paramda cebimde kaldı.millet yiyecek ekmek bulamıyor.face e fotoğraf koymak için oraya gidenleri hiç anlamıyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
    Boşuna hayal kurma dostum , mezuniyetten dönünce kızların bacaklarından aklında kalanlar ile yetinceksin. Sağ ele mahkumsun.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.