Şimdi Ara

Lise Mezuniyete gitmemek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
14.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Lise Mezuniyete gitmemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

valla bende bu sene mezun oluyorum ama çok şey kaçırırsın ben sana söyliyim böyle triplere girmeye gerek yok böyle yapanlarada ayrı bir anlam veremiyorum nedir yani gitmeyince ne oluyor ? ortaokul mezunuyetine gitmemistim çok pişman olmuştum mezuniyetten sonra var yani onuda hesap et
    Boşuna hayal kurma dostum , mezuniyetten dönünce kızların bacaklarından aklında kalanlar ile yetinceksin. Sağ ele mahkumsun.

Konuyla alakasız ama Ramsay p*ç değil mi abi? Yani soyadı Snow diye biliyorum ben.

spoiler yersin

• gidin gencler ne kaybedersiniz. Zaten %95 ini bidaha gormeyeceksiniz.ama diyorsanız hiç anlaşabildigimm arkadaşım yok , 1 tanesi bile kafa dengi degil o zaman size kalmış. Ama ben yinede gidin guzelce vakit geçirin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mezuniyete gitmiştim ama pişman oldum.hatıra fotoğrafları çekildikten sonra bizim gruptakiler arabalara doluşup başka mekana geçtik.9'da başladık sabah 4'e kadar konuştuk,yedik,içtik eğlendik bana kalırsa mezuniyettekilerden daha güzel bir gece geçirdik.seninde böyle vakit geçirebileceğin arkadaşların varsa onlarla takıl yoksa gitme bence
  • ortaokul mezuniyeti hayatımın engüzel günlerinden biriydi. arkadaslar viski votka getirmişti tuvalette içip içip kusmuştuk tam anlamıyla dans etmiştik ozamanki sevdiğim kız beni dansa kaldırmıştı bu sene lise için araba kiralayıp geceleri sabaha katıcam belki gecenin sonunda birşeyler olur
  • Keşke olsa da gitsem. ama meslek lisesinde ne mezuniyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursundurmus -- 24 Haziran 2019; 21:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.